Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlaar mfk karışım siparis verdim dün ödeme alındı ancak hic bilgilendirme gelmedi nasıl takip edilecek sizdede oldumu bu

Hanımlar bu karışımı biz bi türlü sevip yiyemedik tadı bir tek bize mi kotu geliyor öğürerek yiyorum ve bir saat boyunca midem bulanıyor eşim zaten iki kere yedikten sonra yemem dedi kestirip attı

Arkadaşla bişey sorucam bu konuyu ben açmıştım nasıl oldu da başkasının konusu oldu

kızlaar mfk karışım siparis verdim dün ödeme alındı ancak hic bilgilendirme gelmedi nasıl takip edilecek sizdede oldumu bu
Sipariş kodundan kargoya verilip verilmediğine bakmıştım ama kargoya verilince Bilgi geldi

Arkadaşla bişey sorucam bu konuyu ben açmıştım nasıl oldu da başkasının konusu oldu
Siz çok uzun süre hatta konuyu açıp hemen ardından burayı terkettiğiniz için en çok mesajı olan kişinin konusu oldu. Biz zaten başka topiğe taşındık sizin olabilir isterseniz yine burası

Hanımlar bu karışımı biz bi türlü sevip yiyemedik tadı bir tek bize mi kotu geliyor öğürerek yiyorum ve bir saat boyunca midem bulanıyor eşim zaten iki kere yedikten sonra yemem dedi kestirip attı
Ben tadını beğendim.Eşim biraz zor yiyor ama o kadar da yenilmeyerek bi şey değil.Aşırı tatlı sadece

Sadece eşim içiyor ama ne etkisi var karabaş otunu biliyorum mesela ama alıç sirkesi sigara toksinleri mi atiyor ne yapıyor acaba 🤷🏼‍♀️
Sanırım sigarayı bırakmak için.karabas otu ve Sirkede sigara içen çiftler için arındırıcı sanırım

Merhabalar biz de asla yiyemiorduk yani afedersiniz öğürerek yedik bir kere. Sonra muzlu süt tarçın ve karışım mixerle cekip denedik harika oldu asla o kötü tat kalmadı. Bal aldığımız yere de bu şekilde tükettiğimizi söyledik sıkıntı olmaz dedi. İkinci kavanoza başladık bile.

Canım çok iyi karıştır alt üst yap sonra güzel oluyor bak bi arkadaşda demiş muzlu süte karıştır diye oda güzel

Canım çok iyi karıştırmak lazım. Polenler eriyene kadar her seferinde karıştırarak yiyoruz biz. İyice alt üst yap öyle ye. Karıştırmazsan üstte sadece polen tabakası oluyor, tadı acı geliyor o zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X