Aynen benimde kafam karisti ole olsa doktor bilmezmi dedim. Cok tesekkurler yarin bi gideyim baska eczaneye. Bide bu ilac sadece cocuk isteyenlere mi veriliyor ? Ben bekarim ve haliyle bole bi dusuncem yok.
hayır canım pkolu olanlara veriyor doktorlar evli bekar fark etmiyor!!! doktoun doğru söylemiş... insülinin yüksekse onun için de vermiş olablir!!
Insulin direnci var ve tsh yuksek cikti. Insallah faydasini gorurum. Coook tesekkurler yardimin icin :)
hım anladım bak doktor o yüzdn vermiştir canım benimde şekerim yüksek biraz o yüzdn vermişti doktorum birde pko olunca vermek zorunda kaldı.......rica ederim canım her zaman elimden geleni yapmaya çalışırım ..her zaman beklerimm... evlilik yolu yok mu erkek arkadaşın filn????
Erkek arkadasim var ancak atama bekliyorum ben atanirsam evlenmeyi dusunuyoruz :)
hımmm anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sevdikten sonra sıkıntı yok herşey yavaş yavaş olur !!! evlilik benim hayatta başıma gelen en güzel şey inanki 8 yıl olacak ama ben hiç bir zaman pişman olmadım eşim pişman edecek bir şey de yapmadı şükürler olsun Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın inşallahhhtek sıkıntımız bebeğimizin olmaması..onuda 4 ay sonra tüp bebek yapacağız inşallahhhh
Gercekten onemli olan sevgi :) aynen allah kimsenin huzurunu bozmasin herkesin gonlune gore versin insallah. Bebis olayinida hemencecik halledersiniz umarim :) tum isteyenlere nasip etsin Allah :)
Gercekten onemli olan sevgi :) aynen allah kimsenin huzurunu bozmasin herkesin gonlune gore versin insallah. Bebis olayinida hemencecik halledersiniz umarim :) tum isteyenlere nasip etsin Allah :)
o yönden şanslısın canım...... hakkınızda hayırlısı olur inşallahhh
insallah dedıgın gıbı olur cnm sagol
inşallah tatlım inşallah dualarım sizlele hep dua ettiğimde sizlerede ediyorm emin olun ....
rabbim bir gün dualarımızı kabul edecek şunu untmayın ben ;bizler rabbimin sevgili kulu olduğumza inanıyorum bizden daha çok dua istiyor ki kabul etsin rabbim sevdiği kulundan daha fazla dua beklermiş istediğini hemen vermezmiş öyle diyor arkadaşlar inşallah öyledirrr
Rica ederim canimm :) hayit otunuda muhakkak deniycem :) yarin onuda alayim bari.
inşallah tatlım inşallah dualarım sizlele hep dua ettiğimde sizlerede ediyorm emin olun ....
rabbim bir gün dualarımızı kabul edecek şunu untmayın ben ;bizler rabbimin sevgili kulu olduğumza inanıyorum bizden daha çok dua istiyor ki kabul etsin rabbim sevdiği kulundan daha fazla dua beklermiş istediğini hemen vermezmiş öyle diyor arkadaşlar inşallah öyledirrr
dogru söyluyorsun cnm bende buna ınanıyorum bırbırımıze dua edelım zaten her zaman benımde dualarımdasınız
Rica ederim canimm :) hayit otunuda muhakkak deniycem :) yarin onuda alayim bari.
ben hayıt otuna basladıma ama bır turlu sonunu getıremedım duzenlı ıcemedım :2:
dene canım mtlaka ama düzeni kullan günde iki kere 21 gün boyunca 10 gün ara o şekilde bitkilerle ilgili tpiğim var ilgilenirsen bakab!!ilirsin
dogru söyluyorsun cnm bende buna ınanıyorum bırbırımıze dua edelım zaten her zaman benımde dualarımdasınız
evet canım haklısın !! sağol canım Allah razı olsunnnn
ben hayıt otuna basladıma ama bır turlu sonunu getıremedım duzenlı ıcemedım :2:
düzenli içemeyince pek faydası olmyor tatlım yaa!!! keşke düzenli içseydin bir ay
düzenli içemeyince pek faydası olmyor tatlım yaa!!! keşke düzenli içseydin bir ay
evet cnm dogru soyluyosun sende ıse yaradı mı pekı:44:
canım ben 2 ay kullandım birZ yüksekti hormonlarım düştü .... işe yaradı yani..... önemli olan yükselmemesi yüksekken tüp bebek bile olmuyor biliyorsundur düşük olunca sıkıntı olmuyor lakin dengeliyor bir kaç ay sonra homonları.....dikkatli ve düzenli kullanmak gerekiyor
anladım cnm duzenlı kullanmaya dıkkat edeyım o zaman bende :44:
evet canım başla tekrar düzenli kullann .......ozaman göreceksin önceki hormon değelerinle yeni hormon thlil sonucunu hak vereceksin inş. bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?