Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

topik duyuru için açılmış benim yapacak bir duyurum çağrım yok şu anda ama duygularımı paylaşmak istiyorum; bugün haberler iyiye gidiyor..insanlar toplanıyor,polis izliyor sadece..umarım böyle devam eder,5 gündür ilk defa haberleri izlerken ağlamıyorum...

O kadar da sıkı tutacaklarını sanmam yahu
İş siyasete ve propagandaya dönüşmesin yeter.

Aynı şekilde hissediyorum ben de.
Bir yandan da arkadaşlarımla irtibattayım.
Gündoğduda bayram havası var diyor.
Halk galip geldi, sesimiz duyuldu

Kızılayda toplandılar yine, cicekler, marşlar falan. Polis müdahale etmiyor. Ben de iniyorum. Son gün galiba :)

:İşte sahalarda görmek şstediğimiz hareketler bunlar.
Özellikle Ankaradaki yoğun şiddet beni endişeleniyordu.

"Beşiktaş Çarşı grubu bugün Gezide toplanma kararı almış, beşiktaş Taksime deniyor"

Lütfen süt ile karıştırdığımız talcidli solusyonlara dikkat edelim süt bu sıcakta ancak 1 gün dayanır yenilemeyi unutmayalım .

Olası bir gaz saldırısına karşı.

biber gazı atıldığında onu kapaklıı bir pidonun içine koyun hemen kapağını kapatın
dumanın dağılmasını engelliyor
odtülü öğrenciler bulmuş...

Haberlerde direnişin bilançosundan bahsediliyor şuan.
Çok fazla yaralı ve çoğunun ağır yaralı olduğu söyleniyor.
zaten can kaybımız malum.

Umarım bu yaralar da bir an önce sarılır.

bu arada bu sayfa açıldığı için
ilgililere çok teşekkür ederim...
zıt düşüncelerin saldırısından uzak olucaz...
bizde aldığmız haberleri burda rahat paylaşıcaz...

Fethiye Belediye Başkanından , polisine , herkes Direnişin yanındaymış

3gündür kızılaydayım bende ilkkez bugün polislerin küfretmeden saldırmadan durduğunu gördüm yemek su falan dağıttık çok şükür gitar çalan arkadaşlarla oturduk geldik 2 saat durmadım yani dün ve önceki gün yaşadıklarımı unutmayacağım hiç bi zaman..olması gereken en baştan beri buydu zaten..bas bas bağırdık biz terörist değiliz diye ...neyse arkadaşlar kapın pastaları börekleri meydanlarda dağıtın herkes yorgun gerçekten su ve yemeğe ihtiyaç var artık birazda sakinliğe.

Antakya da Abdullah ın cenazesinden sonra olay çıkmış
Polis bşber gazı sıkıyormuş

bizim adımıza da meydanlardaydınız teşekkürler..sizlerle gurur duyuyoruz..

sonunda olması gereken şey bugün gerçekleşiyor..

Hepinizin emeğine yüreğine sağlık arkadaşlar
Sayenizde 1 haziran bundan sonra direniş olarak hatırlanacak hep

bizim adımıza da meydanlardaydınız teşekkürler..sizlerle gurur duyuyoruz..

sonunda olması gereken şey bugün gerçekleşiyor..

yapmamız gereken buydu aslında en başından istediğimizde buydu gereksiz şiddet gördük ölü sayısını söylemediklerine inanıyorum gördüklerim çok fazlaydı sava gibiydi çünkü hayırlısı olsun bakalım havalarda serin üzerinize bişeyler alıp çıkın bence ..tuhaf olan elimizde bayraktan başka bişey olmadan gaz yedik neyse amacımıza ulaştık gibi herşeyi geç birlik olmayı öğrendik bence..

[h=5]olis cenazeden dönenlere müdahaleye devam ediyor.
asker araya barikat kurmuş polis asker barikatının ardından gaz bombasıyla vatadaşlara müdahale ediyor.
[/h]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…