- 15 Şubat 2013
- 24.306
- 91.231
Kız takip edemiyorum hic mağdurum yurtdışındapanpa sen git red kit heidi falan izle.burada ahlakın bozulacak okuya okuya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız takip edemiyorum hic mağdurum yurtdışındapanpa sen git red kit heidi falan izle.burada ahlakın bozulacak okuya okuya
Güzel yorumunuza izninizle level atlatıyım.Metres tutan erkekler rağbet görmez onu biliyorum.
O ikisi de milli irspilerimiz masallahEvet ikisi birbirleriyle maalesef demek abazalar o yüzden para veriyor o kadar.
Ya ben google'dan bunların resimlerine bakarken birbirleriyle seviştikleri bir resmi gördüm yanlışlıkla. Ensest bile yapan insanlar, pedofili de var, zoofili bile yapmışlardır allah bilir. Uyuşturucu falan da gırla.
İyi şarj etmişlerdir orda onu.ben bu cicişi tv de gördüydüm şarjım bitmişti kapılarını çaldım tel şarj olurken çok yorgundum uyuya kaldım demişti elin otel odasında uyuya kalmış yersen. hiç yaş falanda söylememişti o zaman.
Biz onlarla aşık atamayiz anacim, çok fena onlarpff keşke gelip onlar konu açsa
Sesli güldüm hdhdhhdİyi şarj etmişlerdir orda onu.
Biz onlarla aşık atamayiz anacim, çok fena onlar
angara pavyonları meşhurdur panpa.hele bir elvan dalton şarkısı var dinle gülmekten yarılırsın.borusana.............. .biz düğünlerde bile arabada beş evde onbeşş le oynarızzzBiz onlarla aşık atamayiz anacim, çok fena onlar
Çükü düştü.Konu sahibi banlandi mi? Napti ki?
Karini ne zaman bosuyorsun diye yirtiyordur kendini kizŞöyle bir şey söyleyeyim. Bizim otele 4 senedir bir dişçi geliyor. Boyu 160 anca var.ultra kompleksli ama Antalya’nın sayılı ailelerinden. Metresine ev açmıyor çünkü karısının öğrenmesini istemiyor. Kaldıklarında 2 ayrı oda tutuyorlar. Davalık olurlarsa yüksek tazminat vermek istemiyor sanırım. Ama karısından da asla boşanmıyor. Karısı son derece kaliteli bir kadın. Metres kız yaşca küçük, platin sarı saçlı, açık saçık giyiniyor. Son zamanlarda çok şiddetli kavga etmeye başladılar. Sebebini bilmiyorum. Diğer odalardan şikayet geldiği için artık otele almama kararı verdik.
Sebebi belli değil mi? Sen beni sevmiyorsun, karından boşanmıyorsun.Şöyle bir şey söyleyeyim. Bizim otele 4 senedir bir dişçi geliyor. Boyu 160 anca var.ultra kompleksli ama Antalya’nın sayılı ailelerinden. Metresine ev açmıyor çünkü karısının öğrenmesini istemiyor. Kaldıklarında 2 ayrı oda tutuyorlar. Davalık olurlarsa yüksek tazminat vermek istemiyor sanırım. Ama karısından da asla boşanmıyor. Karısı son derece kaliteli bir kadın. Metres kız yaşca küçük, platin sarı saçlı, açık saçık giyiniyor. Son zamanlarda çok şiddetli kavga etmeye başladılar. Sebebini bilmiyorum. Diğer odalardan şikayet geldiği için artık otele almama kararı verdik.
Ahaha benim favorim elmadagda dostun varangara pavyonları meşhurdur panpa.hele bir elvan dalton şarkısı var dinle gülmekten yarılırsın.borusana.............. .biz düğünlerde bile arabada beş evde onbeşş le oynarızzz
Allah müstakini versin, sevgili Neslihan abla'n ile onun tokmakçisının.. tööbe töbe.soru başlığını asla yanlış anlamanızı istemiyorum böyle bir şeyi idda ettiğim yok . ama çevremdeki bir kaç ilişki , duyduklarım , kendi gözlerimle şahit olduğum bazı anlar kafamı inanılmaz derecede kurcalıyor ve evliliğe bakış açımı inanılmaz etkiliyor
en yakın arkadaşımın ablasının ilişkisinden örnek veriyim mesela
adam kirasını ödüyor neredeyse her haftasonu sapancalarda bungalovlara götürüyor çiçekler kıyafetler ... yani bunları olması için illa metres olmak gerekmiyor tabiki ama malesefki kendi eşine yapmadıgı şeyleri yapıyor neslihan ablama
ablamda başından beri evli ve 2 kızı olduğunu bilmesine ve asla maddi açıdan hiçbir zaman çok şükürki sıkıntısı olmamasına rağmen ilişkisine devam ediyor neslihan ablam 20 adam 33 yaşında
ve adam neslihan ablamdan asla kopamıyor malesefki
yani böyle durumları bildikçede evliliğe karşı bakış açım perişan oluyor
Bende sarı tutkuyu keşfettim bu aralar Ankara’da tarlasını yemediği insan kalmamış diyorlar danslarını sanatsal buldum ayrıcaangara pavyonları meşhurdur panpa.hele bir elvan dalton şarkısı var dinle gülmekten yarılırsın.borusana.............. .biz düğünlerde bile arabada beş evde onbeşş le oynarızzz
Bizde aynı şeyi düşünüyoruz.Karini ne zaman bosuyorsun diye yirtiyordur kendini kiz
Adam karısından çekiniyor. Ama bu kıza da tutuk. Hep bu kızla geliyor. Kız normal şartlar altında asla bu adama bakmayacak bir tip. Çok gösterişli. Restaurantta yemek yediklerinde görüyordum bazen. Kız hep bir gözüyle başka erkekleri kesiyor. Ama tek amacı bu dişçiyi olabildiği kadar koparmak.Sebebi belli değil mi? Sen beni sevmiyorsun, karından boşanmıyorsun.
Adam kimbilir ne yalanlar söylemiştir kıza. Karım bana kötü davranıyor, sevmiyorum, cinsel hayatımız yok zaten yataklarının ayrı, çocuklar var boşananıyorum vs.
Soru şu... Bu kızlar buna inanıyor mu yoksa inanmak işlerine mi geliyor? Çok mantık dışı.
İyi yapmışsınız otele almama kararı vermekle. Ne rezillik yahu .