Mevlütlu düğün? ?

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kızlar haftaya esimin arkadasinin dugunu olacak. Ama başka bi sehirde. Gideceğiz tabi . Ama düğün mevlutlu olacakmis. Ben daha önce hic gitmedim öyle bir dugune. Acikcasi elbiselerimde hep dizüstü kisa straplez filan giymek uygun olmaz diye düşünüyorum ama siz ne dersiniz. Oyle dugunlerde ne oluyor napicam esimle ayri mi oturacagiz?
bilmiyorum cahilligime verin
Bide dar paca kot pantolonla topuklu ayakkabı daha uygun olur gibime geldi siz ne dersiniz uzerine ne kombinleyebilirim?? Esim pantolonla gömlek giyecek.

Mini ya da straplez pek yakisik almayabilir pantolon daha iyi olur. Ustune ceket ya da hos bir bluz giyerseniz tamamdir.
bem Birkac kez gittim.hicbirinde eslerle ayri oturulmadi ama haremlik selamlik uygulama da oluyormus bazi yerlerde.

Düğünün nasil olduğunu ogrenin oncelikle. Genelde mevlutluler kadın erkek ayri olur ama son zamanlarda karışık bi sekilde yemek daveti tarzında planlanip da araya iki sohbet iki ilahili muzik sıkıştırılanlar da var. Esinizle ayri ya da beraber oturup oturmayacaginizi böylelikle ogrenebilirsiniz

Cok bilmiyorum ama ben de bi kere gittim mevlutlu dugune kadin erkek ayri degildi..ben de ne giyecegimi zor bulmustum siyah pantolon ustune de bi bluz giydim genelde herkes bu sekildeydi...bu konuda daha tecrubeli arkadaslar daha yardimci olabilir benden bu kadar

ISTE ben tanımıyorum sadece eşimin arkadaşı. Orada da kimseyi tanimiyorum. Ayrı oturursak gidip kimin yanina otururum ki ben kimseyi tanımıyorum? ???

Ben fotoğrafçılık yaptığım zamanlarda pek çok mevlütlü düğüne katılmıştım. Genelde herkes normal bir pantolon bluz giyiyordu öyle abiyeler,ağır elbiseler,minler pek olmuyor zaten takı takıldıktan sonra herkes dağılıyor..

ISTE ben tanımıyorum sadece eşimin arkadaşı. Orada da kimseyi tanimiyorum. Ayrı oturursak gidip kimin yanina otururum ki ben kimseyi tanımıyorum? ???

Haklisin canim ama yapacak bir sey yok ki. Cok yakin birlikte gorustugunuz bir arkadas degilse sen gitmesen? Eger bu kadar sıkıntı yasayacaksan tabii. Ya da takinizi takarsiniz cok kalmadan kalkarsiniz ama sehirdisina dugun icin cikip da bes dk oturup kalkmak ne kadar mantikli olur bilemedim yani.

CANIM ben esimi kv ye tek gondermiyorum SENDE ne diyosun ))
GID3Cegim tabii ki dugune herkes eşiyle gider ve bende onun esiyim.

CANIM ben esimi kv ye tek gondermiyorum SENDE ne diyosun ))
GID3Cegim tabii ki dugune herkes eşiyle gider ve bende onun esiyim.

Herkes eşiyle gider diye bir sey yok canim,kendi adima konusmam gerekirse eğer hic tanimadigim bir arkadaşı ise esimi yalniz gönderebilirim pekala, ben senin icin cozum olsun diye soyledim cunku bizde arkadas dugunlerinde beyler arkadaslarini gorunce bian unutabiliyorlar esleriyle geldiklerini. Ayrica düğün haremlik selamlik ise o an esinden ayri kalcan zaten o zaman nolcak:)kapidan girerken ayrilcaksin cikarken tekrar bir araya gelceksin

Olsun. Yolda yanında olurum o zaman bende. Tek başına gonderemem.

Olsun. Yolda yanında olurum o zaman bende. Tek başına gonderemem.

Sen bilirsin canim tabii bizimki sadece bi öneri. Benim koca bu kadar kıymetli değil o yuzden mirin kirin ederim ama istedigi yere yine yalniz gider yani:) benim de onu birakip gittigim cok olmustur o yuzden bizim gibi düşündüm bi an kusura bakma

Canim yok sen kusura bakma tek gonderirsem kv gorumce yine zirvalar ben yokken.. o riski alamam anliyormusun.....

Canim yok sen kusura bakma tek gonderirsem kv gorumce yine zirvalar ben yokken.. o riski alamam anliyormusun.....

Tamam simdi hatirladim sizin kv lerle gorumceyle sansasyonel bi durumunuz vardi.. kolay gelsin oyleyse ne diyim, ama canını hic sıkma düğün dedigin nedir ki 2-3 saat bir sey, ayri otursaniz da sahneyi izlersin vs cabuk geçer dert etme yani.

AYNEN canım; ) ne giysem onu dert ettim biraz da aslında.

AYNEN canım; ) ne giysem onu dert ettim biraz da aslında.

Bence çok açık giyinme. Niye diye sorarsan bayanlar arasinda bile bazen afedersin öküz gibi bakanlar olabiliyor simdi bi de kimseyi tanimiyorsun kimse de seni tanımıyor ya bu kimdir neyin nesidir diye merakli bakislara maruz kalirsin eger açık giyinirsen bu bakışlar daha da artar:) fikrim bu yönde biz de bayan erkek ayri düğün yaptik ve bu şekilde düğünlere de gittim. Gerçi düğün sahibi ve yakin akrabalarindan normalde kapali olup düğünde kabak cekirdegi gibi acilan da cok gordum:) çok açık takılmadan nasil rahat edeceksen oyle giyin bence

YOk zaten acik giyinmicem canım . Kot pantolon giyicem alta da ustume bisey bulamadimm . Gece olacak olsa ceket giyerim ama gunduz ya. Sifon icimi belli etmeyen bebe yaka bi tisortum var onu giyerim olmazsa. Altina da beyaz topuklum var onu giyerim

Bizim düğün de o tarz oldu.
Eşimin birkaç arkadaşı mini elbise falan giymişler sanırım.
Tebriğe falan gelmediler, utanmışlar
Arkada biraz durup gitmişler, telefon etmişlerdi daha sonra eşim öyle öğrendi geldiklerini.
Yanımıza gelselerdi de bir şey olmazdı, ama yine de uygun giyinirseniz hem daha güzel olur hem daha rahat edersiniz.

Kot değil de kumaş pantalon giyseniz daha iyi olur sanki.

Bende onlarla ayni duruma düşmek istemiyorum iste:)
Aslında aklimdan diz kapagimda elbise filan da geçiyor ama bilemedim ki

Kumas ta olabilir canım pantolon.
OFfff sence?

Haremlik selamlik ne kizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…