onu bilmiyorum valla canım benim kist 3.5 cm di o hap 21 günlük kullanımda geçti bi kontrole mi gitsen ki ? Mesela benim kist geçti sonra femaraya başladıkAma ben yasmin falan kullanmadım canım kendiğinden geçer mi ki kist:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu bilmiyorum valla canım benim kist 3.5 cm di o hap 21 günlük kullanımda geçti bi kontrole mi gitsen ki ? Mesela benim kist geçti sonra femaraya başladıkAma ben yasmin falan kullanmadım canım kendiğinden geçer mi ki kist:/
Adet bitimi hesapla canim bence 3 4 3 u uygula istersenMerhabalar ben bişey sormak istiyorum şimdi eşim yurtdışına gidicek ve ancak 13. Günde kavuşabilcez bizim hep böyle ikimizin işlerinden dolayı araya ayrılık giriyor şimdi 13. Günden itibaren mi 3-2 gitmek gerekiyor yoksa adetin bittiği tarihten itibaren hesaplayıp mı
Birsey dicem bugun benim adet gunum ve bende de o yogun beyaz akinti var ve hic adet gunlerimde olmazdi boyle birsey agrim hicbirseyim yok sadece 2 gun gogus agrisi cektim smdi hafif sol kasikda ates gibi sanki bir degisiklik var test yapmicam gunum geldogi icinn insallah adet olmammmm sende bir test yap canim ne olur ne olmaz diye bence oyle icrceksen ic sana kalmis yinede emin ol isterimmOvulasyon kanaması geldi canım önce adet olucam sandım ama devamı gelmedi ve yoğun yumurta akı gibi akıntı 3 gün sürdü cinsel istek sağ kasık agrısı bacağıma vuruyodu. Adet bitiminden sonra bunları bir daha ki adet dönemim geldiğinde yaşadım geç yumurtladım. Sonra değerlendirmeye çalıştım ama bilmiyorum rabbim büyük. Tam 14 gün oldu bugun pazar günü test yapıcam yoksa söktürücü isticem zaten 14 günde belli olur artık. Aralıkta anca adet olurum ben
Bu akıntı devam ederse gidicem canım:/onu bilmiyorum valla canım benim kist 3.5 cm di o hap 21 günlük kullanımda geçti bi kontrole mi gitsen ki ? Mesela benim kist geçti sonra femaraya başladık
Antibiyotik bende gecikme yapıyor ama herkeste yapacak diye bişey yok test yap artık zamanı gelmişKızlar topic değişmiş sanırım ama ben yine de yazayım buraya. Bonibonluyum ama mfkya reglden 1 hafta sonra başlamıştım. 21. gün değerlendirdik ve mfkya devam ediyoruz. Adet 4 gün gecikti. Biraz daha bekleyeyim mi? Geç başladığım için regl bekliyorum aslında ama. 1 hafta önce de böyle lekelenme oldu ama enfeksiyonum olduğu için antibiyotik kullanmıştım 3 gün kadar. Sonra o lekelenme de geçti 3 gün sonra ve biz mfkya devam da ediyoruz aynı zamanda. Beklemeli miyim? Sol kasık batması/ağrısı hariç herhangi bi belirti de yok bu arada Veya antibiyotikler gecikme yapar mı zaten bonibon var bir de. Ne yapmalıyım?
Kızlarımmm merhaba şimdi eklemeleri yapıyorumm burayada topiğin linkini atarım
Yap canım belki yumurtlamadır belkide gebelik vardır. Bende test yapmadan içmem canım muhakakk testimi yapıcam zaten cok gectigi icin bende 16 günlük bebek kesin çıkar testte varsa ne ala yoksa artik dr arıcam. Sökturcumu verir ne yapar bilmiyorum. Sağol cnm çok düsüncelisinBirsey dicem bugun benim adet gunum ve bende de o yogun beyaz akinti var ve hic adet gunlerimde olmazdi boyle birsey agrim hicbirseyim yok sadece 2 gun gogus agrisi cektim smdi hafif sol kasikda ates gibi sanki bir degisiklik var test yapmicam gunum geldogi icinn insallah adet olmammmm sende bir test yap canim ne olur ne olmaz diye bence oyle icrceksen ic sana kalmis yinede emin ol isterimm
Günümde tam adet olurum askm yaa yapmicam test beklicem bKalim insallh guzel.haberlerle gelirimmYap canım belki yumurtlamadır belkide gebelik vardır. Bende test yapmadan içmem canım muhakakk testimi yapıcam zaten cok gectigi icin bende 16 günlük bebek kesin çıkar testte varsa ne ala yoksa artik dr arıcam. Sökturcumu verir ne yapar bilmiyorum. Sağol cnm çok düsüncelisin
Bugün dimi adet günün ? Hissediyo musun bir seyler ? Tam gününde oluyosan eğer bugün olmazsan yarın yap 3 gün gecikme payı say. Dayanabilirsen 3 gün sonra yap ama ben dayanamazdımGünümde tam adet olurum askm yaa yapmicam test beklicem bKalim insallh guzel.haberlerle gelirimm
Evett askm bugun gunum vee benim zaten adetim en fazla 3 gun gecikmistir 4 .cu gun kesinn hamileyim derimm birsey hissetmiyorum henuz ama umudum varr insallahh gelmesin ya bagirsak hareketleri gbi s e elr oluyor ama anlamiyorum ahaha o beyaz akinti benim kafama takıldı adet günü görmezdim acabami diyorum ama isde bekliyorumBugün dimi adet günün ? Hissediyo musun bir seyler ? Tam gününde oluyosan eğer bugün olmazsan yarın yap 3 gün gecikme payı say. Dayanabilirsen 3 gün sonra yap ama ben dayanamazdım
Hadi canım geri sayim basladi hayirli haberlerle ins..Evett askm bugun gunum vee benim zaten adetim en fazla 3 gun gecikmistir 4 .cu gun kesinn hamileyim derimm birsey hissetmiyorum henuz ama umudum varr insallahh gelmesin ya bagirsak hareketleri gbi s e elr oluyor ama anlamiyorum ahaha o beyaz akinti benim kafama takıldı adet günü görmezdim acabami diyorum ama isde bekliyorum
Hadi insalalhhHadi canım geri sayim basladi hayirli haberlerle ins..
ben kaçırdım neresi orasiTamam bizide ekle oraya bacım taşınalım madem sana toparlanıp geliyoruz
Kullan bnce canm doktor bey herkese öneriyor d vitaini ve omega 3 mfkya dahilkızlarr ben tahlil verdim aile hekimim folikasit ve b12 verdi. d vitamini kullanmalımıyım sordum gerek olmadığı normal seviyede olduğunu söyledi omega 3 ve d vitamin konusunda kafam karıştı
hangisini öneriyorsunuz siz hangisini kullanıyorsunuz peki yani sonucta cocuklara bile zihin gelişim icin omega 3 ek takviye veriliyorKullan bnce canm doktor bey herkese öneriyor d vitaini ve omega 3 mfkya dahil
Canim d vit ocean olanindan aldim omega da marincap diye ineririm gayet guzel kullanisi acisindan evet canm mfk baslicaksan tam basla bencehangisini öneriyorsunuz siz hangisini kullanıyorsunuz peki yani sonucta cocuklara bile zihin gelişim icin omega 3 ek takviye veriliyor