• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün canlı yayında biri sordu onu diofol olur mu diye hoca cevap vermedi ama bence olur çünkü baktım internetten methylfolat yazıyor 🙏🏻
Folik asit olarak bende diofol kullanıyorum gittiğim tüp bebek merkezi doktorum bunu öneriyoruz demişti.bide dolar olrak bol bol yeşillik yemek gerek brokoli avakado ıspanak yeşil sebzeler doğal kaynak.

Bugün canlı yayında biri sordu onu diofol olur mu diye hoca cevap vermedi ama bence olur çünkü baktım internetten methylfolat yazıyor 🙏🏻
Aynen kuzum d3 de var içerisinde bana doktorum önermişti b12 de var hatta benim b12 değerimi de güzel yükseltti

Canım belli olmaz kimisi adet olucam sanıp bir türlü gelmiyor .. sen her şeyi uyguladın mi hem günleri hem karışım ve vitaminleri?
Günleri uyguladım canım yurt dışındayım karışımı alamadık ne yazık ki dvit omega Kullanıyorum hayırlısı🤗

Benim 10 gün kaldi bata kizlar ya bu ay olacakmi acaba folat haric hepsini yaptik
Sonucu merak ediyorumm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back