• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metres oldum! Sizce ne yapmalıyım?

thepooh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2017
10
2
1
30
Yaklaşık 1.5 sene evvel birisiyle tanıştım mesajlaşmaya başladık. İlk başlarda benim pek gönlüm yoktu başka bir şehirde yaşıyordu zaten yüz yüze de hiç görüşmemiştik üstelik benden 7 yaş büyüktü ama zamanla ısrarı ve ilgisiyle aklımı çeldi. Çok da iyi anlaşıyorduk. Benim kaçmam onun kovalamalarıyla aylar geçti en sonunda ilişki denebilecek bir şeye başladık. Geçen zamanda ona aşık olduğumu anladım artık yüz yüze görüşmenin vakti geldi dedim ve İstanbul'dan Ankara'ya gittim. İşinden dolayı ne zaman gelmeyi planlasa sürekli bir aksilik çıkıyordu kendi işi olduğu için hafta sonu tatil günü falan da olmuyordu ben de onun gelmesini beklediğim için bu kadar geç oldu görüşmemiz.
Gittiğimde sabahtan akşama kadar rüya gibi bir gün geçirdik her şey hayal ettiğimden bile güzeldi. Dönmeme birkaç saat kala bana soyadını farklı söylediğini öğrendim ve facebooka adını soyadını yazdığımda karşıma profili çıktı. Sonuç olarak evli olduğunu öğrendim. Kavga kıyamet arkadaşlarına rezil olmuş bir şekilde bilmediğim bir şehirde tek başıma yolu buldum İstanbul'a döndüm. Boşanma aşamasındayız gibi bariz yalanlar söyledi. Bu arada arkadaşlarının yüzündeki şoktan anladığım kadarıyla bildiğimi düşünüyorlardı. Kendisinin üniversite yıllarından çok yakın arkadaşı benim en yakın arkadaşımla beraberdi. Yolda bunları da aradım. Arkadaşı da aynı şekil boşanmaya çalıştığını eşinin uzattığını falan söyledi. O gece arkadaşım da bizden sakladığı için ilişkisini bitirdi.
Sonrasında içim rahat etmeyince sahte hesaplar açıp adamın sosyal medya hesaplarını takip ettiğimde ortada boşanma davası falan olmadığına iyice emin oldum. O dönemde yaşadığım şok ve utançtan tek düşündüğüm sadece adamdan kurtulmak bir daha karşıma çıkmamasıydı fakat üzerinden 7 ay geçti ve ben hala yaşadığım travmayı atlatamadım geceleri kabuslarla uyanıyorum durup dururken ağlamaya başlıyorum karısının yüzü gözümün önünden gitmiyor o zaman karısıyla konuşmadığıma çok pişmanım. Şimdi konuşmaya kalksam elimde sadece bana sarıldığı bir tane fotoğraf var. Durumu anlatabildiğim birkaç kişi sakın konuşma sen kötü olursun diyor. Ama bir kere yapan adam her zaman yapar ben karısına çok üzülüyorum bir sene boyunca saatlerce benimle konuşup akşam karısıyla aynı yatağa girdiğini düşündükçe midem bulanıyor. Sizce ne yapmalıyım?

Bence hiç birşey yapma.. kendi hayatına bak ve bidaha da insanlara güvenme! İnternetten tanışıyorsun,nasıl güvenip ankaraya kadar gidiyorsun?? Bikere senelerce tanıdığımız kişilerden neler görüyoruz neler yaşıyoruz.
Eşine filan ulaşmaya çalışma hiç bir anlamı yok. O zaten yapacağını yapar senin söylemenle durmayacak..

Ayrilmissin iste. En dogrusunu yapmissin. Deşme ortaligi. Nasil olsa bu bok kafali herif 7 ay icinde yeni birisini bulmustur illaki bir sekilde karisi ogrenir. Metres olmamissin ayrica. Eger bile bile iliskiye devam etseydin o zaman olursun. Hayatima tecrube kattim de yoluna devam et. 7 aydir hicbir sey yapmadiysan su saatten sonra sakin yapma. Basta olsaydi konusabilirdin belki. Ama artik degil. Artik deselemeye calissan, 1) adam der ki karisina senle evlenmeden onceydi kiz bana takik ozellikle yapiyor
2) cok yakin bir arkadasim
3) arkadasimin kardesi,yigeni vs..
Yani bu adamlara yalan cok.

