- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
merhaba konuya gireyim hemen. bu sene yaklaşık 1,5 ay sonra mezuniyetimiz var (lise son sınıfım) şimdi ben gitmek istiyorum aslında ama yeteri kadar güzel görünemeyeceğimden dolayı içim sıkkın ve kafam hep orda. yani nasıl anlatsam bilemiyorum ama sanki ne yaparsam yapayım tam olarak güzel göründüğümü hissedemeyecekmişim gibi geliyor. fotoğraflarda kötü çıkacakmışım ve o fotoğrafları herkes sosyal medyada paylaşıcakmış gibi şeyler geçiyo aklımdan.
zaten içime sinen fiyatı uygun elbise bulamadım. evde giyebileceğim bir elbisem var ama yarım kollu. herkes askılı ya da sıfır kollu elbise giyer ben yarım kol giycem sanırım ne bileyim gitmesem olmaz aklım orda kalır ama gidince de kendimi tam olarak beğenmicem gibi geliyor. sizce gitmeli miyim, siz benim yaşımdayken gitmiş miydiniz nasıl geçmişti anlatır mısınız
zaten içime sinen fiyatı uygun elbise bulamadım. evde giyebileceğim bir elbisem var ama yarım kollu. herkes askılı ya da sıfır kollu elbise giyer ben yarım kol giycem sanırım ne bileyim gitmesem olmaz aklım orda kalır ama gidince de kendimi tam olarak beğenmicem gibi geliyor. sizce gitmeli miyim, siz benim yaşımdayken gitmiş miydiniz nasıl geçmişti anlatır mısınız