Mevlütlu düğün? ?

Kadın-erkek ayrı olmaz sanmıyorum.İnsanlar da mevlütü iyice dinin gereği bellediler.:ssz:

Kumaş pantolon ve şık bir gömlek uygun olur.Kot çok basit kaçar bence düğün için.

genelde siyah kumaş pantolon
bi gömlek tamam
ekstradan başınıza bi tülbent gerekebilir
benim en son katıldıgım mevlütlü dügünde kadın ve erkekler ayrıydı

Ben hiç gitmedim mevlutlu düğüne ama sanki kot pantolon basit olur hoş durmaz gibi.. siyah şık bi kumaş pantolon veya kalem etek giyebilirsin. Üstüne de hoş bir gömlek. Hafif bi makyaj. Saçlarını da güzelce toplatinirsin istersen.

Son düzenleme:
Ben hiç gitmedim mevlutlu düğüne ama sanki kot pantolon basit olur hoş durmaz gibi.. siyah şık bi kumaş pantolon veya kalem etek giyebilirsin. Üstüne de hoş bir gömlek. Hafif bi makyaj. Saçlarını da güzelce toplatinirsin istersen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siyah kumaş pantolon da olabilir. Basenlerim var biraz acaba kalem etek bana olurmu ki. Esim diyir aslında yuksek bel sana yakışır diye.?????

Siyah kumaş pantolon da olabilir. Basenlerim var biraz acaba kalem etek bana olurmu ki. Esim diyir aslında yuksek bel sana yakışır diye.?????

Bi dene canım. Belin inceyse basenle güzel duruyor bence. Hoşuna gitmezse pantolon üstüne gömlek veya tunik kombin yaparsın.

Bi dene canım. Belin inceyse basenle güzel duruyor bence. Hoşuna gitmezse pantolon üstüne gömlek veya tunik kombin yaparsın.

Belim ince canım
OLculerim 90 65 97 :((((
Kalca var iste ahhh ahhh :(
BoyumdA uzun olabilir
Bi deneyeceğim ama kalem elbise mi
KALEM etek uzerine bisey mu
Benim oldugum yerde alisveris yapabilecegim bi yer yok mecbur internet ten bulacam ifff

Belim ince canım
OLculerim 90 65 97 :((((
Kalca var iste ahhh ahhh :(
BoyumdA uzun olabilir
Bi deneyeceğim ama kalem elbise mi
KALEM etek uzerine bisey mu
Benim oldugum yerde alisveris yapabilecegim bi yer yok mecbur internet ten bulacam ifff

kesinlikle kalem etek giy :)

benim babamın şöyle bir huyu var. annemden ayrı oturtucaklarsa takısını verip çıkıyor. Ben eşimi yalnız bırakmam der :27:

$Jennifer-Lopez-Kalem-elbise-modelleri-2013.jpeg
kesinlikle kalem etek giy :)

benim babamın şöyle bir huyu var. annemden ayrı oturtucaklarsa takısını verip çıkıyor. Ben eşimi yalnız bırakmam der :27:

ooo cok iyiymis ; )
Canim internet ten bakiyorum ama bulamadim
Hadi gel bana isin yoksa kalem elbise yada etek arayalim siyah:)
Soyle biseyde olabilir

Ben gitmistim oyle bir dugune . Kot pantolonlu bile yoktu etrafta . Haremlik selamlik oturuyorlardi . Kumas pantolon topuklu ve gomlek hos olabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende bir kaç kez bu şekilde düğüne katıldım ve hepsinde de kadın-erkek ayrı oturuyordu.Bence siyah bie kumaş pantolon üzerine de şık bir bluz giy.Mevlüt okunurken üzerine hırka alırsın olur biter.bitince de çıkarırsın hırkanı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back