Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adet bitimi hesapla canim bence 3 4 3 u uygula istersen

Birsey dicem bugun benim adet gunum ve bende de o yogun beyaz akinti var ve hic adet gunlerimde olmazdi boyle birsey agrim hicbirseyim yok sadece 2 gun gogus agrisi cektim smdi hafif sol kasikda ates gibi sanki bir degisiklik var test yapmicam gunum geldogi icinn insallah adet olmammmm sende bir test yap canim ne olur ne olmaz diye bence oyle icrceksen ic sana kalmis yinede emin ol isterimm

Antibiyotik bende gecikme yapıyor ama herkeste yapacak diye bişey yok test yap artık zamanı gelmiş

Yap canım belki yumurtlamadır belkide gebelik vardır. Bende test yapmadan içmem canım muhakakk testimi yapıcam zaten cok gectigi icin bende 16 günlük bebek kesin çıkar testte varsa ne ala yoksa artik dr arıcam. Sökturcumu verir ne yapar bilmiyorum. Sağol cnm çok düsüncelisin

Günümde tam adet olurum askm yaa yapmicam test beklicem bKalim insallh guzel.haberlerle gelirimm

Günümde tam adet olurum askm yaa yapmicam test beklicem bKalim insallh guzel.haberlerle gelirimm
Bugün dimi adet günün ? Hissediyo musun bir seyler ? Tam gününde oluyosan eğer bugün olmazsan yarın yap 3 gün gecikme payı say. Dayanabilirsen 3 gün sonra yap ama ben dayanamazdım

Bugün dimi adet günün ? Hissediyo musun bir seyler ? Tam gününde oluyosan eğer bugün olmazsan yarın yap 3 gün gecikme payı say. Dayanabilirsen 3 gün sonra yap ama ben dayanamazdım
Evett askm bugun gunum vee benim zaten adetim en fazla 3 gun gecikmistir 4 .cu gun kesinn hamileyim derimm birsey hissetmiyorum henuz ama umudum varr insallahh gelmesin ya bagirsak hareketleri gbi s e elr oluyor ama anlamiyorum ahaha o beyaz akinti benim kafama takıldı adet günü görmezdim acabami diyorum ama isde bekliyorum

Hadi canım geri sayim basladi hayirli haberlerle ins..

Kızlar tablomuzla burdan yola devam

kızlarr ben tahlil verdim aile hekimim folikasit ve b12 verdi. d vitamini kullanmalımıyım sordum gerek olmadığı normal seviyede olduğunu söyledi omega 3 ve d vitamin konusunda kafam karıştı

kızlarr ben tahlil verdim aile hekimim folikasit ve b12 verdi. d vitamini kullanmalımıyım sordum gerek olmadığı normal seviyede olduğunu söyledi omega 3 ve d vitamin konusunda kafam karıştı
Kullan bnce canm doktor bey herkese öneriyor d vitaini ve omega 3 mfkya dahil

hangisini öneriyorsunuz siz hangisini kullanıyorsunuz peki yani sonucta cocuklara bile zihin gelişim icin omega 3 ek takviye veriliyor
Canim d vit ocean olanindan aldim omega da marincap diye ineririm gayet guzel kullanisi acisindan evet canm mfk baslicaksan tam basla bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…