• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mezuniyet için yardım :(

ay resimler koca koca çıkmış hep ama siyah ispanyol paça pantolonun üstüne bunlar olur

ve üstüne ceket giyme sıcaktan pişersin

şimdi mezuniyetim okulda olucak arkadaşlarım da sade giyinmeyi düşünüyor onlar da ben gibi pantolon gömlek ceket etek gömlek gibi ben de sade ama şık olsun istiyorum :)

Cübbe ne renk? Bizim morumsu bir renkteydi, kızlar sözleşip beyaz şık kumaş pantalonlar ve gömlekler giymişlerdi. Baya güzel gözüküyordu.

elbise giymek istemiyorum kiloluyum biraz :) biliyorsunuzdur sevgili durumları sevgilim elbise giymemi istemiyor :) biraz ailemde daha sonra giyebileceğim kıyafet seçmemi istiyor :)

kilon olsun olmasın farketmez, böyle seyleri takıntı yapma, vucuduna gore bir elbise secersen gayet şık olur, nasıl giyinmek istiyorsan ve kendini rahat hissedeceksen oyle git.
ama ben lisedeyken mezuniyet balosuna bile pantolonla gittigim icin istegini makul karsılıyorum : )
benim nedenim fazla hareketli olmamdı, ayrıca bir yerlere tünemedikce veya yere oturmadıkca ne zevki kalır o eglencenin diyecek kadar serseriydim :KK53:

benim asıl yazacagım konu ise sevgilinin istememesiyle ilgili.
burada bir sürü konu acılıyor sevgiliyken biraz karısırdı ama evlendik istedigim gibi giyinemiyorum diyenler,
iliskinin süresi uzadıkca artık tamamen sevgilisinin kontrolune girenler...
taviz verme.
sevdigin, istedigin gibi giyinmeni normal karsılayan sevgili cok bulursun ama ozgurlugunu veya bu yaşlarını degil.
baskasının kontrolune girmeye alısma, bunu normal karsılama. seni sevecek kisi her yonunle sevsin. kısıtlamalar hep giyimle baslar sonra arkadasla gorusmeye, bakkala gitmeye, hatta ailenle gorusmene bile karısmaya baslar... daha cok gencsin, izin verme. emin ol gercek sevgi ve güven oldugunda o iliskide böyle seyler de olmuyor.
seni kısıtlayan kisi haddini bilmedigi gibi ya sana güvenmiyordur ya da kendi ozguveni fazlasıyla düşüktür.

beveutkum
index.php
bunu da beğendim :)

cübbemiz lacivert :) safkelebek

beyaz veya ekru gibi renkler lacivertle de olur, altına düzgün kesimli/dikişli pantalon üstüne aşırı abiye olmayan bir gömlekle istediğin havayı yakalayabilirsin :) Örnek diye bunu koydum ama klasik olmayan işte :))

genc-ofis-online-satin-al-genc-ofis-onu-gupur-gomlek_7483770.jpg

çok teşekkür ederim hannesli :)
Ben modagram internet sitesinden baktim buradan da sipariş verebilirsin kargosu çok hizli.
Ama marka adlarina bakip mağazalara da gidebilirsin

Koton , batik, codentry, adil ışık , ykm , boyner internette de magazalarin da bulabilirsin bu gömlekleri artik çok moda

athenenoctua dediğine katılıyorum ama bizdeki tek sorun elbise tek elbise ve eteğe karışıyor sevgilim olsun ben onu gene de çok seviyorum :) o bana elbise giyme diyor ve bana sınır koyuyor ben de ona apma giyme diyorum kısıtlıyorum yani karşılıklı :)

athenenoctua dediğine katılıyorum ama bizdeki tek sorun elbise tek elbise ve eteğe karışıyor sevgilim olsun ben onu gene de çok seviyorum :) o bana elbise giyme diyor ve bana sınır koyuyor ben de ona apma giyme diyorum kısıtlıyorum yani karşılıklı :)

"bana sınır koyuyor" derken koydugun gülücükler umarım gözyaşına dönmez...

hepimiz aynı yaşlardan gectik, duygularını vs anlıyorum ancak o zaman bile bir erkegin bana karısmasına izin vermezdim, hadsizligi sogumama yeterli sebep olurdu.

babalar giyme dese kıyamet kopar, burada konu üzerine konu acılır baskıcı aile diye.
sevgili diyince buldumcuk oluyor ya kadınlar... bunu anlamıyorum bir türlü.

babam bana hiç bir zaman kızım şunu giyme demedi çünkü hiç bir zaman aşırı açık veya aşırı süslü kendimize laf getirecek şekilde giyinmedim :) sevgilimle karaları her şeyi beraber düşünerek ortak olarak aldığımız için allahın izniyle sorun çıkacağını bilmiyorum :)

Back
X