• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mezuniyet hakkında kararsızım

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
merhaba konuya gireyim hemen. bu sene yaklaşık 1,5 ay sonra mezuniyetimiz var (lise son sınıfım) şimdi ben gitmek istiyorum aslında ama yeteri kadar güzel görünemeyeceğimden dolayı içim sıkkın ve kafam hep orda. yani nasıl anlatsam bilemiyorum ama sanki ne yaparsam yapayım tam olarak güzel göründüğümü hissedemeyecekmişim gibi geliyor. fotoğraflarda kötü çıkacakmışım ve o fotoğrafları herkes sosyal medyada paylaşıcakmış gibi şeyler geçiyo aklımdan.

zaten içime sinen fiyatı uygun elbise bulamadım. evde giyebileceğim bir elbisem var ama yarım kollu. herkes askılı ya da sıfır kollu elbise giyer ben yarım kol giycem sanırım:( ne bileyim gitmesem olmaz aklım orda kalır ama gidince de kendimi tam olarak beğenmicem gibi geliyor. sizce gitmeli miyim, siz benim yaşımdayken gitmiş miydiniz nasıl geçmişti anlatır mısınız

elbise yarım kol olunca noluyor?
tabiki git, hayatında kaç kez lisden mezun olacaksın
şimdi bana saçmalama diceksiniz ama diyelim sınıftaki herkes askılı elbise giydi ve ben yarım kollu giydim sanki insanlar benim hakkımda ailem izin vermediği için öyle giyindiğimi düşünecekler ya da ne bileyim hava diyelim çok sıcak bu da niye böyle giymiş diye düşünürler biliyorum bu benim umrumda olmamalı ama insanlar hakkımda iyi düşünsün istiyorum

şimdi bana saçmalama diceksiniz ama diyelim sınıftaki herkes askılı elbise giydi ve ben yarım kollu giydim sanki insanlar benim hakkımda ailem izin vermediği için öyle giyindiğimi düşünecekler ya da ne bileyim hava diyelim çok sıcak bu da niye böyle giymiş diye düşünürler biliyorum bu benim umrumda olmamalı ama insanlar hakkımda iyi düşünsün istiyorum

anladım
yok saçma bulmadım, anlayabiliyorum
mesela normalde askılı elbise giyiyormusun yoksa gerçekten ailen izin vermiyormu

valla ben lisede mezuniyet torenime siyah pantolon (tayt giyecektim babam zor vazgecirmisti) ve siyah crop topla gittim. ayagimda da beyaz sneaker vardi.

baloda da dumduz elbise giydim yanilmiyorsam siyahti. ayagimda yine sneaker vardi.

simdiki aklim olsa lisede baloya gitmezdim oturur arkadaslarimla icerdim.

anladım
yok saçma bulmadım, anlayabiliyorum
mesela normalde askılı elbise giyiyormusun yoksa gerçekten ailen izin vermiyormu
yani öyle giycem desem yok giyme demezler karışcaklarını sanmıyorum ama hepsinin fiyatları pahalı bi de çok gidip de gezip elbise seçme imkanım olmuyo o yüzden evdekini giyeyim diyorum bu arada özelden size fotoğrafımı atsam yorum yapar mısınız elbisenin nasıl durduğu hakkında

valla ben lisede mezuniyet torenime siyah pantolon (tayt giyecektim babam zor vazgecirmisti) ve siyah crop topla gittim. ayagimda da beyaz sneaker vardi.

baloda da dumduz elbise giydim yanilmiyorsam siyahti. ayagimda yine sneaker vardi.

simdiki aklim olsa lisede baloya gitmezdim oturur arkadaslarimla icerdim.
aslında ben severim böyle kıyafet araştırmayı falan ama ne bileyim hakkımda kötü olmuş diyecekler gibi geliyo zaten okulda beni pek sevmezler çok arkadaşım yok belki ordan kalmayımdır o yüzden böyle düşünüyorum onu da bilmiyorum ama beğenilmeme duygusu beni çok rahatsız ediyo ya

yani öyle giycem desem yok giyme demezler karışcaklarını sanmıyorum ama hepsinin fiyatları pahalı bi de çok gidip de gezip elbise seçme imkanım olmuyo o yüzden evdekini giyeyim diyorum bu arada özelden size fotoğrafımı atsam yorum yapar mısınız elbisenin nasıl durduğu hakkında

