• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metin2

Mavibeyaz30

Arı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
310
0
96
merhaba kızlar, ben bu forumda yeniyim.daha doğrusu üyeliğimi yeni aldım.eskiden girip konularınızı okuyorum ve bugün bende üyelik almaya karar verdim.
söylemesem çatlarım :
BU METİN2 OYUNUNU İCAD EDENİ ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN...
internet, ve daha doğrusu metin2 bağımlısı olan eşinizi/sevgilinizi nasıl doğru yola getirirsiniz? :26:

Başka Metin2 mağdurları varmı forumda?

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar, ben bu forumda yeniyim.daha doğrusu üyeliğimi yeni aldım.eskiden girip konularınızı okuyorum ve bugün bende üyelik almaya karar verdim.
söylemesem çatlarım :
BU METİN2 OYUNUNU İCAD EDENİ ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN...
internet, ve daha doğrusu metin2 bağımlısı olan eşinizi/sevgilinizi nasıl doğru yola getirirsiniz? :26:

Başka Metin2 mağdurları varmı forumda?

o ne ola ki?:26:

Metin2 hatta eskiden daha cok populer olan knight oyunu...Sureklı level atlayıp degısık ozellıklere sahıp oluyorsun.Naman Allahım kardesım knıght oynardı gece gunduz.Bız de ınternetı kapattık,yıne actırdık bır ay sonra yıne sabahlara kadar oynadı.Knıght bıttı metin2 ye gectı.Bu bır hastalık evde ınternetın olmaması lazım.En azından dısarda bır ıkı saat oynar doner. Sımdı ınternetı actırdı annemler, wolfteam dıye bır oyun oynuyor,hatta esımı de buraya her geldıgınde bagımlı edıyor.Ama şükür eşim kardesım gıttıgı gıbı bırakıyor oyunu. Cozumu ınternete sınır koymak. Bız kardesıme 11den sonra pc yı actırmıyoruz ve dersler bıtmeden klavyeye dokunmak yok.Bu arada kardesım dedıgım de lıse ogrencısı. Sevgılı ya da esı nasıl ıkna edersın bılmem ama.Sevgılı de en azından trıp atarsın,ya da oluruna bırakırsın hıc ustune gıtmezsın belkııı farkına varır

Ben metin2 değil de GTA mağduruydum.
Benim eşim de gta yı çok oynardı, oyun oynamasa da bilgisayarla hep içli dışlı zaten, bağımlılığı var.

Canım iyilikle yenemedim ben bu durumu, konuşmayla, güzellikle hallolur sanma.
Normalde eşim iyi sözden, konuşmaktan alır, tamam der, ama bilgasara o kadar düşkün ki;
tatlılıkla halledemedim ben bu sorunu.

O, oyun oynadıkça huysuzluk yaptım, surat astım, isteklerini yapmadım,
yanıma gelince git bilgisayara dedim, dokundurtmadım kendime bir süre.
İlk başlarda çok çatıştık ama zamanla azalttı, şu an yine oynar ama hep benden izin alır,
şu kadar saat oynucam der, saati gelince de hemen kapatır.

Gerçekten çok sinir bozucu bir durum, çok iyi anlıyorum seni.

valla kızlar ben güzelliklede denedim, bağırarakta denedim yine olmadı. hatta vurma bile vurdum ona :26: çileden çıkarıyor beni, bütün gece pc başında, hiç dışarıya çıkmıyoruz, hiç birşey paylaşmıyoruz. ziyaretlete gitmiyoruz, gezmelere gitmiyoruz. ayrılamıyorki bilgisayarın başından. yalvara yalvara biryere çıkardığım zaman onu sanki dikenlerin üzerinde duruyor, acele ediyor eve dönmek için.
bi düşünün, bayram günü bile oyun oynadı, şimdi yılbaşı gecesi yaklaşıyor belki bişeyler yaparız falan diye düşünüyordum ama nerdeeeeee, hiçbişi istemiyor. geçen sene yılbaşı gecesi ben yatakodasında tv seyrettim, o bilgisayar odasında oyun oynadı.
eskiden bilgisayarımız yatakodasındaydı ama ben uyuyamadığım için gürültüden, pc için başka bir oda ayarladıkta kurtuldum takur tukur klavye seslerinden..

valla kızlar ben güzelliklede denedim, bağırarakta denedim yine olmadı. hatta vurma bile vurdum ona :26: çileden çıkarıyor beni, bütün gece pc başında, hiç dışarıya çıkmıyoruz, hiç birşey paylaşmıyoruz. ziyaretlete gitmiyoruz, gezmelere gitmiyoruz. ayrılamıyorki bilgisayarın başından. yalvara yalvara biryere çıkardığım zaman onu sanki dikenlerin üzerinde duruyor, acele ediyor eve dönmek için.
bi düşünün, bayram günü bile oyun oynadı, şimdi yılbaşı gecesi yaklaşıyor belki bişeyler yaparız falan diye düşünüyordum ama nerdeeeeee, hiçbişi istemiyor. geçen sene yılbaşı gecesi ben yatakodasında tv seyrettim, o bilgisayar odasında oyun oynadı.
eskiden bilgisayarımız yatakodasındaydı ama ben uyuyamadığım için gürültüden, pc için başka bir oda ayarladıkta kurtuldum takur tukur klavye seslerinden..

