elbise giymek istemiyorum kiloluyum biraz :) biliyorsunuzdur sevgili durumları sevgilim elbise giymemi istemiyor :) biraz ailemde daha sonra giyebileceğim kıyafet seçmemi istiyor :)
kilon olsun olmasın farketmez, böyle seyleri takıntı yapma, vucuduna gore bir elbise secersen gayet şık olur, nasıl giyinmek istiyorsan ve kendini rahat hissedeceksen oyle git.
ama ben lisedeyken mezuniyet balosuna bile pantolonla gittigim icin istegini makul karsılıyorum : )
benim nedenim fazla hareketli olmamdı, ayrıca bir yerlere tünemedikce veya yere oturmadıkca ne zevki kalır o eglencenin diyecek kadar serseriydim
benim asıl yazacagım konu ise sevgilinin istememesiyle ilgili.
burada bir sürü konu acılıyor sevgiliyken biraz karısırdı ama evlendik istedigim gibi giyinemiyorum diyenler,
iliskinin süresi uzadıkca artık tamamen sevgilisinin kontrolune girenler...
taviz verme.
sevdigin, istedigin gibi giyinmeni normal karsılayan sevgili cok bulursun ama ozgurlugunu veya bu yaşlarını degil.
baskasının kontrolune girmeye alısma, bunu normal karsılama. seni sevecek kisi her yonunle sevsin. kısıtlamalar hep giyimle baslar sonra arkadasla gorusmeye, bakkala gitmeye, hatta ailenle gorusmene bile karısmaya baslar... daha cok gencsin, izin verme. emin ol gercek sevgi ve güven oldugunda o iliskide böyle seyler de olmuyor.
seni kısıtlayan kisi haddini bilmedigi gibi ya sana güvenmiyordur ya da kendi ozguveni fazlasıyla düşüktür.