Mevlana değilim motivasyon için gel !

İlk menu Benden gelsin
Kahvaltı 11.3o
Dereotu roka maydanoz kıvırcık yesıl sogan ve kırmızı pancarls renk kattıgım azcıkta keten tohumu serpip iştwhla yediğim 1kase salata
5 zeytin
2 parça peynir
1 tane pulbıberli haslanmış yumurta

Ara 15.oo
3 küçük hurma turk kahvesi

Ara 17.oo
1 mandalina

Akşam 19.oo
2 servis kaşığı kuru fasulye
2 tane salatalık turşusu
1 bardak ayran
Domates salatalık

2lt salatalık lumonla hazırladığım ödem suyu 1 bardak form çayı
Spor olarak 2o dk eliptik
Etiketleme olmuyor görürsünüz kızlar zaten

Acilirsam gerisi gelir insalalh da açılma kısmı şu aralar sancılı onuda beraber yapicaz inşallah
Sancı mancı yok bam bam bam🤣
Balım kurallar sıkı esneklik yok ister ağla ister sızla cıs yok yani cumartesiye kadar seve seve iradeli olmayı ögrenicez😬

Aralıklı oruçla çok güzel kilolar veririz yeterkı konsantreyi bozmayalım .en büyük problem istikrarlı olmak misafir duğun tatıl regl cozutmak ıcin sıgındıgımız bahaneler.Gerekirse online diyetisyene gidiyorum hem de çok pahalı bir diyetisyen diyip insanların israrının önüne geçicem😁

Acim diye aglamakli oldugumuz gunler geldi aklima :KK57:
Ne güzel günlerdi 😁tartı öncesi heyecandan ve aclıktan uyku tutmazdı ruyamda çok gördüm Ogun ya yemek ys tartı ıle ılgılı bışeyler
Helede tartıda beklediğin eksiyi görüp edılen o kahvaltının keyfi hiç bir şeyde olmazdı

Tartı günü cumartesi süper olmuş okulun olduğu günler ben iptal oluyorum çünkü😂
Benim içinde iyi oldu cuma telaşlı oluyorum beyim evde cuma namazı pazarım da Ogun cumartesi genıs genış tartılır geniş geniş ödülümü yerim😂bu hafta ne yesemki🙄

Şırdan detoksu varsa neden olmasın 😁
Eppek arasiymis heee
Bol kimyon bol bulpiber ve acı turşu eşliğinde yiyorsun sonrası zaten wc🤪🤪🤪
Aman tanrim didim :KK70:
Tamamdır aganın eli tutulmaz ben 2 porsiyon bol acılı alıyım cnm🤤🤤😁
Deee gett
Zahmetsız rahmet olmaz ne güzel bir söz zayıflarkende destur edinmek lazım ..O yüzden yemegimi yedım kızda uyumusken 2o dk olsa eliptik yapıcağım:KK66:
Valla hizli basladin ahiretlik
Hadi gazamiz mübarek olsun 😂bu sefer olsun yarabbim amin amin binlerce kez amin ve lütfen hedefe ulaşıp yine hamile kalmayayim😬
Amin canim aminde sen hamileligi garanti altina al kiz yeter 3 tane omur boyu bebek mi buyuteceksin 🤪
Tartı günü cumartesi süper olmuş okulun olduğu günler ben iptal oluyorum çünkü😂
Aynen calisan icinde uygun
Dağ gibi çamaşır beni bekliyor kim katlayacak acaba 🙈
Ben bu sene biriktirmiyorum yoksa biriktikce elim gitmiyor
Hayırlı olsun kizlar sayfaniz❤❤❤
inşallah hedeflerinize ulaşırsınız :KK68: :KK68: :KK68:
Hosgeldin kaptan insallah
Acilirsam gerisi gelir insalalh da açılma kısmı şu aralar sancılı onuda beraber yapicaz inşallah
Acilma kismi en zoru zaten
İlk menu Benden gelsin
Kahvaltı 11.3o
Dereotu roka maydanoz kıvırcık yesıl sogan ve kırmızı pancarls renk kattıgım azcıkta keten tohumu serpip iştwhla yediğim 1kase salata
5 zeytin
2 parça peynir
1 tane pulbıberli haslanmış yumurta

Ara 15.oo
3 küçük hurma turk kahvesi

Ara 17.oo
1 mandalina

Akşam 19.oo
2 servis kaşığı kuru fasulye
2 tane salatalık turşusu
1 bardak ayran
Domates salatalık

2lt salatalık lumonla hazırladığım ödem suyu 1 bardak form çayı
Spor olarak 2o dk eliptik
Etiketleme olmuyor görürsünüz kızlar zaten
Ooo diyet menusu
Emzikliyim kız ben bana damı yok 😂😂

Aralıklı oruçla çok güzel kilolar veririz yeterkı konsantreyi bozmayalım .en büyük problem istikrarlı olmak misafir duğun tatıl regl cozutmak ıcin sıgındıgımız bahaneler.Gerekirse online diyetisyene gidiyorum hem de çok pahalı bir diyetisyen diyip insanların israrının önüne geçicem😁
:KK70:
Ana sayfa da gördüm :KK57:
Dedim bu nasıl başlık :KK48:
Hemso olabilir mi acaba diye koştum :KK51::KK74:
Hoşgeldin , belki hemsoyuz neresi

X