- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.287
- 198
- Konu Sahibi mellifluous
-
Gardrops modacruz gibi sitelerde çok güzel mezuniyet elbiseleri var baktınız mıyani öyle giycem desem yok giyme demezler karışcaklarını sanmıyorum ama hepsinin fiyatları pahalı bi de çok gidip de gezip elbise seçme imkanım olmuyo o yüzden evdekini giyeyim diyorum bu arada özelden size fotoğrafımı atsam yorum yapar mısınız elbisenin nasıl durduğu hakkında
size özelden elbiseyle olan resmimi atıyorum bi bakar mısınızElbisen yarım kollu olsun ne olur ki modeli güzelse.
Kendine gelirsek ; herşeyden önce gençsin , kilon iyi her elbiseyi taşıyabilirsin. Uugun fiyatlı kısa ya da diz altı bir elbise alabilirsin.
Abiyeye kaçma zaten daha büyük durursun.
Saçını güzelce fönle , sonra altları kalın maşa yap su dalgası olsun.
Hafif tonlarda makyaj yaptır , eyeliner önemli güzel çekilsin.
Bence çoook güzel olacaksın.
kolları dantelli bi dakika atıyım fotoğrafı özeldenÇok ağır makyaj yapma, yaşına uygun yaparsın hafif taze makyaj. Elbise diz üstü askılı güzel olur boyunda kiloda gayet iyi. Yarım kol yerine terziye verip kollarını kestirebilirsin, önce dantel diktirebilirsin. Dantelli elbiseleri çok severim :) saçını da gelin topuzu yapma sakın
özel mesaj atılamıyo sanırım sizekolları dantelli bi dakika atıyım fotoğrafı özelden
Ayarlara bakıyorum Bi dközel mesaj atılamıyo sanırım size
Oldu sanırımkolları dantelli bi dakika atıyım fotoğrafı özelden
Cnm koton da çok uygun fiyatlı elbiseler var ben diz hizasında zayıfsında oraya bakmanı şiddetle tavsiye ediyorumyok ben abiye istemiyorum diz üstü siyah elbise arıyorum şimdiki elbisem de böyle ama yarım kollu. boyum 164 kilom 45
Gardrops ve dolap uygulamalarından 2.el çok uygun abiyeler bulabilirsin güzel şeyler oluyor. Sonra kendin bile satabilirsin aynı uygulamalardanyani öyle giycem desem yok giyme demezler karışcaklarını sanmıyorum ama hepsinin fiyatları pahalı bi de çok gidip de gezip elbise seçme imkanım olmuyo o yüzden evdekini giyeyim diyorum bu arada özelden size fotoğrafımı atsam yorum yapar mısınız elbisenin nasıl durduğu hakkında
Beybiii reklam sayılmaz inşallah ama dün akşam trendyol milla da acayip güzel gece elbiseleri gördüm 50tl ye fln yıkılıyor hepsi gir bak kız eminim çokta yakışır bi kez liseden mezun oluyosun git bence
Cnm koton da çok uygun fiyatlı elbiseler var ben diz hizasında zayıfsında oraya bakmanı şiddetle tavsiye ediyorum
Kız kardeşimin nikahı vardı o kadar çok abiye bakım sonunda 60 tl ye oradan almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?