Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamamdir canm nasil adet gunu yumurtladigini anladin
Ovulasyon kanaması geldi canım önce adet olucam sandım ama devamı gelmedi ve yoğun yumurta akı gibi akıntı 3 gün sürdü cinsel istek sağ kasık agrısı bacağıma vuruyodu. Adet bitiminden sonra bunları bir daha ki adet dönemim geldiğinde yaşadım geç yumurtladım. Sonra değerlendirmeye çalıştım ama bilmiyorum rabbim büyük. Tam 14 gün oldu bugun pazar günü test yapıcam yoksa söktürücü isticem zaten 14 günde belli olur artık. Aralıkta anca adet olurum ben

BBen

6 kasimda almistim adetimin son günüydü o gunden beri kullaniyoruz canim ama bir öğün kullanabildik ben bu aralar oruc tuttum esimde sabah ise gittigi icin icemedi aksamlari yemkde
Benim siparişim regl 1 gün önce geldi regl oldum başladım hemen canım ben de eşimde.
Benim de adetin son günü yani dün elime ulaştı başladık hemen.En küçüğünü almıştım yetmeyecek yüksek ihtimal bakalım artık

Merhabalar ben bişey sormak istiyorum şimdi eşim yurtdışına gidicek ve ancak 13. Günde kavuşabilcez bizim hep böyle ikimizin işlerinden dolayı araya ayrılık giriyor şimdi 13. Günden itibaren mi 3-2 gitmek gerekiyor yoksa adetin bittiği tarihten itibaren hesaplayıp mı

Kızlar ya bende basit kist vardı doktor 1 2 adetle atılır dedi reglim bitti kahve lekelenmeler oluyordu 2 gündür
2 gündür de mfk karışımı yiyorum bugün sıvı şekilde açıkkahve akıntılar geldi su gibi. Neyden olabilir acaba ilk kez bu tür birşey oldu endişeliyim

Adetin bitiminden hesaplayın

Kızlar topic değişmiş sanırım ama ben yine de yazayım buraya. Bonibonluyum ama mfkya reglden 1 hafta sonra başlamıştım. 21. gün değerlendirdik ve mfkya devam ediyoruz. Adet 4 gün gecikti. Biraz daha bekleyeyim mi? Geç başladığım için regl bekliyorum aslında ama. 1 hafta önce de böyle lekelenme oldu ama enfeksiyonum olduğu için antibiyotik kullanmıştım 3 gün kadar. Sonra o lekelenme de geçti 3 gün sonra ve biz mfkya devam da ediyoruz aynı zamanda. Beklemeli miyim? Sol kasık batması/ağrısı hariç herhangi bi belirti de yok bu arada Veya antibiyotikler gecikme yapar mı zaten bonibon var bir de. Ne yapmalıyım?

Yaaa bi test yap lütfen :) İnşallah güzel bi haberdir

ben yasmin kullandım kist geçti bende de oldu su gibi kahverengi lekelenmeler reglden hemen sonra 1-2 gün oldu bünyeden ve kistin büyüklüğüne göre değişiyordur belki endişelenme canım

Hamile olabilirmisin canım sen

Hadi inşallah gebesindir

ben yasmin kullandım kist geçti bende de oldu su gibi kahverengi lekelenmeler reglden hemen sonra 1-2 gün oldu bünyeden ve kistin büyüklüğüne göre değişiyordur belki endişelenme canım
Ama ben yasmin falan kullanmadım canım kendiğinden geçer mi ki kist:/

Küçük bı kist ise adet ile atılır canım
Klomen kullandım 4 yumurta oluştu canım sonra doktor bakınca aynı boyda kiste dönüşmüşler dedi 1 2 adetle atılır dedi ama adetmişim gibi su gibi kahve akıntı geliyor geldiğini de hissediyorum akıyor yani
Tedirgin oldum o yüzden
Dr gitinmi canım
Gitmedim canım bana adet olunca gel bi daha klomen yazarım bu sefer iğneyle çatlatırız dedi ama klomen istemiyorum artık

Klomene bağlı kist oluşmuş anladım canım adetle atılır canım inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…