• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

inşallah öyle bir şey olmaz hepimizi bölmeye çalışmasınlar
bu tür olaylara dikkat edilmesi lazım...

kızlar birde arayabiliyorsanız ntv, habertürk gibi kanalları arayın.
medya duyurursa direniş çok daha kolay olacak belkide kimse ölmeyecek kimse bu duruma tarafsız kalmayacak.
neredeyse herkes sosyal medyadan takip etmeye çalışıyor ama takip edemeyenlerde var ararsak yayın yaparlar belki dersim baya kaışmış çünkü.

Gezi gayet sakin, orda kalin! Barikatlardaki provakatorler asagi cagirio ASLA GITMEYIN ALDIRIS ETMEYIN!

Hiç de site yönetimini tarafsız bulmuyorum ben 50 mesajımın 49unda tarafsız olduğumu söylüyorum ve sağduyu çağrısı yapıyorum.............

Ya gönderilen fotolarda bir tane doğru olmaz mı............

böyle yaparak kendi darağcını hazırlıyorsun bizimkisini değil...

kızlar birde arayabiliyorsanız ntv, habertürk gibi kanalları arayın.
medya duyurursa direniş çok daha kolay olacak belkide kimse ölmeyecek kimse bu duruma tarafsız kalmayacak.
neredeyse herkes sosyal medyadan takip etmeye çalışıyor ama takip edemeyenlerde var ararsak yayın yaparlar belki dersim baya kaışmış çünkü.

stüdyoda konuşma yapıyorlar son dk haberi vermiyorlar...

Antakya'da polis halkın kurduğu barikatı aşamıyor. Halk evinden getirdiği eşya ile barikatı destekliyor.

arkadaşlar benim tweterim yok o yüzden haberleri sizden iyi alıyorum iyi oluyor ne olur bu sayfa kapanmasın....

Adana'dan şu an silah sesleri yükseliyor ancak,

''Adanadaki olaylar PKK sempatizanlarinin cikardigi olay nedeniyledir.Gosterilerin basinda polis hicbir mudahalede bulunmamistir!#EylemVakti''

Farkında olmadan neye destek verdiğimize/verdiğinize bir bakın.
Günlerdir yapılmaya çalışılan amacına ulaşacak.

Son düzenleme:
00.10 Antakya’da çatışma devam ediyor. Polis aralıksız saldırmasına rağmen mahallelere giremiyor. #direnantakya

0 (212) 413 56 00 cnnturk numarasi bi kadin cikicak arayin antakya ve tunceliden canli yayin isteyin #direnantakya #direndersim

arkadaşlar fas kralının erdoğanla görüşmediği doğru mu yoksa dalga mı geçiyorlar ?

#direnantakya elektrik mahallesinde olaylar,gözgözü görmüyor ve 5dk da bir yaralı oluyor dendi...düşmana mı saldırıyorsun bu nedir ya?

herkes bir muhabir oldu artık, ankaradan, izmirden hatta semtlerden bilgi, haber veriliyor. sizlerden ricam muhabir olun ama bir ntv muhabiri, bir cnn muhabiri olun belli başlı insanlara.

görmezden gelin, kafanızı çevirin.

amaç belli, kışkırtmak! amaç belli banlatmak! amaç belli bizi oyalamak!

kime cnn kime ntv kime ulusal kanal olacağımızı bilelim :72:

Arkadaşlar ben şu asker meselesini merak ediyorum.
Bilgisi olan bilgilendirir mi beni?

armutluda polisinde yanında artık jandarmanında katıldığını söyluyorlar ama doğruluğunu bilmediğim için yazmak istememiştim..

yine armutluda polis ve jandarmanın üstüne eli döner bıçaklı satırlı yüzleri maskeli provokatörler yürüyormus bunlara dikkat edin diye uyarıyorlar...

Antakyada Armutlu mahallesi göstericilerle polis arasında çatışma var,
Abdullah ı öldürenin polis olduğunu iddia eden halk polise çok tepkili ve olaylar durulacak gibi değilmiş:50:

Back