- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
amiiin isteyen herkese ❤❤❤Çok sağol canım Allahım tez zamanda kavuştursun sizi bebeginizle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiin isteyen herkese ❤❤❤Çok sağol canım Allahım tez zamanda kavuştursun sizi bebeginizle
canım kendini çok yıpratma akışına bırak dua et üzülmek yok Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur pozitif bakKizlar benden leke gelmeye başladı akşamdan beri kimyasal olmaz ins.. pazartesi dr aramadan yine test yapıcam çok mu kaptırdim kendimi acaba
Askm insallah yerlesmedir oyle dusunmee benimde bat geldii malesefKizlar benden leke gelmeye başladı akşamdan beri kimyasal olmaz ins.. pazartesi dr aramadan yine test yapıcam çok mu kaptırdim kendimi acaba
Allah razı olsun canım inş.. tutunur belimde ağrıyor gerçkten kalmak önemli ama sağlıkla gebelik geçirip sağlikla kucağına almakta çok önemli..canım kendini çok yıpratma akışına bırak dua et üzülmek yok Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur pozitif bak
Askm insallah yerlesmedir oyle dusunmee benimde bat geldii malesef
Insallah canimm benimm saolBebeğin hayırla gelsin canım üzülme bu ay bu yöntemle kalacaksin inş..
Belki yerleşmedir umutsuz olma iyi düşünmeye çalış. yarın kan ver için rahat etsin emin ol iyiceKizlar benden leke gelmeye başladı akşamdan beri kimyasal olmaz ins.. pazartesi dr aramadan yine test yapıcam çok mu kaptırdim kendimi acaba
Belki yerleşmedir umutsuz olma iyi düşünmeye çalış. yarın kan ver için rahat etsin emin ol iyice
Sayfanın en başında da özet geçtim okuyabilirsinKızlar cahilliğimi bağışlayın mfk nedir
Walla hoca 5 damla diyor canım sen eczane ne dediyse onu uygula bende kapsül kullanıyorum 5000iü seninkisi kaçKızlar orzax d3k2 aldım günde bir damla diyor ama gözüme az geliyor siz kaç damla kullanıyorsunuz?
Burdayız senide görmek istedim burda listeye ekleyim mi gazozcumNerelerdesiniz öyle bende sizi arıyorum
Hadi ya yurtdışında sistem burdakinden ne kadar farklıymış..ben kızıma hamileyken adet oldum sanmıştım meger hamile imişim..hamilelik boyunca ara ara kanamalarim da devam etti. ne iğneler ne haplar kullandim.o canı Rabbim bize emanet edicekse her şekilde tutunuyor.dunyaya gelecek olanın vakti belli de biz acele ettiğimizde kaliyoruz. Sıkma canını oluru varsa o evlat size nasip olur. Rabbim hayırlısını nasip etsin.Canım burda herhangi bir yerde kan veremiyosun yada direk hastaneye gidip kan testi isteyemiyorsun. Dr mu aramalıyım pazartesi günü ve daha cok erken oldugu icin kabul bile etmez belki kontrolü pozitifi gorduysen 7. haftada gel der bilemiyorum şuan. Ama moralim düştü tabi verende Allah alanda tutunacaksa orkid dolusu kanamayla bile tutunuyor. Rabbim büyük diyorum.
Ekle bakalım bat 29 kasımBurdayız senide görmek istedim burda listeye ekleyim mi gazozcum
Eczaneye sormamış eşim bir şey demedi. Üstüne böyle yazıyor bir el atın 1 damla çok küçükWalla hoca 5 damla diyor canım sen eczane ne dediyse onu uygula bende kapsül kullanıyorum 5000iü seninkisi kaç
Haa şimdi anladım senin kapsül 5000 ise bunun bir damlası 1000 ediyor o zaman beş damla atayım bundan sonra. İntertte d vitamini zehirlenmesi okudum da korktum bu kadardan zehirkenilmez İnşWalla hoca 5 damla diyor canım sen eczane ne dediyse onu uygula bende kapsül kullanıyorum 5000iü seninkisi kaç
Seninki kaçlık hangisinden kullanıyorsunDvit kullanıyorum yağlı gibi tobe de midem bulanıyor meyve suyuna katıp iciyorum