• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

armutluda hiç mi yardım çağrısı yok bu durum beni fazlasıyla korkutmaya başladı:26:

Son düzenleme:
Suriyelilerde olaya karıştı.İş çığrından çıkıyor Antakya Belediye başkanı göreve sözde hatay çocuğunun Lütfü Savaş göreve!

umarım suriyelilerin karıştığı doğru değildir

Hataydaki direnişçiler, hataydan görüntü alın lütfen.
Yanlış haberlerin önüne geçelim.

DEMOKRATİK PROTESTO VE EYLEM HAKKİNİZİN DİSİNA CİKMAYİN. MEZHEP CATİSMASİNA İZİN VERMEYİN

Hatay kulak ver..

antakyada polis müdahalasi hala devam etmekte.polis cok fazla biber gazı kullanıyor. evlerin içine kadar biber gazı atıyorlar #direnantakya!

Fenerbahçe taraftarından tarihi çağrı
31 mayıs gezi parkı ruhuna destek için süper kupa maçında Galatasaray taraftarıyla karşılıklı oturalım:46::46::46::46::46:

Ben inanmadım ordaki arap alevisi vurgusuna dikkat arkadaşlar !
yardım isteyen biri çoğu arap alevisimi der yoksa antakyaya doktormu der?
bunlar kışkırtma inanmayın !!
Valla polisler asker çekildi diyo. Yani kim saldırabilir benim aklıma direk ÖSO geldi valla. Ertuğrul Günay'da sabah twet etmişti. Bu gece kandil ortalığı karıştıracaklar, provokatörler iş başında diye.

Bu arada kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.

olay mezhep çatışmasına çevrilmeye çalışılıyor kardeşi yine kardeşe vurdurcaklar yapma antakya amaç bu değil amaç birlik beraberlik!!

Son düzenleme:
arkada$lar Antakya devlet hastanesini aradim
burda bi$ey yok dedi kadin, seside gayet sakindi
bu yaralilar nereye gidiyorki

kaç tane hastane var bu antakyada

Back