- 19 Haziran 2009
- 2.320
- 6
- 156
- Konu Sahibi Mavibeyaz30
- #21
maalesef öğrendim çünkü yanında duruyorum bazen onunla konuşmaya çalışıyorum ve devamlı göre göre, duya duya bende öğrendim fakat hiç oynamıyorum. banada üyelik aldı, çar kastı, item aldı hatta benim üyelikle oyunda evlendi, düğün yaptı, zırhlar, silahlar yapıyor bana sende oyna diyor ama oynamıyorum.
birde şimdide Team Speak diye bir program kurdu pc ye mikrofondan diğer lonca (grup) üyeleriyle konuşuyor, savaş yapıyorlar ve bende duyuyorum işte konuştuklarını. ama benle konuşmuyor ne zaman bişi desem ne çok konuştun senin yüzünden öldüm diyor.
sana oyna dicem ama yanı karı koca metın2 bagımlısının yasadıgı bi evde durulmaz ya sanalhayat reel bişe yok .. ee bu adam calısmıyor mu işdeyken ne yapıyor acaba