Valla ben baya açık bir şey girmiştim,hem kısaydı hem de üstte baya dekolte vardı,ama düşününce ne salakmışım da bunu beğenmişim diyorum.Bence felaket bir elbiseydi,herkes çok tatlısın falan dedi de elbiseyi görünce dolabımda bende kusma isteği oluşuyor.Hatırlıyorum bizde de vardı böyle bir şey,biraz açık olsun gösterişli olsun falan istiyorduk kızlar olarak,şimdi sorsam hepsi güler herhalde.O yüzden bunlara takılma.Pantolonla gelenler vardı bizde de,çok kısa giyen de.Her türden insan var sonuçta,sen eğlenmene bak.Hala başka bir kıyafet istiyorsan ve vaktin yoksa bakmak için de internetten sipariş et.Bilinen sitelerde genelde sorun çıkmıyor.
Şunu da unutma bu insanlar büyük ihtimalle yaza kadar hayatında.Ondan sonra gerçekten arkadaşın olanlar kalacak,geri kalanları sen unutacaksın,onlar da seni.O yüzden hakkımda ne düşünürler diye hiç umursama,sadece kıyafet için değil,acaba çok dans etsem dikkat mi çeker falan diye hiç bozma keyfini,bol bol keyfini çıkar.
Ağır makyaj yapma,mümkünse iyi bir yere yaptır makyajı.Cidden saç makyaj seni sen yapan şeyler ne giydiğinin çok da önemi yok.