Kızılayda toplandılar yine, cicekler, marşlar falan. Polis müdahale etmiyor. Ben de iniyorum. Son gün galiba :)
topik duyuru için açılmış benim yapacak bir duyurum çağrım yok şu anda ama duygularımı paylaşmak istiyorum; bugün haberler iyiye gidiyor..insanlar toplanıyor,polis izliyor sadece..umarım böyle devam eder,5 gündür ilk defa haberleri izlerken ağlamıyorum...
Kızılayda toplandılar yine, cicekler, marşlar falan. Polis müdahale etmiyor. Ben de iniyorum. Son gün galiba :)
Otadaki biraz utanmış belli
3gündür kızılaydayım bende ilkkez bugün polislerin küfretmeden saldırmadan durduğunu gördüm yemek su falan dağıttık çok şükür gitar çalan arkadaşlarla oturduk geldik 2 saat durmadım yani dün ve önceki gün yaşadıklarımı unutmayacağım hiç bi zaman..olması gereken en baştan beri buydu zaten..bas bas bağırdık biz terörist değiliz diye ...neyse arkadaşlar kapın pastaları börekleri meydanlarda dağıtın herkes yorgun gerçekten su ve yemeğe ihtiyaç var artık birazda sakinliğe.
3gündür kızılaydayım bende ilkkez bugün polislerin küfretmeden saldırmadan durduğunu gördüm yemek su falan dağıttık çok şükür gitar çalan arkadaşlarla oturduk geldik 2 saat durmadım yani dün ve önceki gün yaşadıklarımı unutmayacağım hiç bi zaman..olması gereken en baştan beri buydu zaten..bas bas bağırdık biz terörist değiliz diye ...neyse arkadaşlar kapın pastaları börekleri meydanlarda dağıtın herkes yorgun gerçekten su ve yemeğe ihtiyaç var artık birazda sakinliğe.
bizim adımıza da meydanlardaydınız teşekkürler..sizlerle gurur duyuyoruz..
sonunda olması gereken şey bugün gerçekleşiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?