Sen ne durumdasın elif?Hangi takviyeleri kullandınız? Eş paketi mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mfk ile gebe kalanlar
- Konu Sahibi asyaa12
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe kalma kürtaj mfk amh mfk yöntemi tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ağustos 2014
- 170
- 32
- 123
Hala adet olmadım. 45 gün oldu. Hoş benim 40 günü bulduğu olurdu. Pcos malesef böyle yapıyor. Adetim başlasın 2.ayda mfk ya devam edeceğizSen ne durumdasın elif?
Başlamaz inş hayırlı haberlerin gelir:)Hala adet olmadım. 45 gün oldu. Hoş benim 40 günü bulduğu olurdu. Pcos malesef böyle yapıyor. Adetim başlasın 2.ayda mfk ya devam edeceğiz
- 29 Eylül 2016
- 4
- 1
- 86
- 34
Merhaba bende geçen sene tüp bebek yaptım olumsuz oldu o zaman amh 0.600 şimdi ne kadar hiç bilmiyorum geçen ay mfk üç ay eş paketi aldım şu an ikinci aydayım bu ay eş paketine ek rezerve amh ekledimArkadaslar merhaba ben bir gebelik yaşadım ve kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım . Doktora gittiğimde gebe kalmak için bana amh değerimin 0.66 fsh 9.44 olduğunu ve tüp bebek için acele etmem gerektiğini söyledi. Bende mfk yı arastırdım şimdi ilaçları kullanmayı düşünüyorum mfk yöntemi ve ilaçlarıyla gebelik yaşayan var mı düşük amh a rağmen lütfen sadece mfk amh ile gebe kalanlar cevaplasın çünkü iyi şeyler duyup rahatlamaya ihtiyacım var
Ne durumdasın elif?Hala adet olmadım. 45 gün oldu. Hoş benim 40 günü bulduğu olurdu. Pcos malesef böyle yapıyor. Adetim başlasın 2.ayda mfk ya devam edeceğiz
- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 960
- 73
- 33
Bence oluyordur yoksa nasıl hamile kalacak ki insanlar inşaallah tez zamanda işe yararlarBende mfk eş paketi kullanıyorum 10 gündür birşey sormak istiyorum. Yurmurta çatlamasına da yardımcı oluyor mu biliyor musunuz?
Merhaba nasılsınız bende pko hastasıyım sonucunuzu merk ediyorum mfk ilaçlardan sonra bir değişiklik oldu muHala adet olmadım. 45 gün oldu. Hoş benim 40 günü bulduğu olurdu. Pcos malesef böyle yapıyor. Adetim başlasın 2.ayda mfk ya devam edeceğiz
Merhaba bende sizinle aynı durumu yaşadım 0.3 amh la mfk yla gebe kaldım fakat bebeğimin kalbi durdu kürtaj olacağımMerhaba canım ben mfk kullanıp hamile kaldım fakat gelişmediği kalbi durduğu için kürtaj oldum Kasım ayında bu ay tekrar başladım ilaçlara 1 ay kullandım 2 ay hamile olduğumu öğrendim ama nasip değilmis
- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
- 33
Geçmiş olsun üzüldüm canım senin adına Rabbim bidaha yaşatmasınMerhaba bende sizinle aynı durumu yaşadım 0.3 amh la mfk yla gebe kaldım fakat bebeğimin kalbi durdu kürtaj olacağım