• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

ÇARŞI'nın son bombası "Arkadaslar aranızda helikopter kullanmayı bilen var mı" #DirenArmutlu #DirenAntakya çarşı geliyor

Şu durumda tebessüm etmemi sağladı ya ÇARŞI süpersin ya:46::46:

bir fenerli olarak
:D çarşı seviyorum seni güldürdün beni....

bugün çağan ırmağın konuşmasını dinledim adam çok güzel konuştu
biz %50 değiliz biz %100 dedi...
%50 zor zaptediyorum demek bölmektir dedi...

izmir ajandaya gorede insanlar gozlatilardan korkdu tweet atmiyor

vallahi korkmadım dersem yalan soylemıs olurum, memurluk ıcın ugrasıyorum hos attıgım tweetler var onca yapılan yayın..
Alıcaklarsa her sekılde alıcaklardır

Canlı gösteriyor maalesef.

Gaz bombalarının sesleri geliyor, zaten dumandan göz gözü görmüyor.

Allah yardımcıları olsun, başka ölüm istemiyoruz:50::50:

İstanbul Gazi mahallesi de karışmış şuan, o görüntüleri veriyor.
Peşpeşe gaz bombaları atılıyor.

önce sokak lambalarını kapatmışlar sonra bomba tazyikli su ile saldırmışlar ve görüntüleri var göz gözüğ görmüyor ama sular sıkılıyor biber gazı atılıyor nasıl iş bu ne istiyorlar bu halktan

başbakan fas ta ' kürtaj yasağı hataydı ' demiş ekşide yazılana göre.

SON DAKİKA
01.32 Kalabalık Gümüşsuyu Asker Hastanesi’nin önünde. Barikatlarla yaralılar hastaneye taşınıyor.
01.00 Polisin biber gazlı müdahalesi devam ediyor
00.20 Direnişçiler Gümüşsuyu tarafına doğru püskürtülüyor. Beleştepe civarında 20-30 kişinin provokatif eylemleri nedeniyle polis müdahalesinin başladığı iddia ediliyor.

HABER:Beşiktaş’ta son durum! | Sözcü Gazetesi

hiç iyi değilim şuan da:14::14::14::14:

Özellikle anasayfamdaki tweet akışlarına bakılırsa, genel olarak hafif bir tepki var. gezi parkında karnaval havası yaşanıp, danslar edilip, diğer şehirlerdeki çatışmalarla ilgili kimsenin bir şey yapmamış oluşu eleştiriliyor.

ben kendimce yorumsuz kalıyorum, aman siz de kalın arkadaşlar. konumuzu ayakta tutalım :)

izmir ajandaya gorede insanlar gozlatilardan korkdu tweet atmiyor

16 gencimizi almaktaki amaçta buydu işte diğerlerine gözdağı vermek
ya arkadaş sürekli bir tehdit şiddet hali içindeler bu halk bu zulmü asla unutmayacaaaakkkkkkkk

Son düzenleme:
link atın kızlar nereden izliyorsunuz :5::5::5:

Back