- 26 Mart 2022
- 285
- 80
- 36
- Konu Sahibi Hayal hayat 123
Kızlar merhabalar mfk yöntemleri ile hamile kalanlar var mı doktorum bana bugün onu tavsiye etti de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çikolata kistimi olduğunu söyledim eş paketi kullanman lazım dediBana sadece 3 unu yazdı da o yüzden sordum ben
Yazdım ama cevap vermiyor vassap a numarası geliyor ona da cevap veren yokŞimdi yazın isterseniz cevap gelir
Yazdım ama cevap vermiyor vassap a numarası geliyor ona da cevap veren yok
Evet şimdi cevap verdi ama çok teşekkür ederimBu hesaba mu yazdınız
Yoğunluktan geç cevap vermişlerdir rica ederim ne demekEvet şimdi cevap verdi ama çok teşekkür ederim
Bu arada bana sadece fodega bee panacea birde Athena dedi erkek için de azoperm dedi sadeceBu hesaba mu yazdınız
İnşallah olumlu sonuçlanırYoğunluktan geç cevap vermişlerdir rica ederim ne demek
İkizmiz içinde ilk testte bana haber ver iletişim de kalalım merak ederim benİnşallah olumlu sonuçlanır
Bir ara hoca dediki ben genelde herkese eş paketi öneriyorum ilaç değil bu vitamin o yüzden erkeğinde kılınması lazım diye ama size bunlarin iyi geleceğini düşünüyorlar inşallah iyi gelir içinizi ferah tutunBu arada bana sadece fodega bee panacea birde Athena dedi erkek için de azoperm dedi sadece
Bende çok merak ediyorum bir yandan da korkuyorum tek çizgi gorecm diyeİkizmiz içinde ilk testte bana haber ver iletişim de kalalım merak ederim ben
Ne zaman yapacaksın test pekiBende çok merak ediyorum bir yandan da korkuyorum tek çizgi gorecm diye
10 gün var daha yaNe
Ne zaman yapacaksın test peki
Birşey kalmamış erken gebelik testi de yapabilirsiniz 4-5 gün kala10 gün var daha ya
ilk bes dakıka icinde cıktıysa hamılesın :)Ben de 1 aylık eş paketi kullandım adetim 4 gün gecikti. kasette böyle çıktı 9 aydır deniyorduk. acaba hamile miyim ne yapsam kan mı versem yarın testi tekrarlasm mı
İlk beş dakika da çıktıysa hamilesin ama kan testi yap çıkar gecikme varsaBen de 1 aylık eş paketi kullandım adetim 4 gün gecikti. kasette böyle çıktı 9 aydır deniyorduk. acaba hamile miyim ne yapsam kan mı versem yarın testi tekrarlasm mı
Dakikasını saymadım ama sanırım ilk 5 dk içinde oldu. yarın tekrar test yapıcam bakalımilk bes dakıka icinde cıktıysa hamılesın :)
4 gün gecikti pcoslu olunca acaba geç döllenme mi oldu yarın sabah kan verebilirsem vericem tekrar testi yapıp gderim devlet hastanesinde randevusuz de gidemiyorum nerede kan verebilirim özele de gidememİlk beş dakika da çıktıysa hamilesin ama kan testi yap çıkar gecikme varsa
Sağlık ocakları alıyor yada acil kısımları hastanelerin4 gün gecikti pcoslu olunca acaba geç döllenme mi oldu yarın sabah kan verebilirsem vericem tekrar testi yapıp gderim devlet hastanesinde randevusuz de gidemiyorum nerede kan verebilirim özele de gidemem