• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

bu arada gerçekten sakinlikte gördüğüm manzarayı düşündükçe çok mutlu olduğum anlarda oldu ülkücü gençlerle solcu gençler kol kolaydı birbirine su verip sohbet ediyolardı..siyaset gerçekten bu eylemin çok ötesinde kızılay avm deki yaşananlar çok üzücüydü.

eyleme destek veren herkese gerçekten çok teşekkürler banlandığım için söyleyememiştim burdan doktor numarası istemiştim telefona girip 2 numara kapalıydı biri doğru çıktı ve arkadaşı doktorun sayesinde kurtardık..yardımlarınız için gerçekten çok teşekkürler
:72:

Eylemin Garanti'ye bilançosu: 40 milyon lira mevduat çıkışı Eylemin Garanti'ye bilançosu: 40 milyon lira mevduat çıkışı - Radikal Ekonomi

kaynak : radikal

sabah gittik eşimle hesapları kapattırma talimatı ve kredi kartı iptalini yaptırdık eşimin işiyle ilgili hesap da kapanınca banka müdürü geldi bir iki espri kasmaya çalıştı falan. eşim benim zorumla bankaya geldiği için bir an vazgeçecek bu adamın konuşmları yüzünden diye düşündüm ama benim fendim müdürü yendi. laga luga yaptılar anca. ablamı da arayıp koş garanti hisseleri düşüşte banka batabilir diye paralarını kurtar dedim ki çabucak gidip kapatsın yoksa kapatmazdı protesto için. o da gidip kapatmış 2 hesabını da.

ntv' nin müdürü de güya özür dilemiş bi tutturmuşlar penguen belgeselini biz yayınlamadık diye sanki bir farkları var cnn türkten hepsi aynı b.kun laciverti.

Son düzenleme:
Dışarıya çıktım, polisler tomaların üzerine çıkmış oturup gülerek sohbet ediyorlardı.
Meydanda küçük bir grup davul falan çalıyordu, sesler geliyor ama ciddi bir şey yoktu, sevindim.

Bayram havasında sürüyor direniş.

Herhangi bir durum yok benim de aldığım bilgilere göre.

Yalnız cenazede polis müdahalesi olması yine canımızı sıkmadı değil.

Ankaralı bir anne;
"Anlatarak öğretemezdim;
Yaşadı ve gördü oğlum....
Güzel insanlar güzel direnir.
Direnmek onurdur, şereftir!
Şiddeti kınamak yakışır bize."

Bayram havasında sürüyor direniş.

Herhangi bir durum yok benim de aldığım bilgilere göre.

Yalnız cenazede polis müdahalesi olması yine canımızı sıkmadı değil.

ben o kadarı normal diyorum insanlar acılı ve sebep polisin iddeti polise saldırmaları normal polisinde müdahale etmeside normal bence

fahracı--antakya ‏@fhrci 34 sn

Antakya da jandarma polis el ele halka gaz atıyor. Cenaze dönüşü topluluğa jandarmanın arkasından gaz atıldı.

Haberler kotu Antakya'dan ..
Gezi Parkı'nın onlara destek vermesi gerekirdi dıye dusunuyorum.
Savasın demıyorum kıımse yanlış anlamasın ama Bu direnişi başlayan diğerlerinin de arkasında olmalı.

ben o kadarı normal diyorum insanlar acılı ve sebep polisin iddeti polise saldırmaları normal polisinde müdahale etmeside normal bence

Evet Hatay zaten çok yaralı Reyhanlı dan dolayı,
Zaten belki Abdullah ın ölümüne sebep olan da aynı yara, aynı öfke:50:

fahracı--antakya ‏@fhrci 34 sn

Antakya da jandarma polis el ele halka gaz atıyor. Cenaze dönüşü topluluğa jandarmanın arkasından gaz atıldı.

Haberler kotu Antakya'dan ..
Gezi Parkı'nın onlara destek vermesi gerekirdi dıye dusunuyorum.
Savasın demıyorum kıımse yanlış anlamasın ama Bu direnişi başlayan diğerlerinin de arkasında olmalı.

bak diğer msjlarımı okursan 3 gündür eylemdeyim savaşmadan ne bekliyosun eylemleri devam ediyo ve arkasında durmassalar bu haberler nasıl yayılır acılı insanlara saldırmalarını kimse onaylamazki emin ol destek veriliyor

adli tıp acıklamıs Abdullah'ın ölümü kafasındaki kemiğin beynine batması gibi bir durummuş:44:(tam hatırlamıyorum)
insanlar vuruldugunu söylüyor ama başında mermi çıkmamış diye haber vermişler. kanal d de söyledi:44:

bak diğer msjlarımı okursan 3 gündür eylemdeyim savaşmadan ne bekliyosun eylemleri devam ediyo ve arkasında durmassalar bu haberler nasıl yayılır acılı insanlara saldırmalarını kimse onaylamazki emin ol destek veriliyor

Benim bildiğim halk polisle değil , polis halkla savaşıyordu.
İstanbulda, Ankara olan arkadaşlarımın canlı bana aktardıkları buydu.
Yani halk savaşta değildi direnişteydi..
Soylemek ıstedıgımı cok yanlış anlamıssınız , neyse tartısma cıkmasın konunun kapatılmasını ıstemıyorum.

Benim bildiğim halk polisle değil , polis halkla savaşıyordu.
İstanbulda, Ankara olan arkadaşlarımın canlı bana aktardıkları buydu.
Yani halk savaşta değildi direnişteydi..
Soylemek ıstedıgımı cok yanlış anlamıssınız , neyse tartısma cıkmasın konunun kapatılmasını ıstemıyorum.

yok canım aynı fikirdeyim tartışmıyorumki

adli tıp acıklamıs Abdullah'ın ölümü kafasındaki kemiğin beynine batması gibi bir durummuş:44:(tam hatırlamıyorum)
insanlar vuruldugunu söylüyor ama başında mermi çıkmamış diye haber vermişler. kanal d de söyledi:44:

Nasıl bir darp böyle bir ölüme sebep olabilir:44:
Ayrıntılarını hiç bilmiyorum bu olayın faili meçhul diyorlar:44:

Nasıl bir darp böyle bir ölüme sebep olabilir:44:
Ayrıntılarını hiç bilmiyorum bu olayın faili meçhul diyorlar:44:

az önce izledğim kadarıyla bir yaşlı adam 'halkta silah yoktu poliste silah vardı' dedi
hatayın valisiydi sanırım(yanlıs hatırlamıyorsam) polisin öldürmediğini söyledi.
ben hangisine inanacagımı bilemiyorum.

az önce izledğim kadarıyla bir yaşlı adam 'halkta silah yoktu poliste silah vardı' dedi
hatayın valisiydi sanırım(yanlıs hatırlamıyorsam) polisin öldürmediğini söyledi.
ben hangisine inanacagımı bilemiyorum.
Yani kurşun çıkmadıysa silah değildir ama olay ne, ne ile darp edilmiş adli tıp bunu rahatlıkla belirleyebilir

olan o antakyalı gence oldu,direniş güzel bir şekilde sonlanıyor istediğimiz gibi ama o gence çok yazık oldu..korktuğumuz da buydu..Allah ailesine sabır versin ve ölümüne her ne sebep olduysa oldu ama bir an önce katilleri bulunsun.

Back