Ne yapacaksın.
Hazmedemediğin şeyler var.
Kandırılmak, yalan söylenmiş olması, insanın duygularının sömürülmesi bunları kabul etmek kolay değil.
İlk olarak bunları kabul etmekle başla işe.
Sen olması gerekrni yapmışsın.
Doğru olan ondan uzak durman ve bunu yapabiliyorsa ne ala!

Kendi yolunda ilerle!
Hayatına bak.
Ne mutlu sana ki gerçek bir metres olmamışsın.

1- Yazışarak aşık olunmaz.

2- Metres olmamışsınız. Yanlış hesap bağdat'tan döner misali her şey ortaya çıkmış.

3- Bir şey yapmaya niyetiniz olsa bu 7 ayda yapardınız zaten.Bence yapmamak doğrusu olmuş.

4- Sizin gerçek bir sosyal çevreye ihtiyacınız var. Sosyal olun, erkek arkadaşlarınızı da bu çevreden seçin.

Karısını karıştırmayın,amacınız kadını kurtarmak değil,adama işkence etmek.

Zaten bu zamana kadar arkadaşlarım niyetimin kötü gözükeceğini sonunda benim kötü olacağımı söyledi. Çevremde bunu anlatabilecek kadar yakın olduğum evli biri yok o yüzden evli kadınların fikrini almak istedim.

Yaklaşık 1.5 sene evvel birisiyle tanıştım mesajlaşmaya başladık. İlk başlarda benim pek gönlüm yoktu başka bir şehirde yaşıyordu zaten yüz yüze de hiç görüşmemiştik üstelik benden 7 yaş büyüktü ama zamanla ısrarı ve ilgisiyle aklımı çeldi. Çok da iyi anlaşıyorduk. Benim kaçmam onun kovalamalarıyla aylar geçti en sonunda ilişki denebilecek bir şeye başladık. Geçen zamanda ona aşık olduğumu anladım artık yüz yüze görüşmenin vakti geldi dedim ve İstanbul'dan Ankara'ya gittim. İşinden dolayı ne zaman gelmeyi planlasa sürekli bir aksilik çıkıyordu kendi işi olduğu için hafta sonu tatil günü falan da olmuyordu ben de onun gelmesini beklediğim için bu kadar geç oldu görüşmemiz.
Gittiğimde sabahtan akşama kadar rüya gibi bir gün geçirdik her şey hayal ettiğimden bile güzeldi. Dönmeme birkaç saat kala bana soyadını farklı söylediğini öğrendim ve facebooka adını soyadını yazdığımda karşıma profili çıktı. Sonuç olarak evli olduğunu öğrendim. Kavga kıyamet arkadaşlarına rezil olmuş bir şekilde bilmediğim bir şehirde tek başıma yolu buldum İstanbul'a döndüm. Boşanma aşamasındayız gibi bariz yalanlar söyledi. Bu arada arkadaşlarının yüzündeki şoktan anladığım kadarıyla bildiğimi düşünüyorlardı. Kendisinin üniversite yıllarından çok yakın arkadaşı benim en yakın arkadaşımla beraberdi. Yolda bunları da aradım. Arkadaşı da aynı şekil boşanmaya çalıştığını eşinin uzattığını falan söyledi. O gece arkadaşım da bizden sakladığı için ilişkisini bitirdi.
Sonrasında içim rahat etmeyince sahte hesaplar açıp adamın sosyal medya hesaplarını takip ettiğimde ortada boşanma davası falan olmadığına iyice emin oldum. O dönemde yaşadığım şok ve utançtan tek düşündüğüm sadece adamdan kurtulmak bir daha karşıma çıkmamasıydı fakat üzerinden 7 ay geçti ve ben hala yaşadığım travmayı atlatamadım geceleri kabuslarla uyanıyorum durup dururken ağlamaya başlıyorum karısının yüzü gözümün önünden gitmiyor o zaman karısıyla konuşmadığıma çok pişmanım. Şimdi konuşmaya kalksam elimde sadece bana sarıldığı bir tane fotoğraf var. Durumu anlatabildiğim birkaç kişi sakın konuşma sen kötü olursun diyor. Ama bir kere yapan adam her zaman yapar ben karısına çok üzülüyorum bir sene boyunca saatlerce benimle konuşup akşam karısıyla aynı yatağa girdiğini düşündükçe midem bulanıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Siz en iyisini yapmissiniz. Birakin onlarin midesi bulansin. Bence aldattigi sadece sen degilsindir. Soyadina kadar saklayan adam mutlakaki baskalariylada aldatmistir esini.

