- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
daha önce enfeksiyon geçirdim.batma,yanma herşey oldu. doktora gitmeye utandım eşime diyorum ' başka kadın mı var ben neden enfeksiyon oldum' sonra doktora gittim ve dedim ki 'ben temiz bi kadınım neden enfeksiyon oldum' doktorda duşta sabun,duş jeli falan yıkıyomusun dedi. evet dedim. vajinanın pH farklı dedi ve bu tür sabun şampuan vs. pH'ını bozduğu için enfeksiyon olabilirsin dedi.vajina akıntıyla kendini temizler dedi içeri kesinlikle su,sabun sokayım deme dedi.
kanamamın olduğu zamanlar ilişkiye girmemiştik bebek heyecanı vardı bünyem alt üsttü.. doktorda kanamayı strese bağladı
eğer hala problemin varsa enfeksiyon ilacı kullan ben ilaçtan ziyade bol su içip idrara çıktım içerideki enfeksiyonu dışarı atmanın en sağlıklı yolu![]()
hımm anladım canım .. ben kullandım ornisid fort flucan dermo trosyd krem kullandım bitti ilaçlarım artık ilaç almayım bol suyla atayım madem canım ... başka yolu yok...bilgilerin için teşekkürler....sağol iyi ki varsın ...ben vajinama bişi sürmüyorum ir ara günlük ped kullanrdım doktorum önermedi bıraktım su bile abdestten abdese değdiririm yani o kada dikkat ederim ...