• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Hafta sonu kimse girmemiş,Serap dönmüşsündür büyük ihtimal ama yorgunsundur.Gurbet hayırdır,inşAllah kötü bir şey yoktur . Koşuşturmayla dolu bir hafta sonu geçti.Bu hafta nasıl geçecek bakalım.
Görüşmek üzere....:16::16::16::16:

Merhaba değerli arkadaşlarım. Bu sabah 5.30 gibi hava limanına gittik. Saat 9 ' a doğru İstanbul' da idik. Evet yorgunum, ama içimden uyumak gelmiyor. Aç mıyım bilmiyorum, canım yemek de istemiyor...

Ülkemizin dört bir yanında yüz binlerce insan biber gazı yerken, denize dökülürken, acımasızca dövülüp, kapalı yerlerde toplanıp işkenceye uğrarken gezip geldiğim yerleri, yediğim ve yemediğim yemekleri anlatmak hiç içimden gelmiyor. Yoktan var edilen bu güzel vatanımızı adil bir şekilde yönetmeyi beceremeyen iktidara, iktidarın her yaptığı işe muhalif olmaktan başka işe yaramayan tüm muhalefete, insanlığını kaybetmişlere kızgınım. Diyecek çok sözüm var ama diyemiyorum.

Canım diyetten bahsetmek istemiyor, hiç bir şey yolunda değilken her şey yolundaymış gibi davranmak bana göre değil galiba.

Bu topikte diyecek bir şeyim yok şimdilik. Yazacak sözüm olduğunda geri geleceğim.

Sizleri seviyorum, Allah' a emanet olun :16:

Back