Arkadaslar merhaba ben bir gebelik yaşadım ve kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım . Doktora gittiğimde gebe kalmak için bana amh değerimin 0.66 fsh 9.44 olduğunu ve tüp bebek için acele etmem gerektiğini söyledi. Bende mfk yı arastırdım şimdi ilaçları kullanmayı düşünüyorum mfk yöntemi ve ilaçlarıyla gebelik yaşayan var mı düşük amh a rağmen lütfen sadece mfk amh ile gebe kalanlar cevaplasın çünkü iyi şeyler duyup rahatlamaya ihtiyacım var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Mfk ile gebe kalanlar
- Konu Sahibi asyaa12
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe kalma kürtaj mfk amh mfk yöntemi tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Mfk nedir ben bilmiyorum
mfk yöntemi
www.kadinlarkulubu.com
mfk yöntemi
www.kadinlarkulubu.com
Teşekkür ederim, farketmeden MFK yöntemi uyguladığımı farkettim besin takviyelerini ben de alıyordum zaten ama psikolojik kısmına da dikkat etmek lazım tabi :)
Bende yeni başladım mfk ilacına 10 gün oldu adete 7 gün kaldı olumlu sonuç alırsam yazarım dua edinArkadaslar merhaba ben bir gebelik yaşadım ve kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım . Doktora gittiğimde gebe kalmak için bana amh değerimin 0.66 fsh 9.44 olduğunu ve tüp bebek için acele etmem gerektiğini söyledi. Bende mfk yı arastırdım şimdi ilaçları kullanmayı düşünüyorum mfk yöntemi ve ilaçlarıyla gebelik yaşayan var mı düşük amh a rağmen lütfen sadece mfk amh ile gebe kalanlar cevaplasın çünkü iyi şeyler duyup rahatlamaya ihtiyacım var
Bizi de haberdar et umut olur bizde alirizBende yeni başladım mfk ilacına 10 gün oldu adete 7 gün kaldı olumlu sonuç alırsam yazarım dua edin
İnşallah dua edinde pozitif sonuçlar vereyim sizede vesile olsunBizi de haberdar et umut olur bizde aliriz
İnşallah hayırlısıyla olurİnşallah dua edinde pozitif sonuçlar vereyim sizede vesile olsun
Nur ne durumdasın? Hayırlı haberler ver inşallahBende yeni başladım mfk ilacına 10 gün oldu adete 7 gün kaldı olumlu sonuç alırsam yazarım dua edin
Malesef negatif ama haplarda daha bitmedi önümüz ayda yine ümitliyim bakalım ( hapa başlayalı 17 gün oldu bugün)adetten bi hafta sonra başlamıştım nasip bakalım…Nur ne durumdasın? Hayırlı haberler ver inşallah
İnşallah önümüzdeki ay. Ben de adet olacağım gibi. Allah hayırlısını versinMalesef negatif ama haplarda daha bitmedi önümüz ayda yine ümitliyim bakalım ( hapa başlayalı 17 gün oldu bugün)adetten bi hafta sonra başlamıştım nasip bakalım…
Merhaba canım ben mfk kullanıp hamile kaldım fakat gelişmediği kalbi durduğu için kürtaj oldum Kasım ayında bu ay tekrar başladım ilaçlara 1 ay kullandım 2 ay hamile olduğumu öğrendim ama nasip değilmisArkadaslar merhaba ben bir gebelik yaşadım ve kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım . Doktora gittiğimde gebe kalmak için bana amh değerimin 0.66 fsh 9.44 olduğunu ve tüp bebek için acele etmem gerektiğini söyledi. Bende mfk yı arastırdım şimdi ilaçları kullanmayı düşünüyorum mfk yöntemi ve ilaçlarıyla gebelik yaşayan var mı düşük amh a rağmen lütfen sadece mfk amh ile gebe kalanlar cevaplasın çünkü iyi şeyler duyup rahatlamaya ihtiyacım var
Hayırlısı olsun inşallahİnşallah önümüzdeki ay. Ben de adet olacağım gibi. Allah hayırlısını versin
Anlayamadım 1 ay kullandınız 2 inci ay mı hamile olduğunuzu öğrendiniz ?Merhaba canım ben mfk kullanıp hamile kaldım fakat gelişmediği kalbi durduğu için kürtaj oldum Kasım ayında bu ay tekrar başladım ilaçlara 1 ay kullandım 2 ay hamile olduğumu öğrendim ama nasip değilmis
Aynen 1 ay kullandım 2.ay hamile olduğumu öğrendimAnlayamadım 1 ay kullandınız 2 inci ay mı hamile olduğunuzu öğrendiniz ?
Anladım darısı başıma inş ilk ayı negatifti ikinci ay inş pozitif olurAynen 1 ay kullandım 2.ay hamile olduğumu öğrendim
İnşallah Allah nasip eder olurAnladım darısı başıma inş ilk ayı negatifti ikinci ay inş pozitif olur
Hangi takviyeleri kullandınız? Eş paketi mi?Aynen 1 ay kullandım 2.ay hamile olduğumu öğrendim
Eşimde sorun olmadığı için women plus ve advictor kullaniyorum pkosluyum benHangi takviyeleri kullandınız? Eş paketi mi?
Hangi takviyeleri kullandınız? Eş paketi mi?