- 4 Nisan 2020
- 9.888
- 21.481
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mfk bunu oneriyor asko yaaDr mfk, reçel kavanozu, yandaki değişik renkli çiçekler bir kanayan gül eksik. Ben yemem aga bunu hiç güven vermedi bana
Para kazanıyordur ya hepsi aynı. Gidip arının memelerini elleriyle sağmadıysa bir fark yokturMfk bunu oneriyor asko yaa
Neyse bekle bakalım 2,3 gün daha ortaya çıkar zatenAma geç yumurtlama oldu normalmiş geç yumurtlama da Selizay
Allah seniPara kazanıyordur ya hepsi aynı. Gidip arının memelerini elleriyle sağmadıysa bir fark yoktur
Hı evet geç yumurtalma olunca adette ileriye atiyo.hangi gün yumurtladigini biliyorsan 14 gün adete doğru say hemen hemen o günler adet gelio inşallah güzel haber gelir amaAma geç yumurtlama oldu normalmiş geç yumurtlama da Selizay
Aynen aşko eşim göreve gitti bugün Çarşamba gelecek pazartesi kan vereyim diyecektim eşim ben gelince verelim gecikirsen diyorNeyse bekle bakalım 2,3 gün daha ortaya çıkar zaten
Amin inşallah canım ilk defa böyle oldu umutlanamiyirumHı evet geç yumurtalma olunca adette ileriye atiyo.hangi gün yumurtladigini biliyorsan 14 gün adete doğru say hemen hemen o günler adet gelio inşallah güzel haber gelir ama
Bence de benle 3 gün. Hastaneye gidip kan verince insanda değişik bir heves oluyor, hayal kırıklığı daha büyük oluyor. En kötü evde gebelik yap yarın, benim ovulasyondan sonra 11. Gün kaset testte silik çıkmıştıAynen aşko eşim göreve gitti bugün Çarşamba gelecek pazartesi kan vereyim diyecektim eşim ben gelince verelim gecikirsen diyor
Aynen öyle yapacam zaten yarına denk geliyor adet günümBence de benle 3 gün. Hastaneye gidip kan verince insanda değişik bir heves oluyor, hayal kırıklığı daha büyük oluyor. En kötü evde gebelik yap yarın, benim ovulasyondan sonra 11. Gün kaset testte silik çıkmıştı
İkisinde de oluyor catlamada bı tik daha fazla ağrı ve akıntı oluyorKizzlaarr kızlar yumurtlama günlerim bu aralar, ağrı kasılma oluyor ama size sorum bu ağrı yumurta büyürken mi oluyor yoksa çatladığında mı daha önce ovulasyon testiyle takip edip tecrübe eden var mi
Sağ ol canım ya bu ara gün aşırı değerlendireyim o zaman 3 2 tedirgin ediyor beni kaçırırsam diyeİkisinde de oluyor catlamada bı tik daha fazla ağrı ve akıntı oluyor
3 2 değerlendir bence sperm 72 saat yaşıyorSağ ol canım ya bu ara gün aşırı değerlendireyim o zaman 3 2 tedirgin ediyor beni kaçırırsam diye
Valla ben de öyle ikna etmeye çalışıyorum kendimi ama sonra bir bildirim geliyor kafaya ya yasamazsa?3 2 değerlendir bence sperm 72 saat yaşıyor
Üst üste yaparsan bu sefer de sperm kalitesi düşerValla ben de öyle ikna etmeye çalışıyorum kendimi ama sonra bir bildirim geliyor kafaya ya yasamazsa?
Takvimde bugün yumurtlama görünüyor döngümün de 14. Günü, cuma birliktelik olmuştu bugün yine yapayım hazır ağrım da varken sonra 3 2 ye cevireyim en iyisi
48 saatte bir yapıyoruz gibi oldu kuzucum aslında inşallah sperm kendini toplarlıyordur, bu ay rahim filmi çektirdim sans yükseliyor diyorlar doktorun dediği de zaten dolu boş boş dolu boş dolu benim anladığım, biz dolu boş dolu kismindayiz inşallah daha fazla beklemez bebisler hepimiziÜst üste yaparsan bu sefer de sperm kalitesi düşer