- 26 Mart 2022
- 285
- 80
- 36
- Konu Sahibi Hayal hayat 123
Kızlar merhabalar mfk yöntemleri ile hamile kalanlar var mı doktorum bana bugün onu tavsiye etti de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da verdi doktor al diye sen hangilerini kullanıyorsun birde özel değilse nasıl bir yol izliyorsunuz acabaBende kullanıyorum 15 gün falan oldu çikolata kistim var bu ay çok umutluyum çok heyecanlıyım inşallah hamile kalırım çok kişi duydum hamile kalmış sende başla istersen
Hangi paketi aldınız pekiBende kullanıyorum 15 gün falan oldu çikolata kistim var bu ay çok umutluyum çok heyecanlıyım inşallah hamile kalırım çok kişi duydum hamile kalmış sende başla istersen
Eş paketi aldımHangi paketi aldınız peki
Öncelikle düzenli kullanıyorum eşimle beraber ilişki günlerini 3 2 3 2diye yapıyoruz Mehmet Fatih hoca önermişti stres yapmıyorum içim de çok huzurlu bu ay hamile kalacakmış gibi hissediyorumBana da verdi doktor al diye sen hangilerini kullanıyorsun birde özel değilse nasıl bir yol izliyorsunuz acaba
Fodega bee panacea mi sadeceEş paketi aldım
Size atayım fotoğrafFodega bee panacea mi sadece
İnşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aminÖncelikle düzenli kullanıyorum eşimle beraber ilişki günlerini 3 2 3 2diye yapıyoruz Mehmet Fatih hoca önermişti stres yapmıyorum içim de çok huzurlu bu ay hamile kalacakmış gibi hissediyorum
Çok isterimSize atayım fotoğraf
Size atayım fotoğraf
Evet Sabah akşam olmak üzereHepsini mi içiyorsunuz ilaclarin
Sanki panacea sabah akşam di diğerleri günde bir di sankiEvet Sabah akşam olmak üzere
Trodoxin günde iki damla flora günde bir tane zaten hocaya sorunca herşeyi cevaplıyor o yüzden için rahat olsunSanki panacea sabah akşam di diğerleri günde bir di sanki
Geri kalanlar da günde iki defa araka arkaya kullanıyorum hiç bir zararı yokturTrodoxin günde iki damla flora günde bir tane zaten hocaya sorunca herşeyi cevaplıyor o yüzden için rahat olsun
Öyle mi nerden iletişim sağlıyorsunuz pekiTrodoxin günde iki damla flora günde bir tane zaten hocaya sorunca herşeyi cevaplıyor o yüzden için rahat olsun
Bana sadece 3 unu yazdı da o yüzden sordum benGeri kalanlar da günde iki defa araka arkaya kullanıyorum hiç bir zararı yoktur
Instagram üzerinden yazdığınız da hemen cevap geliyorÖyle mi nerden iletişim sağlıyorsunuz peki
Şimdi yazın isterseniz cevap gelirInstagram üzerinden yazdığınız da hemen cevap geliyor