• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

bi tıp öğrencisinden alıntı: "bakın o camiden en son çıkan tıp fak ögrencilerindenim! tüm tıbbi atıkları poşetlere koyduk, yiyecek zaten bir şey yoktu, içecek de sadece suydu, onu da ilaç karışımları için kullandık...içmek için öyle fazla suyumuz bile yoktu!!! içerde öyle yüzlerce yaralılar varken herkes birbirine yardımcı olmaya çalışırken, o biber gazını yediğimiz gözlerle, yanan ağzımzla nasıl içki ya da sigara içmiş olabiliriz, HEM DE CAMİDE mantığınız alıyor mu bunu!!!polis caminin etrafını sarıp içeriye gaz bombası atmaya çalıştı, biz yaralıları taşırken gaz bombası attı..en son da camideki tıbbi malzemeleri dağıttı!! en son biz çıktıktan sonra poşetleri savurmuşlar, dışardaki bir bira şisesini de içeri atıp pek çok açıdan fotografnı çekmişler!! bunlara biz şahit olduk, en son çıkanlar sağlık görevlileriydi! Allahın evi bize şahit oldu!!!

bi tıp öğrencisinden alıntı: "bakın o camiden en son çıkan tıp fak ögrencilerindenim! tüm tıbbi atıkları poşetlere koyduk, yiyecek zaten bir şey yoktu, içecek de sadece suydu, onu da ilaç karışımları için kullandık...içmek için öyle fazla suyumuz bile yoktu!!! içerde öyle yüzlerce yaralılar varken herkes birbirine yardımcı olmaya çalışırken, o biber gazını yediğimiz gözlerle, yanan ağzımzla nasıl içki ya da sigara içmiş olabiliriz, HEM DE CAMİDE mantığınız alıyor mu bunu!!!polis caminin etrafını sarıp içeriye gaz bombası atmaya çalıştı, biz yaralıları taşırken gaz bombası attı..en son da camideki tıbbi malzemeleri dağıttı!! en son biz çıktıktan sonra poşetleri savurmuşlar, dışardaki bir bira şisesini de içeri atıp pek çok açıdan fotografnı çekmişler!! bunlara biz şahit olduk, en son çıkanlar sağlık görevlileriydi! Allahın evi bize şahit oldu!!!

Canım olayın videolarını dün eklemiştik.
cami sağlık ekibi kaynıyordu.

Bu arada Erol köseden bir alıntı, hoşuma gitti:

İTİRAF:meydanlarda tepki vermenin yaninda o kaynasmayi unutulan dayanismayi milli mac sevinci gibi tanimadigina sarilma sevme hissini sevdik

:9::9:

An itibariyle Gezi'de Sivil Polisler Doktorlari inonu tarafina cekerek gozaltina almaya calisiyorlar :26::26::26:

15 saniye önce radhack tiviti.:44:

gezide kahvaltılık, hazır çorba, uyku tulumu, eldiven, çadır gibi şeylere ihtiyaç varmis duyurursak iyi olur

diye msj atıyorlar arkadaşlar duyuralım

baştan okuya okuya ve alıntı yapa yapa geleyim dedim anaaaa bi de ne göreyim:53::53::53: ben alıntı yapıyom sayfalar bir anda ilerliyooo yok ben her ne kadar direnişçi bir ruha sahip olsamda sizin mesaj hızınıza direnemedim pes ediyorum:9::9::9:ve yazmıyorum işte o eşşiz yorumlarımdan sizi mahrum bırakıyorum :9::9::9::9:

tekrar bir topikte buluştuğumuza sevindim kapanınca çok üzülmüştüm...
bu akşam genel olarak durgun geçecek sanırım mesajlar alınmıştır umarım bu halk direnişinin mesajının anlaşıldığını başbakanın ağzından da duyarsam o zaman bitecek kendi adıma:40:

ütopyamız gerçek oluyor galiba. gezi parkına arkadaşlar kütüphane kuruyor. gelirken kitaplarla gelin :42:

Yarın 5 Haziran Dünya Çevre Günü imiş,sanrım çevre günü hiç bu kadar anlamlı olmamıştı :46:

Son düzenleme:
Ankara - Kızılay'da göstericelere müdahale yok, direnişçiler polisi alkışlıyor, baştan beri olması gereken#direnAnkara

Kızılay'dayim cok guzel burası. Bayram gibi :) saldırı da yok. İste bu dedirtiyor insana.

Elmayra Ankara'dan bildirdi :)

Şunu farkettim tencere tava eylemi azalmıyor günlerdir, hatta giderek artıyor..

Bizim burada 20.30 civarı başlıyor, 9 gibi de bitiyor, sonra insanlar akın akın sokaklara çıkıyor bayrağını alıp başlıyoruz hep beraber bağdat caddesindeki kalabalıkla buluşmaya. İstiklal marşları okunuyor. Dün vespa'lı motorcular çok güzel bayrak şovu yaptılar, renk kattı. Bu akşamı sabırsızlıkla çekiyorum ve kendimi sokaklara atıyorum :72: gözlemlerimi gelince paylaşırım

Hadi hepiniz gundogduya gelin, burasi cok guzel! Yollar da cok sakin, hadi hep birlikte kardesce direnelim! #direnizmir

ankara sakın sarkılar turkuler polısten hala bır mudehale yok ınsallah boyle devam eder

Kızılay'dayim cok guzel burası. Bayram gibi :) saldırı da yok. İste bu dedirtiyor insana.

Elmayra Ankara'dan bildirdi :)

Sağol Elmayra, birazdan gene bağlanıcaz sana:51:

Evet şimdide İstanbul a bağlanıyoruz, İstanbul muhabirimiz:44::44:

taksim süperrr. şu an medipol hastanesi radyoterapi çalışanlarından yüzlerce kutu süt geldi bağış olarakkkk:16:

Sağol Elmayra, birazdan gene bağlanıcaz sana:51:

Evet şimdide İstanbul a bağlanıyoruz, İstanbul muhabirimiz:44::44:

Violetten dünden beri haber yok, ben başka bir çapulcuya bağlandım;

Gezi Parki'na kutuphane yapiyolar, ne guzel bi goruntu. Gidin, gorun, oturun, keyfini cikarin :) #direngeziparki:42:

istanbul-anadolu yakasından bildiriyorum (maalesef sınavdan dolayı gidemiyorum :( )
az önce tencere tava sesleri ıslıklar esliğinde gelmeye başladı..ve hrkes yürüyüşe çıktı :)

Bahçeli 7. Cadde saat 21:30 itibarıyla toplanıp Anıtkabire yürüyecekmiş.

Back