cok haklisin serapcim, ilk listede oldukca siki gittim, kacamak yapmadim, sonrasinda spord baslamistim, yagmurlu havalar gelince yürüyüsüde iptal ettik hele son hafta evdede cnim istemedi bisiklete binmeyi. bütün bunlar birlesince kilo vermekde yavasliyor. asil suc bende , birde cok cabuk sikilgan bir yanim var. kilo vermeyi birakmk istemiyorum tabiki devam edecegim, yarin tartilirim belki . normalde pazartesi tartilma günümdü ve tam 1 ay olacak pazrtesiyye. diyetorfozdaki arkadas ilk bir ay icinde 8 kilo vermis, ben belkide 2 veyada 3 kilo vermisimdir en fazla. tabiki o hic kacamak yapmamis onunla kenimi kiyaslamiorum ama, söyle bir 5-6 kilo verebilmis olsydim cok iyi olurdu, dahada motivasyonum artardi. belkide arin tartilirim evet evet tartilacagim yarin gercekle yüzlesme vakti. ona göre bakariz.
Kabahatlerimizi biliyoruz, bence motive olup işi sıkı tutarsak güzel sonuçlar alacağız

afiyet olsun sekerim, bol bol d vitaminin olsun. misfirlerinde gelemiyormus, kendinede extra yemek yapma dolaptaki yemegini ye afiyetle. bende bugün kahvaltimi yaptim sonrada esimle mutfak dolabi bakmaya gittik. cok güzeller ama cokda pahalilar. mutfagimida degistirme zamani geldi aslinda. tabii fiyatlarda pahali olunca bakip bkip geri geliyoruzben cok sey istiyorum, odalarin yerlerinide degistireyim diyorum. mesela ytak odamin yaninda bir oda daha var. aradaki duvari kaldirip, büyükce oturma odasi yapalim diyorum öyle oluncada laminatlar felaan hep degisecek, hemen yanindaki odayida mutfak yapalim diyorum, e orayada su borulari cekilmesi lazim, bu seferde gene laminatlr sökülecek anlayacagin sadece mobilya degil ben evide degistirmeye kalkiyorum. dedimya maymun istahliyimdir, hemen sikilip degisiklik yapmayi isterim. mesela mutfak dolaplarimi her indirip temizlik yaptigimda esyalarimin yerlerini degistiririm. iyiki kocayi degistirmiyorum senelerdir hep ayni
![]()
Teşekkür ederim canım :)
Sende dur durak yok maşallah

Gurbet bence diyete devam et,başka diyete başlasak da bit süre sonra aynı şeyleri yaşayacağız.Protein eksikliği olan günler sayılı günler,kendince yeni yiyecekler çıkarabilirsin.Ben de Serap gibi düşünüyorum.Ben kaçamak yapmadığım günlerde güzelkilo veriyordım,ne zaman düzenli yememeye başladım ve kaçamak yapmaya başladım kilo veremedim.Gel seninle yarışa girelim böylece iddaayla kolay kilo verebiliriz.
Canım anlaşılan misafirlerin gelmiyor.Falafiyayı yapıp buzlukta şekil verip bekletebilirsin,yiyeceğiniz zaman kızartırsın.Ben yaptığım zaman fazla yapıp buzlukta bekletiyorum,her zaman hazır oluyor.Bir tanıdığımda şekil vermeden buzdolabı poşetlerine koyup
yapmak istedği zaman önceden çıkarıp şekil verip kızartıyormuş.Böylesi daha mantıklı öbür türlü arada sıcak yağda çatlamalar oluyor.Canım kendi kullandığım bir püf noktası vereyim,yemek yağlı olduğu zaman bir marul yada kıvırcık yağrağıniçine atbütün yağı topluyor.
Bugün kursa gitmedim, çok enerjimin diplerde olduğunu hissediyorum.Geç kalktım ve kahvaltımı geç yaptım.
kahvaltım:
2 dilimbüyüklüğünde bazlama
peynir
6 zeytin çay
Yarışma fikri çok iyi bence. Eeee ne zaman başlıyoruz?

Misafirlerim gelemedi. Falafeli yapmadım, ama yapıp buzluğa atmak iyi fikir. Yarın yapayım bari, hazır bulunsun :) Bu arada kızartma değil fırında yağlı kağıt üzerinde pişireceğim. Bizim evde kızartma sadece yılda bir gün yenir. O da patlıcan, biber olarak

Bugün sen de uyumuşsun, oh ne güzel dinlendik işte. Boşveeer :) Kahvaltın güzel olmuş, afiyet olsun

sabah iki dilim ekmek, peynir, domates salatalik, cay az sekerli
Ara : yok disardaydik
Öglen : ispanak yemegi , bir dilim ekmek, yogurt
Ara : bir dilim ananas, 3 ceviz
Aksam : tavuk sote, salata
listeye hic bakmadim uydumu bilmiyorum ama böyle düsünmüstüm. zaten haftaya yapmam gereken detoks diyetini uygulayabilecegimi sanmiyorum. bundan sonra buna benzer menülerle devam ederim belkide.....
Menün harika, afiyet olsun

evet yaaa aslinda biraz sikildim gibi. listelerin arkasi gelmiyor, ee aynadada bir degisiklik göremiyorum, hafif incelme var ama ilk haftadan kalma sonrasinda incelme devam etmedi, o yüzdende kilo veremedigimi düsünüyorum, bosa kürek sallamisim gibi hissediyorum. yaris yaparim seninle ama ayni listeylemi yoksa baska listeylemi bilemiyorum tartilinca karar veririm. ayca kayanin listeleride saglikli gibi görünüyor. bir bakalim hayirlisi.
Şöyle düşün, diyetisyene gittiğimiz zaman bize her hafta farklı bir liste veriyor. Burada da durum aynı. Sürekli değişen listeler var. Grupla birlikte diyet yapmadığımız için listeleri önceden biliyoruz. Bu da aslında avantaj olabilir. Bir sonraki adımı ve amacını bildiğimiz zaman daha iyi motive olabiliriz aslında. Öyle değil mi??
Ayça Kaya' nın listeleri de çok iyi. Hem bilgisini hem de sistemini çok beğeniyorum. Ama onunda en fazla 2 farklı listesi var, sıkılmayacak mısın??