• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Mezuniyetim için saçlarımı boyatmak istiyorum.Fikir verir mesimli)

Herdaimgunes

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
682
263
303
İstanbul
kızlar yarın saçlarımı boyamam lazım. pazar mezuniyetim var bu renkte karar verdim son kararım artık ama nasıl ve ne renk tam bilmiyorum. lütfen nolur yazın. kolestonun açıcısı ile açıcam önce. buğdaytenliyim ama istiyorum bu rengi. hangi marka ve numara?
$beyonce.jpg

ay bu renk çok güzel buğday tenede çok yakışır ama ben ne zaman saçımı kendim boyamaya kalksam hüsranla sonuçlanıyo bence kendin boyama kuaförde boyat.

ay bu renk çok güzel buğday tenede çok yakışır ama ben ne zaman saçımı kendim boyamaya kalksam hüsranla sonuçlanıyo bence kendin boyama kuaförde boyat.

ben küçük bi ilçedeyim burdaki kuaför benden beter. daha önce açıcı ile boyadım çok defa. o nedenle açıcı korkum yok. sadece rengin numaraları lazım :(

bilgi vermemişsin şu anki rengin kendi doğal renginmi değilse zaten risk bu rengi tuturman mezuniyet içinse kuaföre gitmelisin şu anki, saçın nasıl...

canım bu renk çok çiğ sana yakısırmı hayal edemıyorum bence sen resmını koy br bakalım sana yakısırmı dıye baska cok guzel renklerde var bak dun bır arkadas boyamıs bır bak ıstersen bız cok begendık arkadaslarla.http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...i-altin-karamele-boyadimbuyrun-resimlere.html

unutmadan paletteden şaşma renk dagılım oranı %100 sadece saç ürünleri üreten tek firma .

Son düzenleme:
canım şuanki saçım kahvenin akmış hali. zzaten onuda açıcı ile ettiğim için aktı baya koyu bir renk değil. şimdide kullanıcam açıcıyı bir kaç ay oldu. valla o kadar renk araştırdım ki sonunda bunda karar kıldım. merkeze gitme şansım da yok. kuaföre de güvenemem. arkadasım gitti hem çok para almıs hemde mahvetmiş. o yüzden kendim elde etmem şart. valla nolur bunu tuttramazsam da yakın bişiyler olsun. lorealde var bi renk 7.31 buna yakın acaba onu mu alsam??:14::14:

canım bu renk çok çiğ sana yakısırmı hayal edemıyorum bence sen resmını koy br bakalım sana yakısırmı dıye baska cok guzel renklerde var bak dun bır arkadas boyamıs bır bak ıstersen bız cok begendık arkadaslarla.http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...i-altin-karamele-boyadimbuyrun-resimlere.html

canım altın karameli bikaç kez deneyen arkadasa sahit oldum koyu duruyo bana göre :( ben daha açık tonlarda istiyorum. mesela altın karamele sarı karıstırsak nolur?

8 numara koyu sarı yada 8.3 altın sarı tarzı renklerle boyayabilirsin açık renk istiyorsan.karamelden açık cünkü o saç,daha cok koyu sarı gibi.

canım altın karameli bikaç kez deneyen arkadasa sahit oldum koyu duruyo bana göre :( ben daha açık tonlarda istiyorum. mesela altın karamele sarı karıstırsak nolur?
senin cildinde çiğ durmaz inşallah bu saç mankenler sürekli makyajlı dolaşıyor...

senin cildinde çiğ durmaz inşallah bu saç mankenler sürekli makyajlı dolaşıyor...

:14::14: koyu renklerden çok sıkıldım :( bikaç zaman önce yaptım buna yakın bir renk çok beğendiler. hala daha söyleyenler bile var. ama o rengi nasıl elde ettiğimi hatırlamıyorum. arkadasla birlikte yapmıstık karısıtırmıstı bişiyler. oda hatırlamıyor. napsam bilemedim çok kafaya taktım. valla yaa :14:
altın karamelin kutusundaki rengi çok hoş ama tam öyle olmuyor.:26:

sarı rengın üzerıne atılmış ışıltılı kahve gıbı duruyor bılıyorsundur sarı saç sonradan kusar ve renk böyle bırşey oluyor bugday tene çok yakışır beyaz tene de tabı:)

canım sen şimdi birde netten loreal resitalin renklerine bak genelde çok kalıiteli ve buna benzer renkler var ben yıllardır kullanıyorum...

canım sen şimdi birde netten loreal resitalin renklerine bak genelde çok kalıiteli ve buna benzer renkler var ben yıllardır kullanıyorum...

bitanem loreal gerçekten çok güzel bir boya. ben lorealde excellence 7.31 koyu kumral küllü doreyi beğendm. ama kutudaki gibi olurmu bilmiyorum :( çok istiyorum bu tonlarda bir renk sanırım yine koyu yapmak zorunda kalıcam :14::14:

Ayyy
Şu altın karamelden kına geldi bana artık.
Herkes onu kullanıyor, herkez onu öneriyor.
Cansu, senin istediğin rengi evde kolay kolay elde edemesin.
Zemin üzerinde bir kaç ton gölgeler vardır o nedenle biraz zor.
Ama bu renge yakın birşey istiyorum diyorsan piyasada bulabilecen 2 renk öneriyorum.
83___Baak_Sars_en_ucuz____8_3___ba__ak_sar__s___782.jpg

ve
en_ucuz_L_oreal_Recital_Preference_Sac_Bakimi_Loreal_Recital_Preference_-_8.3__Koyu_Sari_Dore_-_Sac_Boyasi_1526.jpg

Biraz açık göründüğünü bakma, saça daha koyu durur.
Senin istediğin renki tama yakalamasan ona yakın birşey çıkar.
Sakın küllü renkler kullanma.

cnm bu resimdekini tek renkle elde edemezsin koyu sarı gibi bir zeminn üzerine daha açık sarı balyajlar atılmış ışıltı vermesi için

Aris karamel istemiyorum ben hoş durmuyor. bugün bunu aldım akşama boyucam umarım güzel bir renk olur. sıkıldım artık yapıyım gitsin kuaför adam gbi yapsa düşünmeyip gitcem küçücük ilçede iki tane zar zor yapmıslar onlar da Allaha emanet :14: sizce nasıl bişiy çıkar yaptıktan sonra foto koyarım.
aldığım renk bu dorelik varmıs kızıl olmaz dimi ?
$images.jpg

Back