Bizim mezuniyet çok aman aman olmayacak . Tavuk pilav yiyip geleceğiz.Elbise çok hoş. Ancak günlük bir elbise. Mezuniyet için çok sıradan kalmaz mı? Bir de trendyol curve diye bir şey var trendyolda. Biraz daha bedeni büyük olanlar için ürünler var. Mankenler de büyük beden olduğundan üstünüzde nasıl durur daha iyi anlarsınız.
Elbise fazla gündelik, stil programlarından birinde duymuştum göğüsleriniz büyükse çok hafif de olsa dekolteli elbise giyin, dikkati göğüsten uzaklaştırır, göğüsleri tamamen kapatırsanız dikkat çeker, diye. Mantıklı gelmişti. Elbise için de abiye kadar ağır olmasa da gündelik kıyafetler tercih etmeyin.Merhaba . 165 boyunda 80 civarı kilodayım . Göğüslerim çok büyük 100 beden takıyorum ve basenlerim de geniş. Kendime uygun elbise bulamıyorum sizce ne tür bir elbise gitmeliyim? Aşağıdaki elbise gibi bir elbise giymek istiyorum ama göğüslerim kötü durur diye korkuyorum . Ne önerirsiniz?
Eklentiler
Elbise çok hoş. Ancak günlük bir elbise. Mezuniyet için çok sıradan kalmaz mı? Bir de trendyol curve diye bir şey var trendyolda. Biraz daha bedeni büyük olanlar için ürünler var. Mankenler de büyük beden olduğundan üstünüzde nasıl durur daha iyi anlarsınız.
Mesela bu tarz
Tam bu elbiseyi atmak için girmiştim konuya. Çok güzel bir elbise. Hem günlük hem şık. Konu sahibine dr yakışır bence.Emily19 varmış burda bence böyle birşey daha iyi olur
Daha 18 yaşındayım köyde yaşıyorum öyle çok davete katılmadımBu elbise ve benzerleri mezuniyette giyilmez hiç mi hayatinizda bi davete vs katilmadiniz ya da görmediniz.
Daha 18 yaşındayım köyde yaşıyorum öyle çok davete katılmadım
Mesela bu tarz
Bu şık degıl ki bayramlasır gibiMerhaba . 165 boyunda 80 civarı kilodayım . Göğüslerim çok büyük 100 beden takıyorum ve basenlerim de geniş. Kendime uygun elbise bulamıyorum sizce ne tür bir elbise gitmeliyim? Aşağıdaki elbise gibi bir elbise giymek istiyorum ama göğüslerim kötü durur diye korkuyorum . Ne önerirsiniz?
Eklentiler