- 29 Ocak 2020
- 663
- 665
Haklısında cesaret edemedim bi türlüO zaman bence bir test yap hiç belli olmaz canım hem gününde geçmiş ya
O yüzden dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısında cesaret edemedim bi türlüO zaman bence bir test yap hiç belli olmaz canım hem gününde geçmiş ya
O yüzden dedim
Hadii bir cesaret Ben de günüm geçmeden asla yapmam ama günüm geçse ah o şeye gelemedim dahaHaklısında cesaret edemedim bi türlü
Yarın ola hayrola diyelim artık canımHadii bir cesaret Ben de günüm geçmeden asla yapmam ama günüm geçse ah o şeye gelemedim daha
Yarın ola hayrola diyelim artık canım
Yap yap yap yap hadi gaza getirelim seni belkide ilk gebemiz olucan kız çatlatma bizi meraktanYarın ola hayrola diyelim artık canım
kızlar gerek enerjiniz gerek desteğiniz okudukça öyle rahatlıyorumki tanıdığım insanlardan daha cok sizin mesajlarınızla ilgileniyorum ve bu bana çok iyi geliyor herşey nasip hakkımızda hayırlısı olsun ama iyiki varsınız kalbinizden ne geçerse Rabbim kabul eder insallah insan tanımadığı görmediği kişilerle bağ his kurabiliyormuş
Adetlerin düzenli mi canım mesela bende pko varmış ama hormonlar normal adet normal pko belirtisii yok ama ben doktor ben sayesinde olumsuz ne varsa unuttum ve sanki ilk defa bebek düşünüyorum zihnimizi yoran şeyleri terketmeliyizSlm kızlar bende pkoluyum ve bunu yeni oğrendim yardimlarinizi bekliyorum.
Adete yakin hatta adet olmadan 1 gün once yumurtladim degerlendirdim bugun iliskiden sonra ki 12. Gün ama dün test negatif cikti. Bu ay olmazsa sizinle birlikte devam edicem sonunda buldum pkoya daha net care olabilecek bir grup baya iyisiniz.
Mfk ne acaba bunuda bi arastirim ben.
İste ben aynen öyleyim canım 35 günde bir düzenli olurum. Pko olduğumu bilmiyodum. Bir ara hormonlarım bozulmuştu hacamat yaptırdım sonra düzeldim 4 yıldır düzenliyim. Bu ay adet bekledigim gün yumurtladım adette olmuyorum testlerde negatif bekliyorum işteAdetlerin düzenli mi canım mesela bende pko varmış ama hormonlar normal adet normal pko belirtisii yok ama ben doktor ben sayesinde olumsuz ne varsa unuttum ve sanki ilk defa bebek düşünüyorum zihnimizi yoran şeyleri terketmeliyiz
Canım bende varım benide ekler misin ? Süper bir konu açmışsın.Arkadaşlar yeni keşfettiğim MFK yönetmini sizinle de paylaşmak istedim. Doktor Mehmet Fatih Karslı tarafından bulunan doğal gebe kalma yönetmidir. instagram sayfası docdrmfk burdan olumlu dönüşler ve merak ettiğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz ayrıca youtubeda da anlatmış oldugu yayını var ben açıklayıcı şekilde amlatmaya çalışacağım.
ADET OLUYORSANIZ EŞİNİZDE SPERM VARSA YONTEMİ UYGULAYABİLİRSİNİZ. Hatta hoca geçen yayınında "nefes alıyorsanız yeterli" demişti
İlk basamak hocaya mektup yazmak.
*Adet döngüsü 35gun ve alti olacak.
*İlk ilişki günü adetin 7. günü ise 3-2-3-2 gün aralıklarla ilişki, 8. günü ise 3-4-3 gün aralıkla iliski.
*Pcos varsa 21.gun mutlaka ilişki.
*Hocanin tavsiye ettigi arı sütü karışımından eşler her gun 2 tatlı kaşığı kullanacak.
*Her gün 5 damla kadar D vitamini.
*Her gün 1 tabak yesil yapraklı sebze
*Egzersiz yapılacak her gün en az 5000 adım.
*Omega 3 alınacak.
*Her gün gülecez
Atladığım bişey varsa hoca her akşam canlı yayında anlatıyor katılıp dinleyebilirsiniz
Umutsuzluğa yer yok arkadaşlar hepimizin bebişleri olacak inşallah...
Hocanın mektup adresi sayfasında var ama üşenirim diyorsanız sizin için ben buraya yazacağım yine de
Doç Dr Mehmet Fatih Karslı
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek bina: Altınçay Mah. Mehmet Kafadar Cad.
No:53-3100 ANTAKYA/HATAY
KONU TABLOSU
Elimzdrn geldiğince bizde yardımcı oluruz canımm ben de mesela 28 günde 1adet oluyorum ama yumurtalıklar polikistikover görünümünde olsun diyorum çok yumurtam varmış napayım diyorumİste ben aynen öyleyim canım 35 günde bir düzenli olurum. Pko olduğumu bilmiyodum. Bir ara hormonlarım bozulmuştu hacamat yaptırdım sonra düzeldim 4 yıldır düzenliyim. Bu ay adet bekledigim gün yumurtladım adette olmuyorum testlerde negatif bekliyorum işte
Baya okudum grubunuzu çok sevdim son kez test yapıcam duruma göre sizlerle devam edicem. Birebir uygulamayla belki bu şekil tuttururum bende denemekte fayda var. Sizde bu konuda deneyimlisiniz yardimlarinizi alirim artik
10 gün boyunca sürekli adet kanama devam ediyormu canım doktor bey demişti ki minik lekeleri adetten saymayın.en erken yumurtlama 8.gün başlar o yüzden 8.gun ilişki isterim demişti bu arada sen hangi ülkedesin bende yurt dışındayımCanım bende varım benide ekler misin ? Süper bir konu açmışsın.
