Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilgilerini soylersen ekleyeyim canm @tiniminihaniim arkadasim cok guzel anlatmis yinede DR MFK {MEHMET FATİH KARSLI}'s (@docdrmfk) profile on Instagram • 226 posts
Doktorumuz bu sayfasinda hersey yaziyor sen bir bak istersen mfk karışımı almak istersen yine sayfasında var ona ek d vitamini omega 3 folat yani yesillik tabagida olur günde 1000 adimdi galiba stresden uzak olmamizi istiyor gunleri var birde 3 2 3 2 diye bunun terside olur demisyi doktor bey asker esi vs iseniz 3 4 3 de olur bu sekilde canmm
🥰🥰pcos ise 21 gün mutlaka isterim demistii
Teşekkür ederim 😊
Dünde biraz dinledim hocayı heycanlı bi arkadaş 😂 ama hayat dolu maş..
Böyle işini severek yapan dr lara rastlamak nadir bi durum. Onca hatunla ilgilenmek kolay değil 🤪
Bilgilerimi yazim bende canım
4 aydır deniyoruz 33 yaşındayım.
D vitamini + Omega3 + Folik Asit takviyesi.
Mfk yöntemini yeni denicem aralıkta ins..

Arkadaşlar yeni keşfettiğim MFK yönetmini sizinle de paylaşmak istedim. Doktor Mehmet Fatih Karslı tarafından bulunan doğal gebe kalma yönetmidir. instagram sayfası docdrmfk burdan olumlu dönüşler ve merak ettiğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz ayrıca youtubeda da anlatmış oldugu yayını var ben açıklayıcı şekilde amlatmaya çalışacağım.

ADET OLUYORSANIZ EŞİNİZDE SPERM VARSA YONTEMİ UYGULAYABİLİRSİNİZ. Hatta hoca geçen yayınında "nefes alıyorsanız yeterli" demişti :KK48:
İlk basamak hocaya mektup yazmak.
*Adet döngüsü 35gun ve alti olacak.
*İlk ilişki günü adetin 7. günü ise 3-2-3-2 gün aralıklarla ilişki, 8. günü ise 3-4-3 gün aralıkla iliski.
*Pcos varsa 21.gun mutlaka ilişki.
*Hocanin tavsiye ettigi arı sütü karışımından eşler her gun 2 tatlı kaşığı kullanacak.
*Her gün 5 damla kadar D vitamini.
*Her gün 1 tabak yesil yapraklı sebze
*Egzersiz yapılacak her gün en az 5000 adım.
*Omega 3 alınacak.
*Her gün gülecez 😊
Atladığım bişey varsa hoca her akşam canlı yayında anlatıyor katılıp dinleyebilirsiniz 🙏🏻

Umutsuzluğa yer yok arkadaşlar hepimizin bebişleri olacak inşallah...

Hocanın mektup adresi sayfasında var ama üşenirim diyorsanız sizin için ben buraya yazacağım yine de :KK52:
Doç Dr Mehmet Fatih Karslı
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek bina: Altınçay Mah. Mehmet Kafadar Cad.
No:53-3100 ANTAKYA/HATAY

KONU TABLOSU ☆
Beni de ekler misin canım 1 yıldır deniyoruz ,bat 21 Aralık ,folik asit +d3 +Omega3+mfk karışım

BBen
Mfk karışımını adetin kaçıncı günü başladınız kızlar ?
6 kasimda almistim adetimin son günüydü o gunden beri kullaniyoruz canim ama bir öğün kullanabildik ben bu aralar oruc tuttum esimde sabah ise gittigi icin icemedi aksamlari yemkden snra ictik vitaminleri hepsini💓

Teşekkür ederim 😊
Dünde biraz dinledim hocayı heycanlı bi arkadaş 😂 ama hayat dolu maş..
Böyle işini severek yapan dr lara rastlamak nadir bi durum. Onca hatunla ilgilenmek kolay değil 🤪
Bilgilerimi yazim bende canım
4 aydır deniyoruz 33 yaşındayım.
D vitamini + Omega3 + Folik Asit takviyesi.
Mfk yöntemini yeni denicem aralıkta ins..
Ekledim canmm bana adet tarihinide söyler misin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X