Mezuna kalıp tıp kazananlar ve fenci arkadaşlarım yardım acilen!!!!!!!!!!!

selam canım...benimde oğlum bir sene daha kalmaya karar verdi..önceleri pek içime sinmesede düşündüm ...oğlum psikoloji çok istiyor...ve kendimce oğlum benim kurbanım olmasın dedim...bence ailenle konuş ve hemen çalışmalara başla başarırsın...başarı elbette tatlıdır,ama ter kokar....çok kaynaklı çalış tek kaynağa bağımlı kalma..şöyleki tek su girişinden gelen deremi daha gürülgürldür yoksa çok suyun geldiği dere girişinin gürül gürüldür....

Teşekkürler ama vazgeçtim. Hukuk yazdım :)

Tabiki kazanabilirsin. Önemli olan istemen ama iyi düşün. Ben son zamanlarda istememe rağmen bölüm değiştirmedim ve çok pişman oldum. İstemediğim bir bölümü okulu uzatarak itekaka bitirdim resmen. Nolursa olsun istediğin için uğraş en azından bir yıl. Sonra çıkan sonucun üstüne tekrar bir düşünürsün. Ama pişman olmazsın uğraştım olmadı dersin için rahat eder.Bir sene asla kayıp değil istemediğin bir bölümde bütün hayatın boyunca pişman olma. Mezun öğrenciler için herşeye sıfırdan başlıyolar sadece biraz hızlı ilerliyor o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…