Tatlı Tarifi Meyveli Uyduruk Tatlım:)-Resimli

zemuszemustamamdir sendende tam not aldim ya tutmayin benizemuszemus
koltuk altlarimda karpuzla gezicem
:roflol::roflol::roflol:
yalnis söylemisim birini buzdolabina digerini derindondurucuya koyduydum cabuk sogusun diye kaydirigubbakcemile3
cokacimcoookve suan löp löp götürüyorumcokacimcoook
imkanim olsada kardes payi yapip ikram etsem sizlerede
a.s.a.s.a.s.
asom yag cekmek icin diil
ama inanki uyduruk muyduruk haffif pratik ve bi okadarda lezziz
tam benlik
:hooray:herkezlere tavsiye ederim:hooray:
cokacimcoooktest edildi onaylandi kizcelercokacimcoook

akannehirallahi9m yarabbim kiz nezaman yapip geldin iki ara bi dereakannehir
masallah on parmaginda on marifet
hizina yetisilmiyo birisi seni tutmazsa korkarim yakinda iki dkikada baklava falan yapar eklersinkafamçokkarıştı
inan nefis görünüyorcokacimcoook
ellerine emciklerine saglik afiyet bal seker olsunopuyorumnanaktan

:jeyyar:asom verdi gazi verdi gazi sisdim sisdim mutfaga ucdum geldima.s:roflol:
he ya 10 parmagimda 10yarim marifet:roflol:
:lepi:tutun beni tutun beniiiiiiiiiiii:lepi:
yasakkelimeorda dur yengosum ben kim baklava kim beni asar 40 firin ekmek yesemde olmicak duaya amin demem:roflol:
opuyorumnanaktantskler yengosum canin tatlida cekiyodu dimi 2porsiyonluk cikdi buyur gel birlikde yiyelimcokacimcoook

allam yaa süper görünüyolar cokacimcoook

bu 2 tarifte bitirdi beni akannehir
tatlı ihtiyacımı dindirmek için mutfaga koşuyorum mahvettinz ben gece vakti hihoyyyt

karpuzla gezicen hee:roflol::roflol:ya tattın ve beğendin demek:asigim:hihoyyytinan çok sevindim:hooray:ayrıca beni havaya sokma nolur:kedi:senin aşçılığının yanında bizim esamemiz okunmaz,daha 40 fırın ekmek lazım
valla yaratıcı oldu ama dimi,atmıyoruz değerlendiriyoruzdelikafadulden:teytey:

allam yaa süper görünüyolar cokacimcoook

bu 2 tarifte bitirdi beni akannehir
tatlı ihtiyacımı dindirmek için mutfaga koşuyorum mahvettinz ben gece vakti hihoyyyt

:jeyyar:kiskanma neolur yap seninde migdende olur patimyerimseniben
cokacimcoookbekliyoruz seninkinidecokacimcoook

:hooray:tamamdir tatlimizin adi hazir:hooray:
:teytey:atmiyoruz degerlendiriyoruz tatlisi:teytey:
:jeyyar:nasil ama:jeyyar:
yasakkelimehic kendine haksizlik etme asom benim marifetlisin isde ki itiraf etmeliyim ben bekarken hic birsey bilmiyo ve yapmiyodumda

ne marifetlisinzi masallah ya
Şenizinciminkide çok güzel dimi gelinim..valla marifetli hatun doğru:1rolleyes:şip şak yapıverdi
olsun bebem bilmemek değil öğrenmemek ayıp bak nası usta oldun amazemuszemustatlının adıda sürper oldu:lepi:
tadını merak ettım dogrusu

dene hayatımhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…