• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezhep farkliligindan biten mutlu iliski

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bcgirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
2.273
2.525
133
Arkadaslar merhaba tekrardan. bgun daha kesin ve net anladim ki bu isin oluru yok. Ne kadar uzgun oldugumu kelimelerle anlatamam. Ki sevgilimde benim kadar uzgun. Konuya gelirsek karsi tarafin ailesi mezhep farki yuzunden benimle daha tanismadan bu iliskinin olmayacagini soylediler. sevgilime baski yaptilar. hatta sevgilime kendilerince (karsi taraf cok tutucu) bi kiz bulmaya calistilar. hatta ablasi soyle demis onlar musluman bile degil. sen bu aileyi goze alacak kadar mi cok sevdin. baska birisini bulursun. ciddi anlamda uzuluyorum. hem ben hem sevgilim de cikmazdaydi. dun konustuk ve ben bu ailenin uzerine cikamiyoeum ve seni boyle olumlu mu olumsuz mu olacak sonucu bekletirken senin bostan yere vaktini caliyorum. en iyisi kendi yollarimiza bakmaya devam etmek dedi ve ayrildik. yani bana suan olan durum acayip sacma geliyo arkadaslar. ki soyle soracaksiniz sizin aile nasi tepki verirdi diye. hadi annem bi nebze alisirdi sevgilime ama bizdede babam asla kabul etmezdi boyle bir durumu. bi akil verin ne yapmaliyim :(

Yolunuza tek başınıza devam edin... Şimdi herkes kabul etmiş olsa bile bir süre sonra büyük çatışmalar yaşanır... Kendisi de zaten yoluna bakmayı tercih etmiş siz de öyle yapın... Zamanla bu acınız da hafifler merak etmeyin...

Bence de uzak durun, ilerde daha ciddi sorunkar yasardiniz...etrafimda orneklri var malesef...

Yolunuza tek başınıza devam edin... Şimdi herkes kabul etmiş olsa bile bir süre sonra büyük çatışmalar yaşanır... Kendisi de zaten yoluna bakmayı tercih etmiş siz de öyle yapın... Zamanla bu acınız da hafifler merak etmeyin...

Tekrardan yazacaktir kisa bi sure sonra bana. o zaman ne yapcam kusura bakma konusmuyorum senle mi dicem :(. yani kendi ailesine baskin gelemedigini onkarin fikirlerin kesinlikle degismedigini soyluyo. o yuzden bunaldi

Tekrardan yazacaktir kisa bi sure sonra bana. o zaman ne yapcam kusura bakma konusmuyorum senle mi dicem :KK43:. yani kendi ailesine baskin gelemedigini onkarin fikirlerin kesinlikle degismedigini soyluyo. o yuzden bunaldi
Bakın , ailesine baskın gelmiş dahi olsa ilerde çok sıkıntı yaşarsınız... Ararsa açmayın yazarsa cevap vermeyin... Bunalmış olması sizden ayrılacağı anlamına gelmiyor. Ailelerin düşünceleri her zaman nettir ve değişmez. İnanın çok zorlanırsınız...

mezhep farklılığını atlatan çok kişi olduğu gibi bunu ailelere anlatamayıp bitirenlerde var.
nişanlınız güçlü duramamış bu durumda ve ilerde ilişkiniz olursa aynı şekilde devam edecek. ailesi her laf ettiğinde nişanlınızı tutumu bu olacak. çok yıpranırsınız.

Sevgilim de benim kadar üzgün diyerek bence onun adına konuşmamalısınız. Sizinle tanistiginda biliyordu herhalde mezhebinizi, önceden ailesiyle konuşur bu durumu size çaktırmadan halledebilirdi. 10 yaşında çocuk değil ki kararını verip arkasında dursa emin olun ailesi saygı göstermek zorunda kalırdı ama bunları yapmak yerine vazgeçmeyi seçmiş. Siz de hala üzüldüğünü sanmaya devam edin, evlenirken de mesaj atar size böyle tipler üzülüyorum evleniyorum ama hala seni seviyorum diye... Emin olun sevse ne yapar ne eder bir yolunu bulurdu... Kendinizi üzmeyin. Unutmaya çalışın ve bu şekilde insan ayrımı yapmayan birisi ile sevgili olun.

Sevgilim de benim kadar üzgün diyerek bence onun adına konuşmamalısınız. Sizinle tanistiginda biliyordu herhalde mezhebinizi, önceden ailesiyle konuşur bu durumu size çaktırmadan halledebilirdi. 10 yaşında çocuk değil ki kararını verip arkasında dursa emin olun ailesi saygı göstermek zorunda kalırdı ama bunları yapmak yerine vazgeçmeyi seçmiş. Siz de hala üzüldüğünü sanmaya devam edin, evlenirken de mesaj atar size böyle tipler üzülüyorum evleniyorum ama hala seni seviyorum diye... Emin olun sevse ne yapar ne eder bir yolunu bulurdu... Kendinizi üzmeyin. Unutmaya çalışın ve bu şekilde insan ayrımı yapmayan birisi ile sevgili olun.

Anliyorum cok tesekkur ederim. biz gizli gizli gorusmeye devam ediyorduk. ben ailemi ikna edicem demisti. snradan gelip ben senin zamanini bos yere almayim dedi. yani soyledigi sozleri biliyorum ailesine karsi ama kesinlik yapmiyorda normal normal laf verir gibi konusuyo galiba

Sevgilin adam olsaydı dik durur, ilişkisine sahip çıkardı. Kusura bakma da o adamdan cacık olmaz...

Bu zamana kadar konustu etti ama bizimkiler bi adim geri cekilmiyo daha net ve kesin davraniyo. ben onlarin ustune cikamiyorum diyo. ve boylece zamanini bos yere kaybetme benim icin dedi . yani konusuyo biliyorum ama normal normal konusuyo sanki.

mezhep farklılığını atlatan çok kişi olduğu gibi bunu ailelere anlatamayıp bitirenlerde var.
nişanlınız güçlü duramamış bu durumda ve ilerde ilişkiniz olursa aynı şekilde devam edecek. ailesi her laf ettiğinde nişanlınızı tutumu bu olacak. çok yıpranırsınız.

Galiba oyle. yani ailesiyle konustugunu biliyorum ama tam kesin ve net duramiyo galiba. konusuyo evet ama nirmal bi sey konusur gibi sanki. yani insan uzuluyo benim onla hic bi sıkıntım yokken boyle bisey yuzunden bitmesi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back