eğer imkanın varsa elbiseyi günlük kiralayabilirsin veya beğendiğin elbiseyi ikinci el alabilirsin
abiye tarzı elbiseler çok giyilmediği ve her seferinde insan farklı giymek istediği için dolapta kalıyorlar yıllarca.
tabiki atabilirsin merak ettim elbiseyi

aslında ben severim böyle kıyafet araştırmayı falan ama ne bileyim hakkımda kötü olmuş diyecekler gibi geliyo zaten okulda beni pek sevmezler çok arkadaşım yok belki ordan kalmayımdır o yüzden böyle düşünüyorum onu da bilmiyorum ama beğenilmeme duygusu beni çok rahatsız ediyo ya

boyun kilon nasil? eger rahatsiz olmazsan bedenlerimiz uyarsa ben elbise gonderebilirim. zamaninda alip bir kez giydigim cok abiyem var.

boyun kilon nasil? eger rahatsiz olmazsan bedenlerimiz uyarsa ben elbise gonderebilirim. zamaninda alip bir kez giydigim cok abiyem var.
yok ben abiye istemiyorum diz üstü siyah elbise arıyorum şimdiki elbisem de böyle ama yarım kollu. boyum 164 kilom 45

Ben önü kısa arkası uzun elbise giymiştim straplez siyahtı sonra djjdd arkadaşlarımla içmeye gitmiştim
Sahildeki evlerine....
Ama benım elbisemin arkasındaki uzunluğu sağlayan tüller çıkınca normal straplez elbise de oldugundan özel günlerde rahatça kullanabiliyorum....

iyi ki gitmişimmmmmm bir kere mezun oluyorum hepsını toplu son kez gördüm en eğlenceli yıllardı o yıllar

Ben önü kısa arkası uzun elbise giymiştim straplez siyahtı sonra djjdd arkadaşlarımla içmeye gitmiştim
Sahildeki evlerine....
Ama benım elbisemin arkasındaki uzunluğu sağlayan tüller çıkınca normal straplez elbise de oldugundan özel günlerde rahatça kullanabiliyorum....

iyi ki gitmişimmmmmm bir kere mezun oluyorum hepsını toplu son kez gördüm en eğlenceli yıllardı o yıllar
ben de o yüzden gitmek istiyorum ya pişman olmamak için

Ne kadar güzel olursan ol 5 yıl sonra o halini hiç mi hiç beğenmeyeceksin buna emin olabilirsin. Ben lise mezuniyet fotoğraflarımı görmek bile istemiyorum. Ayakkabı elbiseye uygun olmamış hafif topluyum o yüzden beğenmiyorum. Ama o günde çok eğlenmiştim çok güzel geçmişti ayrı bir anısı kaldı. O yüzden elbise vs önemli değil. Kendine yakışanı giy ve git geriye kalan sadece güzel anılar oluyor.

Yakın arkadaşların var ve onlarla vakit geçirmek istiyorsan tabiki git. Bu arada normalde açık kıyafetler de çok uygun şeyler bulabilirsin internette bütçen ne kadar, nerede olacak mezuniyet konsepte uygun mu? Bazen eski öğrencilerimi görüyorum otel balosunda açık kapalı farketmeksizin beraber fotoğraf çekiniyorlar. Yani kıyafetin yarım kol olması garip değil gibi ama siz bilirsiniz tabi.

Kaç bedensiniz ?
Kıyafet yüzünden gitmiyorsanız , gidemiyorsanız sadece 1 kere giyindiğim 1-2 abiye tarzı ( aslında abiye değil, davetler için uygun ) kıyafetim var . :KK51:

tam olarak elbiseden değil ya öyle olsa öyle konu açarrdım biraz yanlış anlattım kendimi sanırım. yani kendimi güzel hissedemicem asıl kaygım bu. böyle düşünmemi tetikleyen çok şey yaşadım hayatımda

tam olarak elbiseden değil ya öyle olsa öyle konu açarrdım biraz yanlış anlattım kendimi sanırım. yani kendimi güzel hissedemicem asıl kaygım bu. böyle düşünmemi tetikleyen çok şey yaşadım hayatımda
Kuaföre git, yaşına göre güzel bir makyaj yapsın, fön çeksin :) ya da maşa tarzı su dalgası gibi bir model yapsın saçına..
Elbise içinde arkadaş önermiş trendyolda 50-100tl ye müthiş elbiseler var mutlaka tarzına uygun bir şeyler bulursun..
Hafif te topuklu bir ayakkabı tercih et.. ve o mezuniyete git :)

Back