- 11 Aralık 2016
- 2.273
- 2.525
- 133
Arkadaslar merhaba tekrardan. bgun daha kesin ve net anladim ki bu isin oluru yok. Ne kadar uzgun oldugumu kelimelerle anlatamam. Ki sevgilimde benim kadar uzgun. Konuya gelirsek karsi tarafin ailesi mezhep farki yuzunden benimle daha tanismadan bu iliskinin olmayacagini soylediler. sevgilime baski yaptilar. hatta sevgilime kendilerince (karsi taraf cok tutucu) bi kiz bulmaya calistilar. hatta ablasi soyle demis onlar musluman bile degil. sen bu aileyi goze alacak kadar mi cok sevdin. baska birisini bulursun. ciddi anlamda uzuluyorum. hem ben hem sevgilim de cikmazdaydi. dun konustuk ve ben bu ailenin uzerine cikamiyoeum ve seni boyle olumlu mu olumsuz mu olacak sonucu bekletirken senin bostan yere vaktini caliyorum. en iyisi kendi yollarimiza bakmaya devam etmek dedi ve ayrildik. yani bana suan olan durum acayip sacma geliyo arkadaslar. ki soyle soracaksiniz sizin aile nasi tepki verirdi diye. hadi annem bi nebze alisirdi sevgilime ama bizdede babam asla kabul etmezdi boyle bir durumu. bi akil verin ne yapmaliyim