- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Ayy sağolasın bebeğim teşekkür ettimKızçem sorry 2yemek kaşığı aman diyim diğer sirkeden daha keskin tadı dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy sağolasın bebeğim teşekkür ettimKızçem sorry 2yemek kaşığı aman diyim diğer sirkeden daha keskin tadı dediler
Kuzucum ahh inşAllah çook istiyorum hepimiz içinn popüler olan konular oluyor genelde onlara göz atablirsinn temmuz mu görünüyor doğum nasipse
Olurr kuzum nasıl dersen mfk anneleri olarak orda toplaşırız inşallahKendi kendime bi kabaca hesap yaptım öyle görünüyo dr nasıl yapacak bilmiyorum. Var var canım biiir sürü göz attım ama içim ısınmadı..
Bi dr gidim kesin sonucu alınca ben açim sizi beklim
Ben dayanamadım şimdi yaptım negatif çıktı yani umutlar tükeniyorL Limonlu Su sabah uyanır uyanmaz buraya bakacam test sonucun için. Kendiminkini kadar heyecanlıyım. Hadi güzel haberler
Yağda cozunen vitaminler ya ADEK vitaminleri zeytinyag ile kullanin diyorlar benim kullandigim zeytinyag aromaliDoğruu canımm devit 3 damlayı k2vitaminiyle kullanmak daha yararlıymış. Bilgin olsunn ikisi birlikte olanlar var
Sabah ilk idrarla ama umutlar tükenmesinBen dayanamadım şimdi yaptım negatif çıktı yani umutlar tükeniyor
Kalbin kadar temiz bir testL Limonlu Su sabah uyanır uyanmaz buraya bakacam test sonucun için. Kendiminkini kadar heyecanlıyım. Hadi güzel haberler
Başka testim yok gecikme devam ederse Çarşamba kan verecemSabah ilk idrarla ama umutlar tükenmesin
Yumurtlamadan sonra ki 12. Gün oldu dimi cnm erken olabilir herkesin bu kadar erken çıkmayabiliyo çarşamba kesin çikar gibi geliyo.Ben dayanamadım şimdi yaptım negatif çıktı yani umutlar tükeniyor
Yani 15 yumurtlama 16 ilişki olduYumurtlamadan sonra ki 12. Gün oldu dimi cnm erken olabilir herkesin bu kadar erken çıkmayabiliyo çarşamba kesin çikar gibi geliyo.
Canım erkennn daha adet gecikmesi yaşamadın sakın üzülme test içinde acele etme modunu sakın düşürme kafanı rahat tut olacaksada tutunsun bebiş stres yapma belli olmaz hiç..Yani 15 yumurtlama 16 ilişki oldu
Hoşgeldin cnm rabbim tez zamanda cift cizgi görmeyi nasip etsin.Merhaba arkadaşlar bu yöntemi araştıranlardanım mfk karışımı nerden alabiliriz bende 4 yıldır ikinci için uğraşıyorum basit kist var ama hamile kalamıyorum.
İçim rahatliyor siz böyle dedikce hayırlısı olsun inşallahCanım erkennn daha adet gecikmesi yaşamadın sakın üzülme test içinde acele etme modunu sakın düşürme kafanı rahat tut olacaksada tutunsun bebiş stres yapma belli olmaz hiç..
Dayanamayip yunurtlamadan sonra 10. Gün yaptım 13. Gün yaptım hiç birsey çıkmadı 16 da çıktı dua ediyorum sana ins. Adetin gelmez yumurtan döllenıyodur inş..
Tutunmaya çalısiyodur çok az kaldı şurda yaaa 3 güncük sonra belli olur
Yağda cozunen vitaminler ya ADEK vitaminleri zeytinyag ile kullanin diyorlar benim kullandigim zeytinyag aromali
Hoşgeldin canımm en baştan anlattım ordan okuyabilrsin İnşallah hepimizin gebe kalma dileğiyleMerhaba arkadaşlar bu yöntemi araştıranlardanım mfk karışımı nerden alabiliriz bende 4 yıldır ikinci için uğraşıyorum basit kist var ama hamile kalamıyorum.
bende kizlar hatta 1 hafta gecikmistim tam kesin dedigim saatlerde oldum psikolojik midem bile bulaniyorduBen daha önce belirtilerin hassini yaşadım da negatif gördüm o yüzden ona takilmiyorum açıkçası hayırlısı olsun inşallah
Sağlıkla gelsin inşallah canımYarın arıcam dr mu cnm