- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
- Konu Sahibi North River
Hayırlı olsun kizlar sayfaniz❤❤❤
inşallah hedeflerinize ulaşırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cokca amın mervisim senin azmını iradenı bılıyoruz Arap atı gibi açılınca tam acılırsın Allah'ın izniyleHadi gazamiz mübarek olsun bu sefer olsun yarabbim amin amin binlerce kez amin ve lütfen hedefe ulaşıp yine hamile kalmayayim
Acilirsam gerisi gelir insalalh da açılma kısmı şu aralar sancılı onuda beraber yapicaz inşallahCokca amın mervisim senin azmını iradenı bılıyoruz Arap atı gibi açılınca tam acılırsın Allah'ın izniyle
Sancı mancı yok bam bam bamAcilirsam gerisi gelir insalalh da açılma kısmı şu aralar sancılı onuda beraber yapicaz inşallah
Sağolasın kaptancimHayırlı olsun kizlar sayfaniz❤❤❤
Kunefe filan soyle kiz şirdan mumbar yemedim ben hiçAmin kuzum
Açılaşa özel şırdan söyleyim mi
Acim diye aglamakli oldugumuz gunler geldi aklimaSancı mancı yok bam bam bam
Balım kurallar sıkı esneklik yok ister ağla ister sızla cıs yok yani cumartesiye kadar seve seve iradeli olmayı ögrenicez
Acim diye aglamakli oldugumuz gunler geldi aklimaSancı mancı yok bam bam bam
Balım kurallar sıkı esneklik yok ister ağla ister sızla cıs yok yani cumartesiye kadar seve seve iradeli olmayı ögrenicez
Emzikliyim kız ben bana damı yokSancı mancı yok bam bam bam
Ne güzel günlerdi tartı öncesi heyecandan ve aclıktan uyku tutmazdı ruyamda çok gördüm Ogun ya yemek ys tartı ıle ılgılı bışeylerAcim diye aglamakli oldugumuz gunler geldi aklima
Uyuyabilmek için midemin üzerine yattigimiz günlerAcim diye aglamakli oldugumuz gunler geldi aklima
Sana da lo loartık senin memeler can çekmenden kafam kadar olurEmzikliyim kız ben bana damı yok
Gel gel hoşgeldinAna sayfa da gördüm
Dedim bu nasıl başlık
Hemso olabilir mi acaba diye koştum
Zaten varya emzirmek işkence sürekli yara meme uclarim bagris cigris ağlayarak emziriyorumSana da lo loartık senin memeler can çekmenden kafam kadar olur
Ekşi 1 kilo çıkartırım artık tartidan napalimSana da lo loartık senin memeler can çekmenden kafam kadar olur
Benim içinde iyi oldu cuma telaşlı oluyorum beyim evde cuma namazı pazarım da Ogun cumartesi genıs genış tartılır geniş geniş ödülümü yerimbu hafta ne yesemkiTartı günü cumartesi süper olmuş okulun olduğu günler ben iptal oluyorum çünkü
Eppek arasiymis heeeŞırdan detoksu varsa neden olmasın
Aman tanrim didimBol kimyon bol bulpiber ve acı turşu eşliğinde yiyorsun sonrası zaten wc
Deee gettTamamdır aganın eli tutulmaz ben 2 porsiyon bol acılı alıyım cnm
Valla hizli basladin ahiretlikZahmetsız rahmet olmaz ne güzel bir söz zayıflarkende destur edinmek lazım ..O yüzden yemegimi yedım kızda uyumusken 2o dk olsa eliptik yapıcağım
Amin canim aminde sen hamileligi garanti altina al kiz yeter 3 tane omur boyu bebek mi buyuteceksinHadi gazamiz mübarek olsun bu sefer olsun yarabbim amin amin binlerce kez amin ve lütfen hedefe ulaşıp yine hamile kalmayayim
Aynen calisan icinde uygunTartı günü cumartesi süper olmuş okulun olduğu günler ben iptal oluyorum çünkü
Ben bu sene biriktirmiyorum yoksa biriktikce elim gitmiyorDağ gibi çamaşır beni bekliyor kim katlayacak acaba
Hosgeldin kaptan insallahHayırlı olsun kizlar sayfaniz❤❤❤
Acilma kismi en zoru zatenAcilirsam gerisi gelir insalalh da açılma kısmı şu aralar sancılı onuda beraber yapicaz inşallah
Ooo diyet menusuİlk menu Benden gelsin
Kahvaltı 11.3o
Dereotu roka maydanoz kıvırcık yesıl sogan ve kırmızı pancarls renk kattıgım azcıkta keten tohumu serpip iştwhla yediğim 1kase salata
5 zeytin
2 parça peynir
1 tane pulbıberli haslanmış yumurta
Ara 15.oo
3 küçük hurma turk kahvesi
Ara 17.oo
1 mandalina
Akşam 19.oo
2 servis kaşığı kuru fasulye
2 tane salatalık turşusu
1 bardak ayran
Domates salatalık
2lt salatalık lumonla hazırladığım ödem suyu 1 bardak form çayı
Spor olarak 2o dk eliptik
Etiketleme olmuyor görürsünüz kızlar zaten
Emzikliyim kız ben bana damı yok
Aralıklı oruçla çok güzel kilolar veririz yeterkı konsantreyi bozmayalım .en büyük problem istikrarlı olmak misafir duğun tatıl regl cozutmak ıcin sıgındıgımız bahaneler.Gerekirse online diyetisyene gidiyorum hem de çok pahalı bir diyetisyen diyip insanların israrının önüne geçicem
Hoşgeldin , belki hemsoyuz neresiAna sayfa da gördüm
Dedim bu nasıl başlık
Hemso olabilir mi acaba diye koştum