metformin kullananlar ve kullanmaya başlayacak olanlar bu topikte....

Aynen benimde kafam karisti ole olsa doktor bilmezmi dedim. Cok tesekkurler yarin bi gideyim baska eczaneye. Bide bu ilac sadece cocuk isteyenlere mi veriliyor ? Ben bekarim ve haliyle bole bi dusuncem yok.

hayır canım pkolu olanlara veriyor doktorlar evli bekar fark etmiyor!!! doktoun doğru söylemiş... insülinin yüksekse onun için de vermiş olablir!!

Insulin direnci var ve tsh yuksek cikti. Insallah faydasini gorurum. Coook tesekkurler yardimin icin :)

hım anladım bak doktor o yüzdn vermiştir canım benimde şekerim yüksek biraz o yüzdn vermişti doktorum birde pko olunca vermek zorunda kaldı.......rica ederim canım her zaman elimden geleni yapmaya çalışırım ..her zaman beklerimm... evlilik yolu yok mu erkek arkadaşın filn????

Erkek arkadasim var ancak atama bekliyorum ben atanirsam evlenmeyi dusunuyoruz :)

Erkek arkadasim var ancak atama bekliyorum ben atanirsam evlenmeyi dusunuyoruz :)

hımmm anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sevdikten sonra sıkıntı yok herşey yavaş yavaş olur !!! evlilik benim hayatta başıma gelen en güzel şey inanki 8 yıl olacak ama ben hiç bir zaman pişman olmadım eşim pişman edecek bir şey de yapmadı şükürler olsun Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın inşallahhhtek sıkıntımız bebeğimizin olmaması..onuda 4 ay sonra tüp bebek yapacağız inşallahhhh

Gercekten onemli olan sevgi :) aynen allah kimsenin huzurunu bozmasin herkesin gonlune gore versin insallah. Bebis olayinida hemencecik halledersiniz umarim :) tum isteyenlere nasip etsin Allah :)

Gercekten onemli olan sevgi :) aynen allah kimsenin huzurunu bozmasin herkesin gonlune gore versin insallah. Bebis olayinida hemencecik halledersiniz umarim :) tum isteyenlere nasip etsin Allah :)

amiiinnn canım amiiinnnnn inşallahhh!!! zorlu bir süreç aamaa sonuccu inşallah güzel olur!!!! beklerim her zaman !!!!!!

eger hormonun yüksekse hayıt tohumu bire biir canım benimkni o düşürdü bir ayda

evet cnm dogru soyluyosun sende ıse yaradı mı pekı:44:

canım ben 2 ay kullandım birZ yüksekti hormonlarım düştü .... işe yaradı yani..... önemli olan yükselmemesi yüksekken tüp bebek bile olmuyor biliyorsundur düşük olunca sıkıntı olmuyor lakin dengeliyor bir kaç ay sonra homonları.....dikkatli ve düzenli kullanmak gerekiyor

anladım cnm duzenlı kullanmaya dıkkat edeyım o zaman bende :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…