- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Benim babamın kendi arıları olmasına rağmen alıyorum karışımı tam uygulama adına ben adamada doktorada en başta sordum kaç gram ne koyduklarını kesinlikle doktor belirlediğini söyledi göz kararı bakarak videodan olacak iş değil. Yazımı tekrar okursanız isteyen alsın dedim mfk uyguluyorum demesin falan demedim ama isteyen istediği yere çekmiş yazıyı paşa gönlünüz bilir. Hayırlı yavrularınız olsun ne diyim yani sizin yazdığınızı görsem size yanıt olarak yazardım farketmezdiÖneriyi veren benim canım kimse kusura bakmasın her bütçe bir değil kadının elinde varmış yapan adamın videosu orda bakıp yapar ayrıca bir arkadaş zaten aynı maliyete geldiğini yazmış kimse karışımı kötülemedi bu bir adam zaten güzel yapıyor güvenilir bizde kullanıyoruz onda sorun yok sadece elinde olan için söylenmiş birşey öyle yükselmene de gerek yok direk beni etiketliyerel söyleyebilirsin hocaya bir soru sormuştı biri babam arıcı ordan yapsam olurmu diye olur tabi demişti :) izlediysen bilirsin birde yok mfk deniyorum demesin filan yazma yani