Canım senin eşin çok aşırı bağımlıymış, bizdeki sorun bu kadar büyük değildi,
ona rağmen sinir olurdum ben.

Rabbim yardımcın olsun canım, sinir hastası olmazsan iyi.

amin, ama ne yapacağımı şaşırdım. interneti keseyim, bilgisayarı kırayım diyorum o zamanda internet cafeye giderim diyor. o zaman dahamı iyi olur diyo. hiç bi yere çıkmıyorum, kahvem yok, içkim yok, karı kız peşinden koşmuyorum, bi sigaram birde metinim var diyor. yani klasik bahaneler.
oyunu bir kaç gündür bitirdi, daha doğrusu en üst seviyeye ulaştı ayrıca baya büyük bir grubun başkanı oldu. yani möhim adam oldu :25:
neyse, oyunu bitirmesine bitirdide, şimdi başkanlık yapıyor, yani diğer üyeleri yükseltiyor..

heheheh ondan vazgecırmenın hiç bir yolu yok kaldıkı bagımlıysa bende eski bir metin2 oyuncusuyum oyun deil hastalık gibi bişe 48 saat uyumadan oynadıgımı hatırlıyorum gece yarısı uykumdan uyanır bakardım ve ben bayanım erkeklerı düsünemıyorum bile diceksın kı nasıl bırakdın ben oyunda soyuldum caldırdım esyalarımı öle birakdım bırakmasının tek yolu oyunda banlanması yada soyulması yoksa kimse bırakdıramaz allah sana kolaylık versin yani insanlar milyarlar harcıyo bu oyuna coluk cocuk deil müdürler osiler iş yeri sahıpleri kimleer kimler yaa doktor ögretmen gercekden hastalık oyun deil

Canım eşim de derdi aynısını.
Ne kötülüğümü gördün kahveye gitmem, dışarı çıkmam, arkadaş bağımlısı değilim,
içkim yok, sigaram yok hep evde dizinin dibindeyim.
Ne var oynasam derdi. Oynasın tabi ama sınırı var canım.
Eşim yokken ben de bilgisayar başında çok zaman geçiririm, ama o varken nadiren girerim.
Bütün gün işteler, gelip biraz internetle, bilgisayarla kafa dağıtmaya hakları var,
ama sınırlı olması lazım.
Bizler de kk ya takılıyoruz mesela, onların da hakkı ama sınırı ayarlayamıyorlar işte.

Çok şükür biz bu sınırı kavga-döğüş yakaladık.

Canım madem her yolu denedin olmadı, görmezden gel bir süre.
Oyna oyna nereye kadar, belki bıkar, kendi bırakır ne deyim.

amin, ama ne yapacağımı şaşırdım. interneti keseyim, bilgisayarı kırayım diyorum o zamanda internet cafeye giderim diyor. o zaman dahamı iyi olur diyo. hiç bi yere çıkmıyorum, kahvem yok, içkim yok, karı kız peşinden koşmuyorum, bi sigaram birde metinim var diyor. yani klasik bahaneler.
oyunu bir kaç gündür bitirdi, daha doğrusu en üst seviyeye ulaştı ayrıca baya büyük bir grubun başkanı oldu. yani möhim adam oldu :25:
neyse, oyunu bitirmesine bitirdide, şimdi başkanlık yapıyor, yani diğer üyeleri yükseltiyor..

metin de en üst sevıye diye bişey yok ne kadar yukselirsen o kadar yenı seyler oluyor oyunda lwl sevıyesı de yok gittigi yere kadar gidiyo işin cok cok cok zor şifresını biliyosan gir oyuna bi kac kişiye kufur et banlansın sende kurtul :9:

yılbaşı gecesımı yılbasından metınde süprizler olur öldürsen bi yere gitmez ... ya dısarı cıkar duramaz aklı oyunda kendımden biiliyorum babamla ne kavgalar ederdık ben mutfakda sandalye üstünde metın oynardım belım agrır boynum tutulur ama hiç uımrumda deıl donardım yine oynardım heheheh ben 23 yasındayım gecen sene bırakdım işde sonrada evlendım

valla bi süredin görmezden geliyorum, eskiden çok kagvalar ediyorduk, daha doğrusu ediyordum çünkü ben bağırıyor o ise pc den gözlerini ayırmıyordu, yani kendi kendime kavga ediyordum.
şimdi susuyorumda en azından kagva etmiyorum ama yinede bu durum beni çok rahatsız ediyor.

