- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.297
Koyde yasadigini yazmis, nasil bir ortami var bilemiyoruz. Benim mezuniyet Sortie'de olmustu, cevremde ona goreydi :) her okulun mezuniyeti woow bir mekanda olmuyor. Kilo engeli de varmis, dekolteli lolita modeller zaten siritir. Rahat edemez diye dusunuyorumAllah affetsin ama ben bunları hiç beğenmedim teyze ellbisesi gibi geldi banaHem renkleri çok koyu, hem boyları tam ortada, yani ortayaşlı insan elbisesi bunlar 18lik bir kıza uygun değil bence hele ki özel bir günde. 2 numaralı renk de zaten kakanın haki tonu
Koyde yasadigini yazmis, nasil bir ortami var bilemiyoruz. Benim mezuniyet Sortie'de olmustu, cevremde ona goreydi :) her okulun mezuniyeti woow bir mekanda olmuyor. Kilo engeli de varmis, dekolteli lolita modeller zaten siritir. Rahat edemez diye dusunuyorum
kilolusunuz. göbeği belli eden bir model seçmenizi tavsiye etmem. göğüsten sonra göbek kısmı bol dökümlü bir elbise daha iyi olabilir gibi. vücut tipinizi bilmiyorum. ama boy kilo oranında kilo fazla. dar kesimler kötü durabilirMerhaba . 165 boyunda 80 civarı kilodayım . Göğüslerim çok büyük 100 beden takıyorum ve basenlerim de geniş. Kendime uygun elbise bulamıyorum sizce ne tür bir elbise gitmeliyim? Aşağıdaki elbise gibi bir elbise giymek istiyorum ama göğüslerim kötü durur diye korkuyorum . Ne önerirsiniz?
Eklentiler
bunların hepsi orta yaş. size göre değiller benceMesela bu tarz
Bence olur sonuçta okul bahçesinde olacakmış abartıya gerek yokDaha 18 yaşındayım köyde yaşıyorum öyle çok davete katılmadım
Krmızı olur bence yaşınızaMesela bu tarz
18 im demedi ki hemşireAllah affetsin ama ben bunları hiç beğenmedim teyze ellbisesi gibi geldi banaHem renkleri çok koyu, hem boyları tam ortada, yani ortayaşlı insan elbisesi bunlar 18lik bir kıza uygun değil bence hele ki özel bir günde. 2 numaralı renk de zaten kakanın haki tonu
Çok alındımYok yani ille de dekolte olacak diye bir şey yok tabi, dekoltesiz de şık olan tonla model var ama Hamiyyet teyze elbisesi de olmasın derim
Çok alındım
Allah affetsin ama ben bunları hiç beğenmedim teyze ellbisesi gibi geldi banaHem renkleri çok koyu, hem boyları tam ortada, yani ortayaşlı insan elbisesi bunlar 18lik bir kıza uygun değil bence hele ki özel bir günde. 2 numaralı renk de zaten kakanın haki tonu