Meyvelik vs Kurabiyelik

kycno

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
2.620
146
363
Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var,

Ben mutfak masasının üstünde meyveleri koyabileceğim şık ve kullanışlı birşey arıyorum.

Sizce şu iki katlı kurabiyelikler hem meyvelik hem de misafir geldiğinde kurabiyelik görevi görse absürd olur mu ki :37:

Yani meyve için kase alsam bu kurabiyelik zımbırtısını nereye koyacağım, en iyisi kurabiyelik alıp meyvelik yapmak mı siz ne dersiniz hanımlar

Bu kurabiyelik

$1.webp

Bu da meyvelik

$12.webp

Son düzenleme:
Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var,

Ben mutfak masasının üstünde meyveleri koyabileceğim şık ve kullanışlı birşey arıyorum.

Sizce şu iki katlı kurabiyelikler hem meyvelik hem de misafir geldiğinde kurabiyelik görevi görse absürd olur mu ki :37:

Yani meyve için kase alsam bu kurabiyelik zımbırtısını nereye koyacağım, en iyisi kurabiyelik alıp meyvelik yapmak mı siz ne dersiniz hanımlar

Bu kurabiyelik

Eki Görüntüle 630421

Bu da meyvelik

Eki Görüntüle 630422

her ikisinide bayıldım nerden alıcaksın canım =) bence ikisinide al =)

bence katlı kurabiyelik al canım meyvelik ebat olarak küçük gibi duruyor

her ikisinide bayıldım nerden alıcaksın canım =) bence ikisinide al =)

limangodan bakmıştım canım bilindik bir markanın olması lazım ama kampanyanın ismi mutfağımı seviyorum du sanırım :31:

ikisini de alırsam mutfak masasında yer kalmayabilir canım, henüz evim tutulmadığı için alabileceğim mutfak masasının ebatlarını kestiremiyorum onun için ikisinden birini tercih etmem lazım. Model olarak bu olmak zorunda değil ben sadece görsel olarak koydum ama güzeller gerçekten :34:

bak benim kurabiyeliğim böyle birde değişik bişe aldım markasoniden ama resmini koyamıyorum$fns_206[1].webp

Çok güzelmiş duygucumm, markafoniden kaç tane beğendim bunlardan ama markafoniden kırılacak eşya almayın dye bas bas bağırınca kızlar ben de hep vazgeçtim :25:

bunu markafoniden almadım canım.. biev den almıştım pendikten.. markafoniden farklı bişe aldım ama kargo henüz gelmedi..

bunu markafoniden almadım canım.. biev den almıştım pendikten.. markafoniden farklı bişe aldım ama kargo henüz gelmedi..

Şom ağızlılık etmemişimdir inşallah canım, dilerim kazasız belasız sağ salim eline ulaşırlar duygucum :16:

canım ikisi de ayrı ayrı güzel,al derim ama meyvelik olarak daha şık ve farklı meyvelik bulabilirsin diye düşünüyorm. ben geçen gün markafoniden aldım (violet angel). bakalım kargodaymış bugün yardın gelir (umarım kırılmadan gelir )

canım ikisi de ayrı ayrı güzel,al derim ama meyvelik olarak daha şık ve farklı meyvelik bulabilirsin diye düşünüyorm. ben geçen gün markafoniden aldım (violet angel). bakalım kargodaymış bugün yardın gelir (umarım kırılmadan gelir )

Obencim sana zahmet olmazsa buraya beğendiğin birkaç meyvelik modeli ekler misin, inan hiç bir fikrim yok nasıl karar vereceğime :50:

Senin markafoniden aldığın da meyvelik mi canım?

canım mutfağının rengine uyacak kurabiyeliği meyvelik olarak da kullanabilirsin ama acele etme bence zaten görüp aşık olacağın bir şey çıkacaktır karşına:)

canım mutfağının rengine uyacak kurabiyeliği meyvelik olarak da kullanabilirsin ama acele etme bence zaten görüp aşık olacağın bir şey çıkacaktır karşına:)

Ne zamandır arıyorum ama gönlüme göre birşey bulamadım henüz ayşegülcüm :31:

Kesinlikle katlı daha mantıklı şahsen ben öyle yapıcam sonuçta misafirlerin önüne kaseyle koymuyoruz :)

Back
X