Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

sen hiç galatasaray fenerbahçe formalıların beşiktaş marşı söylediğini gördün mü ? yazmışlar... bu ülke de bunu da gördük şükür :)

eylemcilerden biri de şunu yazmış; noldu abisi gazın mı bitti :90:

garanti bankasının gelen müdürü '' ben de çapulcuyum '' demiş. paracıklar gidince yabancı yatırımcılar tepenize binince çapulcu da olursunuz tencereci tavacı da

http://www.cnnturk.com/2013/guncel/06/04/garanti.bankasi.genel.muduru.ben.de.capulcuyum/710627.0/

kredi kartında bonusu olan birini kartı iptal ettirmek istediğinde görevli ' 7 lira bonusunuz var iptal ettirirseniz harcayamazsınız' demiş. kart sahibi vatandaş da '' o 7 lirayla ferit şahenk çay içsin benden ' demiş :) bonusu olanlardan bazıları da ' size hediyemiz olsun makarna alırsınız ' demişler garantiye :)

[video=youtube;6Q7Eyq5XrJU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6Q7Eyq5XrJU[/video]

arkadaşlar eylemci kardeşlerimizin yorumları neden orada olduklarını söylüyorlar...

pardon penguensever cnntürk' ün linkini vermişim bu da ironi oldu farkında olmadan :)

Son düzenleme:

Ben de çapulcuyum mu demiş
İşte eylem böyle yapılır ya, halkın gücü

Ben şuna bayıldım

"Arkadaşlar polisimiz 5 gecedir uykusuz ve yorgun, lütfen anlayışlı olalım.
Herkes biber gazı getşrsin, birbirimşze sıkarız"

Kızlar akm nin üstünden biri düşmüş hastaneye kaldırılmış diye duydum...aslı var mı? ya da bilen varsa paylaşabilir mi??

devam edecekse lütfen böyle etsin yaa

kızlar güzel bi paylaşım oldu direnişçiler alanlarda biz burada eğlendik bu gece..hep böyle olmasını diliyoruz..

kaç gecedir 2-3 saatlik uykularla ayaktayım bu gece dayanamıyorum artık ben kaçıyorum halay çekerek gideyim bari

haydi iyi geceler

SON DAKİKA! İstanbul Bahçelievler'de Eylemcilere karşıt görüşlü bir grup elleri bıçak,satır ve sopalı şekilde insanlara saldırıyor.

Dersim ve Antakya'da da polis ağır müdahalesi bulunuyormuş

[h=5]olis cenazeden dönenlere müdahaleye devam ediyor.
asker araya barikat kurmuş polis asker barikatının ardından gaz bombasıyla vatadaşlara müdahale ediyor.
[/h]

Yani bravo polise milletin canı yanmış yetmemiş birde üstüne üstlük vatandaşa gaz bombasını layık görüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…