• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

sizin bu konuyu konuştuğunuzu fark etmeden yazdım demekki doğru muharrem incede doğrulamş ben tatıle gıdıyom benı bulamazlarkı sız bakın başınızın çaresıne :ssz::ssz::ssz:

vay satışşş anca beraber kanca beraber bende ispiyonlarım valla tatile gitti o diye sahi nereye?:9:

kızlar istanbul gümüşsuyundada başlıyormuş olaylar eylemdeki arkadaşyan geldi bilgi...bişeyler oluyormuş karışıyormuş sanırım yine ortalık..
levent kazakta RT lemiş..

Son düzenleme:
Ben böyle taraflı yayıncılık görmedm polisin çekmediği kalmdı niye biber gazı sıkıyormuş halk o kadar güzel izledi ki olan biteni en güzel şekilde vercek cevabı

"adana gazipasa bölgesinde polisler biber gazı ve joplarla insanlari tartakliyor. Ara sokaklara girmesinler. Polisler orda.

Ben böyle taraflı yayıncılık görmedm polisin çekmediği kalmdı niye biber gazı sıkıyormuş halk o kadar güzel izledi ki olan biteni en güzel şekilde vercek cevabı

Taraflı yayın yapan kim:44:anlamadım

hoşunuza gidecektir.

$431922_10151434968933038_1675984329_n.jpg

DERSİM'E ACİL YARDİM!! Devlet hast önü.Polisler barikat kurmuş ambulanslar giremiyor.

kızlar biliyorsunuz baslıga uygun yorum gerek yoksa kapatılacagı söylendi
banlanmaya tartısmaya tahriklere gerek yok.

Antakyada jandarmanın polisle beraber müdehale ettiği iddiası var:5:

An itibariyle polis el fenerleriyle ara sokaklarda gösterici arayıp göz altı yapıyor! #direndersim

Twitter ve Facebook'ta, 'Gezi Parkı Eylemi' paylaşımı yapan 16 kişi, halkı isyana teşvikten gözaltına alındı.

aman kızlar bu konuda kapanmasın..istediklerini vermeyelim..
bi kere banlandım zaten onun yüzünden :41:

Ankara Zİyapaşa da polise birkaç densiz taş atmış ve poliste gaza başlamış

Kızlar endişelenmeyin..
İçeri atacak olsalar benim hesabımda onlarca insan etmediği hakareti bırakmadı, ağıza alınmayacak şeyler saydı herkes. Toptan insanları götürmeleri lazım.
Yani "nefret ediyorum" demek hakaret değildir. Öyle olsaydı biz de "çapulcu" dendiği için dava açabilirdik.
Bu bahsedilen kişiler de muhtemelen eylemleri organize eden belirli kişilerdir, öyle halktan iki-üç mesaj atan sen-ben değil yani.
Bu arada bahsedilen olay İzmir'de olmuş biliyorsunuz orda ak parti binası yakıldı.
Onunla ilgili olabileceğini düşünüyorum
Benim düşüncem bu:9:

Son düzenleme:
Back