Ama ben 10 gün regl oluyorum nasıl olacak acaba aralıklar bilgin var mı ?
D vitamini alıyorum şimdilik yurtdisindayim buna yakın karisimi nerden bulabilirim acaba Tam olarak nedir bu karışımın iceriği ? Çok soru sordum ama belki tedarik edebilirim yakın ıcerikli bir karışım yada kendim yapabilirim canım
Elimzdrn geldiğince bizde yardımcı oluruz canımm ben de mesela 28 günde 1adet oluyorum ama yumurtalıklar polikistikover görünümünde olsun diyorum çok yumurtam varmış napayım diyorum
Rabbim inşallah hayırlısını versiin canım
Aminn canım Aminn10 gün boyunca sürekli adet kanama devam ediyormu canım doktor bey demişti ki minik lekeleri adetten saymayın.en erken yumurtlama 8.gün başlar o yüzden 8.gun ilişki isterim demişti bu arada sen hangi ülkedesin bende yurt dışındayım
Bal arı sütü polen propolis içerkli karışım
Tamam o zaman sende 8.günden itibaren başlayabilirsin canım sonra 3-2-3-2 gun ara ile devam edersin.Ben Amerikadayım canım bana aralık ayında arkdaşım gelirken getircek öyle yolunu gözlüyorum ama şimdilik beni idare edecek bir kapsül buldum özelden atayımAminn canım Aminn
Yok sürmüyo 6. Günden sonra azalıyo leke devam ediyo.
İsviçre'deyim ben sen nerdesin
Sen iciyomusun karisim marka yazsana alirım bende
Tamam canım çok sağol bekliyorumTamam o zaman sende 8.günden itibaren başlayabilirsin canım sonra 3-2-3-2 gun ara ile devam edersin.Ben Amerikadayım canım bana aralık ayında arkdaşım gelirken getircek öyle yolunu gözlüyorum ama şimdilik beni idare edecek bir kapsül buldum özelden atayım
Benide ekleeee canımm bat 5 aralık 1 buçuk yıldır istiyoruz d vitamini b 12 mfk karışım kullanıyorumArkadaşlar yeni keşfettiğim MFK yönetmini sizinle de paylaşmak istedim. Doktor Mehmet Fatih Karslı tarafından bulunan doğal gebe kalma yönetmidir. instagram sayfası docdrmfk burdan olumlu dönüşler ve merak ettiğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz ayrıca youtubeda da anlatmış oldugu yayını var ben açıklayıcı şekilde amlatmaya çalışacağım.
ADET OLUYORSANIZ EŞİNİZDE SPERM VARSA YONTEMİ UYGULAYABİLİRSİNİZ. Hatta hoca geçen yayınında "nefes alıyorsanız yeterli" demişti
İlk basamak hocaya mektup yazmak.
*Adet döngüsü 35gun ve alti olacak.
*İlk ilişki günü adetin 7. günü ise 3-2-3-2 gün aralıklarla ilişki, 8. günü ise 3-4-3 gün aralıkla iliski.
*Pcos varsa 21.gun mutlaka ilişki.
*Hocanin tavsiye ettigi arı sütü karışımından eşler her gun 2 tatlı kaşığı kullanacak.
*Her gün 5 damla kadar D vitamini.
*Her gün 1 tabak yesil yapraklı sebze
*Egzersiz yapılacak her gün en az 5000 adım.
*Omega 3 alınacak.
*Her gün gülecez
Atladığım bişey varsa hoca her akşam canlı yayında anlatıyor katılıp dinleyebilirsiniz
Umutsuzluğa yer yok arkadaşlar hepimizin bebişleri olacak inşallah...
Hocanın mektup adresi sayfasında var ama üşenirim diyorsanız sizin için ben buraya yazacağım yine de
Doç Dr Mehmet Fatih Karslı
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek bina: Altınçay Mah. Mehmet Kafadar Cad.
No:53-3100 ANTAKYA/HATAY
KONU TABLOSU
Bilgilerini soylersen ekleyeyim canm Tiniminimavihanim arkadasim cok guzel anlatmis yinede DR MFK {MEHMET FATİH KARSLI}'s (@docdrmfk) profile on Instagram • 226 postsCanım bende varım benide ekler misin ? Süper bir konu açmışsın.
Ama ben 10 gün regl oluyorum nasıl olacak acaba aralıklar bilgin var mı ?
D vitamini alıyorum şimdilik yurtdisindayim buna yakın karisimi nerden bulabilirim acaba Tam olarak nedir bu karışımın iceriği ? Çok soru sordum ama belki tedarik edebilirim yakın ıcerikli bir karışım yada kendim yapabilirim canım
Ekledim canmmBenide ekleeee canımm bat 5 aralık 1 buçuk yıldır istiyoruz d vitamini b 12 mfk karışım kullanıyorum