• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

ölen çocuk için eylem yapıyor hatay Antakya
tv duydum halk çok sinirlimiş bu durumdan....

armutluda polisinde yanında artık jandarmanında katıldığını söyluyorlar ama doğruluğunu bilmediğim için yazmak istememiştim..

yine armutluda polis ve jandarmanın üstüne eli döner bıçaklı satırlı yüzleri maskeli provokatörler yürüyormus bunlara dikkat edin diye uyarıyorlar...

Allahımmm orası çok tehlikeli bir bölge zaten.
Allah yardım etsin hepimizee:(

antakya ile canlı bağlantı yaptılar 1 saat kadar önce. muhabir karışık dedi duydum, yakınımıza geldi vs dedi. ancak askerden bahsetmedi, sadece burası bir mahalle, bu kadar küçük bir alandaki insanlar için bu kadar tepki fazla dedi.

Yok canım telefonla bağlandılar , çok karışıkmış.

Yardım çağrıları doğrus

Ara sokaklarda müdahaleler varmış ara ara, polis uzlaşma sağlanacakmış olmayınca polis tekrar başlamış karşılık vermeye

halk tv son dakika..
beyaz saray uyardııı...
ABD nin de işi gücü hükümeti uyarmak:19::19::19:
Sanki memnun olacaz biz uyarılardan herkeste fırsattan istifade ediyor sanırsın barış yanlısı kendileri..

Son düzenleme:
yok fas kralı zaten 20 gündür fas' ta değilmiş yurtdışındaymış, başbakanın programında kralla görüşme randevusu yokmuş zaten.

Armutlunun yardima ihtiyaci var ne basin ne internet ne sokak lambasi var insanlar hala birlik icerisinde

Antakyada Armutlu mahallesi göstericilerle polis arasında çatışma var,
Abdullah ı öldürenin polis olduğunu iddia eden halk polise çok tepkili ve olaylar durulacak gibi değilmiş:50:

ama bu çok kötü çookkk gittikçe karışıyor akşama doğru bir foto gördüm askerler barikat kurmuş polisle halk arasında Antakyada ne kadar gerilim olduğu o fotoda belliydi sonunda da oldu demek:50::50::50::50:

Back