Siz en iyisini yapmissiniz. Birakin onlarin midesi bulansin. Bence aldattigi sadece sen degilsindir. Soyadina kadar saklayan adam mutlakaki baskalariylada aldatmistir esini.
Beni rahatsız eden kısım da burası ben bana yapılanı kendi salaklığım olarak alıp hazmettim zaten ama kendimi karısının yerine koymadan duramıyorum hala sindiremediğim kısım da bu zaten.

Metres evlilerle bilerek isteyerek ilişki yaşayan kadına denir, siz ögrendikten sonra ayrılarak kendinize yakışanı yapmış, onurlu yaşamayı tercih etmişsiniz.. Siz metres değilsiniz ama karşınızdaki bey şeref.sizmiş malesef.. Sizin hayatınız yeterince tanımadan, araştırmadan baglanmanız olmuş, o adamı tamamen unutun yeni bir sayfa açın, olayları karıştırmak için 7 ay çok geç ayrıca bu kapasitedeki bir adam eger başı sıkışırsa en son biliyordu evli oldugumu der çıkar işin içinden sonra size ailenizede yansır ve çamur at izi kalsın misali sizde yara alırsınız..

Derdin karısı değil. Hirslisin bence yapilanı hazmedemiosn haklı olarak ve adamında canı yansin istyosun ama bence hiç uğrasma.

Beni rahatsız eden kısım da burası ben bana yapılanı kendi salaklığım olarak alıp hazmettim zaten ama kendimi karısının yerine koymadan duramıyorum hala sindiremediğim kısım da bu zaten.
Herkes senin gibi empati kurabilse dunya ne guzel olurdu degil mi..

Karısına söylesen yine sen suçlu olursun, kendini aklar paklar yuva yıkan kadın pozisyonun olur.. Ayrıca çok uzun zaman geçmiş olayın üstünden sanki kendinize itiraf edemeseniz bile biraz intikam hırsıyla karısına söylemek istiyorsunuz gibi geldi bana, eger söylemek isteseydiniz en başta söylerdiniz zaten..

Metres falan değilsin saçmalama bile isteğe devam etsen tamam da , öğrenmişsin ve bitirmişsin. Karısına da ulaşmaya çalışma emin ol karısı da farkındadır bir şeylerin .
Keşke herkes senin gibi olsa öğrendiğinde çıkarsa hayatından.

hayır metres olmamıssın
aksına kendıne durust davrandıgın ıcın tebrık ederım
ogrendıgın an bıtırmıssın sonucta ... yuva yıkmamıssın kımsenın kocasına goz koymamıssın ama benı kandırdı kopamadım sevıyorum sacmalıklarından uzaksın
karısının facebook varsa oraya bırlıkte cekıldıgınız resmı gonderebılırsın

Metres falan değilsin saçmalama bile isteğe devam etsen tamam da , öğrenmişsin ve bitirmişsin. Karısına da ulaşmaya çalışma emin ol karısı da farkındadır bir şeylerin .
Keşke herkes senin gibi olsa öğrendiğinde çıkarsa hayatından.
Ögrendiğinde çıkaramayanları geçtim de bide evli oldugunu bile bile başlayanlar var bunlara daha çok hayret ediyorum, adam evli karısını boşamayacaksa sen kimsin, necisin, amacın ne? Bu metreslerin mantıgını çözemedim ama sorsan hepsi aşk diyor hepside paralı erkeklere aşık ne tesadüfse :)

Karısına söylesen yine sen suçlu olursun, kendini aklar paklar yuva yıkan kadın pozisyonun olur.. Ayrıca çok uzun zaman geçmiş olayın üstünden sanki kendinize itiraf edemeseniz bile biraz intikam hırsıyla karısına söylemek istiyorsunuz gibi geldi bana, eger söylemek isteseydiniz en başta söylerdiniz zaten..
İlk birkaç hafta hem çok utandığım hem de ortalık karışır ailemin kulağına gider korkusundan sustum. Sonra da herkes bana bu tarz şeyler söyleyince Allah'a havale edip önüme bakayım dedim ama olmuyor işte...

İlk birkaç hafta hem çok utandığım hem de ortalık karışır ailemin kulağına gider korkusundan sustum. Sonra da herkes bana bu tarz şeyler söyleyince Allah'a havale edip önüme bakayım dedim ama olmuyor işte...
Ortalık çok karışır sende en az o kadar suçlu olursun, karısı için değil intikam için yapmak istediğine daha çok emin oldum, istiyorsan yap ama sonuçlarına katlanırsın.

Back