Saç Rengi ve Saç Boyama Mezuniyetim için saçlarımı boyatmak istiyorum.Fikir verir mesimli)

tatlım lorealin bu serisi normalden daha koyu çıkıyor renkte 7 tonlarında kutunun üzerindeki gibi açık olmaz yani ama yakışır umarım

güzel renkmiş. sonucu bekliyorum. önceki saç rengini de koyarsan sevinirim
tamam akşama koyucam mutlaka öncekini de sonrakini de. ama ilk önce açıcı kullanıcam koyarım onuda.

tatlım lorealin bu serisi normalden daha koyu çıkıyor renkte 7 tonlarında kutunun üzerindeki gibi açık olmaz yani ama yakışır umarım
rengi beyendim beyenmesine de. küllüsü vardı bide gri gibi birşey olabilir dediler almadım. kolestonun açıcısını da aldım. ben lorealin badem kahvesini ve fındık kahvesini kullandım ikiside kutudaki rengi vermişti. aklım karıstı :26:

Cansu, açılmiş olan saç üzerinde küllü sürersen, saçın yeşil olması ihtimali çok yüksektir.
Aldın renk biraz koyu ama güzel bir renktir.
Açılmış saç üzerinde hemen hemen aynı çıkar.
Ondan daha açık bir renk elde etmek istiyorsan, tavsiye edilen süreden 15 dk. önce saçını yıka.
Bir not daha. Açıcıyı kullanıca, yanma hissini azaltmak için, açıcı içinde bir yumurta sarısını ekle.
Hem saçını besler hemde derini yandığını hissetmesin. Aksi taktirde dayanmak zordur.

tatlım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. aldığım boya çok mu koyu olur değiştirsem mi acaba? ben tamda bu renk istiyorum bundan koyu olmasın. azıcık sarı katsam mı içine? nasıl bişiy olur?

tatlım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. aldığım boya çok mu koyu olur değiştirsem mi acaba? ben tamda bu renk istiyorum bundan koyu olmasın. azıcık sarı katsam mı içine? nasıl bişiy olur?

Cansu, renk güzel canım. Boşver başka boyalarıyla karıştırma canım.
Zaten saçları yıkadıkça renk açılacaktır.
Olduğu gibi kullan canım.
İstersen 10 dk, erken yıkayabilirsin.

Saçın çok uzunsa ve aldığın boyayı saçına yetmeyeceği düşünüyorsan saç kremi ekleyebilirsin.
Boyayı saçına düzgün bir şekilde dağıtmak içindir.
Ama boya yetiyorsa gerek yoktur canım.

bende sevemedim bi türlü hürrem rengini
1 ay sonra yeniden başlarsın çalışmalara

yok artık sıkıldım istediğim rengi yapamayıp koyuya dönmekten. keşke ilk baştaki sarı rengimi bozmasaydım işte türkün aklı sonradan gelirmiş :)) çok iyi bir kuaför bulursam istanbulda ona giderim belkim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…