• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

kızlar hiç karşılıklı konuşmaya girmeseniz.
kimsenin fikri değişmiyor konuştuğumuzla kalıyoruz.
burda SADECE yardım çağrılarını yayalım elimizden geleni bu sadece.
diğer konular hep bu karşılıklı konuşmalar, tartışmalar yüzünden kapandı bu da böyle olmasın

ne kadar ilginç günlerdir sitede açılan konular yalan haberden geçilmiyor,başbakana her türlü hakaretler yapılıyor itidal çağrısı yapanlar engelleniyordu şimdi uyarıldı üyeler............

bence yanlışın var arkadaşım günlerdir yönetim bizi uyarıyor yalan haber dalga geçilmemesi partiler şahıslar üzerinden yorumlara dikkat edilmesi üzerine farklı görüşlerde olan arkadaşlar bazen polimik yaşayıp ceza aldılar bende dahil ve yönetim taraf gözetmeksizin uyarıda bulundu hepimize dikkat etmezsek konuları kapatacaklarını söylediler..buna rağmen dikkat etmeyen bizler yüzünden konular kapatıldı haklı olarak...hakarete izin verilmiyor lütfen daha dikkatli takip ederseniz sevinirim...

Son düzenleme:
@gizemmkartal: Abimi en doğal hakkını kullanıp direnişe twitterdan destek verdiği için gozaltina aldilar. Lütfen duyurun.

ADANA Atatürk Parkı çok sayıda yaralı varmış, doktor istiyorlar arkadaşlar.

Aynen bir kullanıcı tayyibe teyyib diyeceğiz öyle mi sana bir ülkenin başbakanına hakaret etme hakkını kim veriyor

site yönetimi mi ben halk partiyi izlemediğim ve yayınlarını komik bulduğum için engelleniyorum......

Ayrıca son 3 günlük yayınlarını kastetmiyorum............ Daha evvelki yayınları...........

Peki bu arkadaş nasıl devam ediyor.............

Türkiye sadece İstanbul'dan oluşmuyor. Gezi Parkı'na destek veren Dersim'de polisin hastaneye gaz bombası attığı belirtiliyor

konuyu değiştirmeyelim bazı karşıt görüşlülerle polemiğe girmeyelim lütfen kazen den rica edildi öyle açtı konuyu dağılmasın ve bu konu kapatılmasın lütfen

Aynen bir kullanıcı tayyibe teyyib diyeceğiz öyle mi sana bir ülkenin başbakanına hakaret etme hakkını kim veriyor

site yönetimi mi ben halk partiyi izlemediğim ve yayınlarını komik bulduğum için engelleniyorum......

Ayrıca son 3 günlük yayınlarını kastetmiyorum............ Daha evvelki yayınları...........

Peki bu arkadaş nasıl devam ediyor.............

arkadaşım ALLAH AŞKINA bi yorum yapma.
yalan haberse bırak kazen bizi uyarsın.
başlığı okuyamıyor musun sadece yardım uyarılarında bulunuyoruz.
çık git lütfen ya.
bu konuda kapanmasın

ankara yine karışmış arkadaşlar gündüz nasıl mutluydum oysa..durup dururken müdahale edilmiş yaa yok artık:44:

İki gündür pasif takip ediyordum forumdan bugün rahatlamıştım sular durulacak diye... Allahım sen yardımcıları ol gezi parkı duruldu derken anadolu karıştı...:14::14::14:

Hiç de site yönetimini tarafsız bulmuyorum ben 50 mesajımın 49unda tarafsız olduğumu söylüyorum ve sağduyu çağrısı yapıyorum.............

Ya gönderilen fotolarda bir tane doğru olmaz mı............

Arkadaşım
Sevgili TC Vatandaşı;
O konuyu lütfen Kazene sor, buradaki konu amacını sapmasın.
Bak ne hakaret var ne bir görüşü savunma, yapma lütfen.
Ben bu konu açık kalsın istiyorum, tvnin olmadığı yerde buradan bilgileniyoruz,lütfen...

Antakya'da Alevi-Sunni çatışması yaratılmaya çalışıldığına dair tweetler dolanıyor. Provokasyona dikkat.. #direnantakya

ANTAKYA ÇOK ÖNEMLİ ;

Armutlu Şabanoğlu fırın yanında çok sayıda yaralı var durumu çok ağır olanlar var, acil ambülans ve doktor!!!!!!!!!

Arkadaşlar paylaşın lütfen

belliki mahsus yapılıyor bile bile damarımıza basılıyor olayları amacından uzaklaştırmaya çalışıyor..artık niyet her neyse...
ben çıkıyorum kızlar ban yememek için değil..konunun selameti için..tqitten takip etmeye devam tabi:))
bolll sabırlar sizlere...

[ı]arkadaşım allah aşkına bi yorum yapma.
Yalan haberse bırak kazen bizi uyarsın.
Başlığı okuyamıyor musun sadece yardım uyarılarında bulunuyoruz.
çık git lütfen ya.
Bu konuda kapanmasın
[/ı]

forum şahsi malınız mı tabi her türlü provokelerinze karşın engellenmeynce öyle bir hisse kapılıyorsunuz

Back