gokyuzu, soyulmak bir çare değil, eşim şimdiye kadar 3 defa soyuldu ama bütün itemlerini tekrardan yaptı :44:
banlanmasıda imkansız gibi birşey çünkü çok efendi takılıyor :25:

metin de en üst sevıye diye bişey yok ne kadar yukselirsen o kadar yenı seyler oluyor oyunda lwl sevıyesı de yok gittigi yere kadar gidiyo işin cok cok cok zor şifresını biliyosan gir oyuna bi kac kişiye kufur et banlansın sende kurtul :9:

eşim şu anda en üst seviyede. bütün itemleri +9 ve level 99.. maalesef. 99 level in ötesi yok...şimdilik, bakalım, anladığım kadarıyla yükselteceklermiş tekrar.
şifresini biliyorum bazen giriyorum karıştırıyorum ortalığı ama oyundaki herkes seviyor onu ve şikayet etmiyorlar, anlıyorlar benim olduğumu. oda özür diliyor benim adıma

valla bi süredin görmezden geliyorum, eskiden çok kagvalar ediyorduk, daha doğrusu ediyordum çünkü ben bağırıyor o ise pc den gözlerini ayırmıyordu, yani kendi kendime kavga ediyordum.
şimdi susuyorumda en azından kagva etmiyorum ama yinede bu durum beni çok rahatsız ediyor.

gokyuzu, soyulmak bir çare değil, eşim şimdiye kadar 3 defa soyuldu ama bütün itemlerini tekrardan yaptı :44:
banlanmasıda imkansız gibi birşey çünkü çok efendi takılıyor :25:

eşin para harcıyor o zaman bu oyuna soyulupp toparlamak kolay deıl..
ıd ve şifresını bılıyosan kesın o kdar yuksek lwl bırının düşmanı vardır sen gir say bişeler banlansın tabi senın yaptıgını anlarsa neler olur bilemem bana bunu yapsalardı yanı ben kendım bırakmadn düşman olurdum

eşim şu anda en üst seviyede. bütün itemleri +9 ve level 99.. maalesef. 99 level in ötesi yok...şimdilik, bakalım, anladığım kadarıyla yükselteceklermiş tekrar.
şifresini biliyorum bazen giriyorum karıştırıyorum ortalığı ama oyundaki herkes seviyor onu ve şikayet etmiyorlar, anlıyorlar benim olduğumu. oda özür diliyor benim adıma

canım metınde hiç bişeyin sınırı yokdur tıkandı bitti sanırsın bi bakarsın yeni bişe cıkmış 99 olmus 199 :9: senin işin cok zor ne diyim ki allah kolaylık versın zamanla bırakır ya ne bilyim

eşin para harcıyor o zaman bu oyuna soyulupp toparlamak kolay deıl..
ıd ve şifresını bılıyosan kesın o kdar yuksek lwl bırının düşmanı vardır sen gir say bişeler banlansın tabi senın yaptıgını anlarsa neler olur bilemem bana bunu yapsalardı yanı ben kendım bırakmadn düşman olurdum

düşmanları tabiki var, ama başka ülkeden(mavi ve sarıdan) onları tanımıyorum konuşamıyorum dillerini, yazıları çıkmıyo yani . birde benden başka kimse şifresini bilmiyor, benden şüphelenir. acaba diyorum ki bir internet cafeden girip ben mi soysam onu :4: anladığım kadarıyla ip numarasından buluyorlar soyan kişiyi. kayınımda metin2 oynuyor ve bir defa soyulmuştu. ip adresinden hırsızın adresini bulmuşlardı ve kayınım ta sinopa gitmişti onu bulmak için.
yani o derece bağımlılar düşün..
şu and apara yatırıyormu bilmiyorum, ama ben son bir sene içerisinde bütün harcamalarını yakın tabike aldım. eskiden para yatırıyordu şimdi yatırmıyor bildiğim kadarıyla,sadece saç stili için yatırıyor.

canım metınde hiç bişeyin sınırı yokdur tıkandı bitti sanırsın bi bakarsın yeni bişe cıkmış 99 olmus 199 :9: senin işin cok zor ne diyim ki allah kolaylık versın zamanla bırakır ya ne bilyim

inşallah, bıktım çünkü.
inşallah banlanır

Sizde izleye izleye bütün terimleri öğrenmişsiniz. Oyununun tekniğinide öğrenmişsiniz. Hayatınızı bu kadar etkisi altına almış demekki.. ama internet ve cep telefonu maalesef böyle artık.. onlarsız yaşayamaz duruma geldik.. Evliliğiniz için ya onu vazgeçireceksiniz yada bi pc daha alıp sizde oyuna katılacaksınız...

maalesef öğrendim çünkü yanında duruyorum bazen onunla konuşmaya çalışıyorum ve devamlı göre göre, duya duya bende öğrendim fakat hiç oynamıyorum. banada üyelik aldı, çar kastı, item aldı hatta benim üyelikle oyunda evlendi, düğün yaptı, zırhlar, silahlar yapıyor bana sende oyna diyor ama oynamıyorum.
birde şimdide Team Speak diye bir program kurdu pc ye mikrofondan diğer lonca (grup) üyeleriyle konuşuyor, savaş yapıyorlar ve bende duyuyorum işte konuştuklarını. ama benle konuşmuyor ne zaman bişi desem ne çok konuştun senin yüzünden öldüm diyor.

Back
X