- 20 Temmuz 2011
- 763
- 20
- 318
bekarsa,kızda güzel,utanmıştır
Eylemin Garanti'ye bilançosu: 40 milyon lira mevduat çıkışı Eylemin Garanti'ye bilançosu: 40 milyon lira mevduat çıkışı - Radikal Ekonomi
kaynak : radikal
çağdaş romeo ve juliet hikayesi..hiç güleceğim yoktu ne fenasınız ya 2 dakikada polisle eylemciyi başgöz ettiniz.
Bayram havasında sürüyor direniş.
Herhangi bir durum yok benim de aldığım bilgilere göre.
Yalnız cenazede polis müdahalesi olması yine canımızı sıkmadı değil.
ben o kadarı normal diyorum insanlar acılı ve sebep polisin iddeti polise saldırmaları normal polisinde müdahale etmeside normal bence
fahracı--antakya ‏@fhrci 34 sn
Antakya da jandarma polis el ele halka gaz atıyor. Cenaze dönüşü topluluğa jandarmanın arkasından gaz atıldı.
Haberler kotu Antakya'dan ..
Gezi Parkı'nın onlara destek vermesi gerekirdi dıye dusunuyorum.
Savasın demıyorum kıımse yanlış anlamasın ama Bu direnişi başlayan diğerlerinin de arkasında olmalı.
bak diğer msjlarımı okursan 3 gündür eylemdeyim savaşmadan ne bekliyosun eylemleri devam ediyo ve arkasında durmassalar bu haberler nasıl yayılır acılı insanlara saldırmalarını kimse onaylamazki emin ol destek veriliyor
Benim bildiğim halk polisle değil , polis halkla savaşıyordu.
İstanbulda, Ankara olan arkadaşlarımın canlı bana aktardıkları buydu.
Yani halk savaşta değildi direnişteydi..
Soylemek ıstedıgımı cok yanlış anlamıssınız , neyse tartısma cıkmasın konunun kapatılmasını ıstemıyorum.
adli tıp acıklamıs Abdullah'ın ölümü kafasındaki kemiğin beynine batması gibi bir durummuş:44tam hatırlamıyorum)
insanlar vuruldugunu söylüyor ama başında mermi çıkmamış diye haber vermişler. kanal d de söyledi:44:
Nasıl bir darp böyle bir ölüme sebep olabilir:44:
Ayrıntılarını hiç bilmiyorum bu olayın faili meçhul diyorlar:44:
Yani kurşun çıkmadıysa silah değildir ama olay ne, ne ile darp edilmiş adli tıp bunu rahatlıkla belirleyebiliraz önce izledğim kadarıyla bir yaşlı adam 'halkta silah yoktu poliste silah vardı' dedi
hatayın valisiydi sanırım(yanlıs hatırlamıyorsam) polisin öldürmediğini söyledi.
ben hangisine inanacagımı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?